FÖRLÅT

herregud, förlåt!
har inte vart på datorn på jättelänge :( och hinner itne skriva nu heller. FÖRLÅT! ♥

upptagen, upptagen & upptagen

kommer ingen episod idag heller.. har fullt upp, men ska försöka få upp en lång episod imorgon ♥

40? kommentera då

minst 10 kommentarer innan nästa episod kommer!
förlåt men får inga kommentarer och då känns de bara tråkigt att skriva..

the way you are - 39

- Hej Connie! Jag kramade om henne som jag brukade göra. 
- Ska du sova här? frågade hon mig sedan. Jag kollade mot Becki och hon ryckte bara på axlarna.
- Om det går bra så gör jag gärna det. Jag log stort och väntade på svar.
- Klart du kan, bara ni inte gör något dumt! Hon slog sig försiktigt på näsa med pekfingret och skrattade.
- MAMMAAAA! skrek Becki och tog sedan tag i min arm och drog mig till övervåningen och in på hennes rum. Hon smällde igen dörren efter sig och ställde sig med ryggen mot dörren. 
- Hon år såååå pinsam!
- Tycker jag inte, svarade jag och blinkade med ena ögat. - Men nu vill jag göra något dumt. Jag gjorde mitt puppyface och började gå emot henne men hon sträckte fram handen framför mig.
- Hjälp mig av med klänningen först, viskade hon flirtigt i mitt öra.


Jag gick emot henne och hjälpte henne av med klänningen. Oh damn.. Nu stod hon i bara underkläder och sina högklackade skor.. Jag bet mig själv i läppen och jag drog henne emot mig. Jag backade mot sängen utan att sluta kyssa henne. Hon la sig över mig och jag lät mina händer glida från hennes midja till hennes rumpa. Jag började kyssa henne på nacken och då avbröt hon det hela och satte sig bredvid mig.
- Förlåt men jag vill fortfarande vänta..
- Jag skulle aldrig göra nått som du inte vill, svarade jag och pussade henne på pannan.
- Film? frågade hon sen och log stort. Jag nickade. - Kan du välja en film medans jag bytar om? Jag nickade igen och reste mig upp ur sängen och gick fram till hyllan med alla filmer. Jag tog fingret och drog längst sidorna av fodralen tills jag hittade en film som det var längesen jag såg.
- Freedom Writers, blir den bra? ropade jag till Becki som var inne i sin garderob.
- Ja! Gud va längesen det var jag såg den! hörde jag henne ropa tillbaka. Jag stoppade in filmen i dvdn och la mig sedan i sängen med kontrollen i handen.
- Helvete vad seg du är kvinna! ropade jag och drog av mig t-shirten. - Och var är dom shortsen jag brukar låna när jag sover här? Becki kom ut ur garderoben med en stor t-shirt där det stod belieber på och ett par raggsockar. Jag antog att hon iallafall hade trosor på sig. Jag flinade för mig själv och kände sedan hur jag fick ett par shorts kastade i ansiktet på mig. Jag drog av mig jeansen jag hade på mig och tog på shorten.


BECKIS PERSPEKTIV:

Jag kröp ner i sängen bredvid Justin och la mitt huvud på hans bröstkorg. Jag smekte hans mage och kände hur han rös.
- Tack, sa Justin helt plötsligt.
- För vad? frågade jag utan att flytta blicken från tvn.
- För att du finns.. mummlade han och kysste mig på huvudet. Jag vände mig så jag fortfarande låg med huvudet på bröstkorgen men låg med ansiktet mot han. Jag la ena handen på hans bakhuvud och drog han mot mig. Jag gav han en lång kyss.
- Jag trodde aldrig att detta skulle hända.. sa jag tyst.
- Va menar du? frågade han tyst och kollade in i mina ögon.
- Jag och du.. Han gav mig en förvirrad blick som såg både glad och besviken ut. - Det är nog det bästa som hänt mig. Nu log han stort och drog mig emot han och bara kramade om mig. Så låg vi en lång stund innan jag vände mig mot tvn igen och började smeka hans mage. Han la ena armen runt mig och pussade mig försiktigt på huvudet då och då.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Nästa dag vaknade jag innan Becki så jag flyttade henne försiktigt från mig och räckte mig efter tv kontrollen.
Efter att ha legat och kollat på Becki en stund reste jag mig och gick in på toan och tog en snabb dusch och drog sedan på mig kläderna från igår. Jag tog upp mobilen som låg på golvet bredvid sängen. Död.. Fan då! Men jag vet att Becki har en iPhone laddare någon stans, men jag ville inte väcka henne, hon var så söt när hon sov.. Jag gick fram till hennes skrivbord och öppnade alla lådor och letade. I en låda hittade jag ett ihop knycklat papper. Jag knycklade upp pappret.



