Ny episode uppe på OBL

Money can't find me somebody to love - Episode 2 är nu uppe på onbieberlevel :D

ONBIEBERLEVEL.BLOGSPOT.COM <- LÄS DÄR IST SÖTNOSAR!

okeej, i dont like this! Har fått ca 40 unika besökare, REDAN, men inga kommentarer (!!) och bara 2 unika på onbieberlevel och det är ju den jag ska uppdatera på hedanefter, INTE DENNA. Så jag skulle gärna vilja se några kommentarer och att statistiken gärna höjs lite på onbieberlevel.
Började ju skriva igen för era söta kommentarer att ja inte fick sluta, plus att jag fortf hade besökare även fast jag inte skrev på bloggen något sen i januari tror jag det var, älskar er söta och gulliga läsare!
plus måste ju erkänna att de är liiiite roligt att skriva om sötnosen Justin, liksom att skriva ut sina drömmar om honom ;)

http://onbieberlevel.blogspot.com/

JUSTE, jag bytar bloggnamn också!!!!!!!!

http://onbieberlevel.blogspot.com/ 

KOMMER BLOGGA DÄR FRÅN OCH MED NU, FÖRSTA KAPITLET PÅ MONEY CAN'T FIND ME SOMEBODY TO LOVE KOMMER FINNAS DÄR, ENDAST! SÅ LÄS DÄR ISTÄLLET, PUSS! xoxo!!!!

Money can't find me somebody to love - episode 1

Okej, det ligger till såhär:
Jag har tänkt börja skriva igen! Kommer dock vara på en ny! Men såklart kommer den handla om Justin! ;)
Så tänkte berätta lite om den nya novellen då!
Den kommer heta money can't find me somebody to love. Har inte riktigt bestämt mig om den ska vara ur Justin perspektiv än dock.. Men den ska iallfall handla om att Justin behöver mer publisitet så dom hyr in en tjej som ska spela Justins flirt, men såklart går flirten längre än professionell.
Tjejen som dom hyr in är Ryan Goods syster, Lissi Good. Hon är lika gammal som Justin, och hon sjunger också i videos hon lägger upp på youtube.
GLÖM INTE ATT DETTA ÄR EN NOVELL, DE MESTA ÄR HELT OCH HÅLLET PÅHITTAT!!!!!

Men jag hoppas ni gillar novellen och kommenterar mycke och rekomenterar den för andra beliebers! ♥
Nu börjar den!



I över två timmar har jag, mamma, Ryan Good och Scooter suttit och pratat om att jag måste få mer publicitet, publiciteten jag tappat medans jag vart upptaget med att spela in min nya skiva. Vi försökte komma på ett sätt att få alla att prata om mig igen, om ”Justin Bieber”.

 

Scooter hade lagt massa förslag, lika så mamma och Ryan men inga lät bra. Till slut hade jag suckat och rest mig upp från soffan jag satt i och börjat gå mot dörren då Ryan hojtade till.

 

”Men vad säg om att vi hyr in en tjej som får leka din ”lover”?” småskrattade han och gjorde citattecken när han sa lover. Jag trodde han skämtade så jag bara fnös till och skakade på huvudet.

 

”Man, jag skojar inte!” han reste sig upp och la en hand på min axel. ”Jag tror de vore det bästa sättet för att få med dig i tidningar och så igen. Lyssna här!” Han drog med mig bort till soffan och knuffade ner mig i den. ”Vi letar efter en söt tjej, kan vara på facebook, nån modell sida, vad som helst. Så kontaktar vi henne och hyr in henne att spela din nya flirt, förstår du?” Både jag, mamma och Scooter kollade på han med höjda ögonbryn.

 

Efter att det varit tyst ett tag öppnade Scooter munnen för att säga nått men stängde den lika fort. Då orkade jag inte tystnaden mer.