Because you live and breathe, Because you make me believe in myself when nobody else can help. 
Because you live, girl, my world has twice as many stars in the sky.

- Jag älskar dig min flicka, xoxo Pappa


Jag kände hur det knöt sig i magen på mig. Jag hörde ett snyft bakom mig så jag vände mig snabbt om och såg att Becki hade vaknat. Jag reste mig snabbt upp och kramade om henne hårt.
- Becki.. Jag kommer alltid att finnas för dig när du är lessen. When U smile, I smile! viskade jag i hennes öra. Hon svarade inte utan kramade mig bara hårdare och började sedan nynna på en låt jag inte kände igen men jag kände inte för att fråga vilken det var just nu, men jag hörde att texten som stod på pappret var med.
- Pappa började skriva denna till mig.. Men han hann aldrig göra klart den.. sa hon tyst. Jag såg hur en tår rann ner från hennes öga och landade på mitt knä. Jag torkade bort tåren och kysste henne, hon besvarade kyssen väldigt lätt. Sen satt vi bara så.. Jag visste inte vad jag skulle säga, för troligen inget skulle få henne att må bättre.. Så jag kysste hennes panna och torkade hennes tårar då och då. 
Efter ett tag sa Becki någonting men hon sa det så tyst så jag inte hörde.
- Förlåt sweetie, men jag hörde inte. jag pussade på hennes panna och kollade på henne.
- Jag vill skriva klart låten.. Eller rättare sagt att vi ska göra det.. mumlade hon. Först blev jag chockad, men sen så blev jag faktiskt glad att hon ville göra klart hennes pappas låt med mig!
- Allt för dig! Men är du säker? 
- Helt säker. Hon torkade bort en tår under ögat och kollade in i mina ögon. - Har aldrig vart säkrare. 
Hinner inte skriva mer just nu, kanske kommer upp en episod till om jag hinner. ♥



the way you are - 38

Tjejen kom fram till mig och ställde brickan framför mig och gick sedan iväg.
- Ta bort locket! sa Justin ivrigt. Jag lyfte på locket och där låg ett par nycklar. Bilnycklar om jag inte har helt fel. Jag kollade frågandes på Justin.
- Va står det på dom? Han blinkade med ena ögat mot mig. Jag tog upp nycklarna. Range Rover.

- Range rover? sa jag undrande. 
- Grattis i efterskott. Chock nummer 5.


 