 

”Om ingen kommer på ett bättre förslag inom 5 minuter kör vi på det Ryan sagt.” sa jag bestämt. Ingen kom med några invändningar så jag fortsatte prata:

”Vem ska vi ”hyra in” då?” Då öppnade Scooter munnen och fick fram ord.

 

”Det är ju bäst om vi gör denna planen så diskret som möjligt.” Alla nickade instämmande. ”Då måste vi ha någon tjej som har en anledning att komma hit, och för att träffa dig, eller någon annan i crewet”. Ryan ”Hmmm:ade” och slog sedan ihop händerna.

 

”Min syster!” Utbrast han sedan med ett stort busigt flin.

 

”Har du en syster?” undrade mamma förvånat. ”Varför har du inte nämn henne?”

 

”Jag har inte haft en anledning till att göra det, men ja det har jag. Vänta!” Han reste sig snabbt upp ur soffan, skyndade sig ut ur rummet och kom tillbaka efter någon minut med sin Ipad. Jag reste mig upp och dunstade ner på platsen bredvid honom för att se vad han skulle göra. Han gick in på sina bilder appen och tryckte upp en bild men en riktigt söt tjej.

 

”Här är hon!” sa han och log stolt.

 

”Vad söt!” utbrast mamma.

 

”Berätta lite om henne.” sa Scooter kort.

 

”Hmm.. Okej, hon heter Lissi Good, såklart!” Han himlade med ögonen och log ett busigt leende. ”Hon är lika gammal som Justin och hon sjunger med. Hon gör som du gjorde när du började,” han la en hand på min axel och klappade den lite lätt. ”hon lägger upp videos på youtube!” Han gick snabbt in på youtube och sökte på en video med henne. Han tryckte upp ett klipp där hon sjöng Rolling in the deep av Adele.




Jag bet mig själv i läppen lite i smyg, hon var riktigt söt och sjöng riktigt bra men jag visste inte riktigt om det kändes rätt att betala en tjej för att hon skulle ”gilla” mig. Jag skakade bort den tanken och tvingade i mig själv att det var för min egen karriärs skull vi gjorde detta, vilket var sant.

 

”Okej,” sa jag tillslut ”ring henne då.”

 

”Då kommer det yttepytte lilla problemet...” Ryan drog handen genom håret och ruffsade till det. Jag, Scooter och mamma gav han blicket ”vadå-yttepytte-problem?

”Ehhmm.. Jag har inte pratat med henne sen jag flyttade hemifrån vilket var för hur många år sen? 6-8?” Han skrattade nervöst och jag drämde till han på axeln.

 

”Det kunde du inte berättade lite tidigare?” sa jag frustrerat. Jag började bli riktigt trött på detta. Inte nog med det så har jag behövt sitta i ett och samma rum i flera timmar utan att få röra på mig, jag var alltså riktigt rastlös.

 

”Ge mig numret jag ringer!” sa Scooter och lät också frustrerad. ”Men först - planen! Så Ryan, vad hade du tänkt dig?”

 

”Korta eller långa versionen?” Vi svarade korta i kör. Ryan harklade sig och fortsatte prata:

”Något i stil med att hon ska komma hit för att träffa mig, eller ja, det ska vara orsaken, sen kommer hon närmare och närmare Justin, dom ska synas tillsammans ofta, och då ska dom le mot varandra och sådant kära par gör. Fast Justin och Lissi ska ljuga och säga dom inte dejtar, inte flirtar, vi vet ändå att pressen kommer tro det”. Han blinkade med ena ögat och lät stolt.

 

Vi finslipade planen lite innan Ryan lämnade över sin telefon till Scooter som skulle ringa. Han satte på högtalare och jag kunde höra signalerna ur telefonen och kände hur hjärtat började slå hårdare. Jag var nervös och gillade inte planen alls egentligen.

 

”Hallå? Det är Lissi.” Sa en söt tjejig röst i telefon.




 

NÅÅ? Va tyckst om första delen? :D KOMMENTERA NU! :D


RSS 2.0