- Omg..
- KOM! Justin reste sig snabbt upp och tog tag i min arm. Vi tog hissen ner till entren och gick ut. 
- HERREJÄVLAR! JUSTIN?! Jag stod och hoppade upp och ner av glädje. Där stod en rosa Range Rover! När jag var liten hade jag sagt att jag ville ha det. Ofta Justin kom ihåg det? Jag älskar den! Men.. - Jag kan inte ta emot den. Jag räckte över nycklarna till Justin.
- Var inte dum nu Becki! Det är en sen födelsedags present. 
- Det är för mycket! Du har gett mig så mycket i julklapp och födelsedags present! Jag la händerna mot pannan och försökte hålla in glädjetårarna som slogs innanför ögonlocken. 
- Det är ingenting jämfört hur mycket du är värd B. Han drog mig mot sig och gav mig en lång kyss. - Du kan ju inte säga att du inte vill ha den? flinade han.
- JAG ÄLSKAR DEN! skrek jag och sprang fram mot den. Jag drog mina fingertoppar mot den rosa lacken och gick runt bilen. 
- Ska du inte köra den? frågade Justin skrattande. Jag nickade ivrigt och hoppade in på förar sidan. Jag drog pekfingret längst ratten och stoppade sedan in nyckeln och startade. Justin som hade hoppat in i bilen också log stort. Ljudet av motorn.. motorn till min egna bil! Min egna rosa Range Rover! 
Jag kände hur en tår smet och rann försiktigt ner för min kind. Jag vände mig mot Justin och kysste han hårt. 
- Gråt inte.. sa han tyst med en lessen blick.
- Glädjetårar.. svarade jag. Jag böjde mig mot Justin igen och hav han en lång kyss. När jag avbryter kyssen fick jag för mig att jag såg en gubbe som satt bakom en busken längre bort. Jag kisade och där var en svartklädd man med kamera. Helvete! 
-
Justin! jag pekade bort mot gubben.
- Kör! Jag tryckte foten mot gasen och körde iväg.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag satt och kollade på hennes medans hon körde och trummade nervöst på ratten.
- Tänk om han såg oss kyssas? Tänk om han fick bild på det? Justin, va ska vi säga då?! sa hon oroligt. Jag tog tag i hennes arm och drog försiktigt hennes hand åt mig. Jag flätade in mina fingrar i hennes. 
- Ta det lugnt sweetie, det kommer gå bra! Och jag tror inte han såg vi kysstes! Hoppas jag.. Jag log ett snett leende mot henne. Hon log tillbaka och jag kände hur hon slappnade av. 
- Mm.. mummlade hon och körde in på hennes uppfart. - Justin?..
- Ja? jag kollade på henne och hon log lite osäkert mot mig.
- Ska vi se en film eller något? Som du sa, kvällen är inte slut än. Jag log och nickade ivrigt. Vi gick ur bilen och in i huset.
- Hemma! ropade Becki och stängde dörren efter sig.
- Hade du trevligt på dejten? frågade Connie och kom ut i hallen. - Oj hej Justin! Becki kollade generat på sin mamma medans jag bara skrattade lite lätt.
- Hej Connie! Jag kramade om henne som jag brukade göra. 
- Ska du sova här? frågade hon mig sedan. Jag kollade mot Becki och hon ryckte bara på axlarna.
- Om det går bra så gör jag gärna det. Jag log stort och väntade på svar.
- Klart du kan, bara ni inte gör något dumt! Hon slog sig försiktigt på näsa med pekfingret och skrattade.
- MAMMAAAA! skrek Becki och tog sedan tag i min arm och drog mig till övervåningen och in på hennes rum. Hon smällde igen dörren efter sig och ställde sig med ryggen mot dörren. 
- Hon år såååå pinsam!
- Tycker jag inte, svarade jag och blinkade med ena ögat. - Men nu vill jag göra något dumt. Jag gjorde mitt puppyface och började gå emot henne men hon sträckte fram handen framför mig.
- Hjälp mig av med klänningen först, viskade hon flirtigt i mitt öra.
Kommentera för mer:)
Förlåt för korta inlägg men har inte hunnit skriva så mycke :/ men bättre än inget väl?

the way you are - 37

Efter en kvar kom vi fram till ett högt hus vid havet. Chauffören öppnade min dörr igen och jag gick ut.
- Ha en trevlig kväll, sa han och log. Jag gick mot entrén där det stod en söt kille i kostym.
- Ms. Vega? frågade även han.
- Ja?
- Följ mig. Han räckte ut armen så den såg ut som en krok. Jag krokade min arm i hans och började gå mot hissen. Vi tog hissen upp till våningen högst upp. Hissdörren öppnade sig och jag blev mållös.
Där stod Justin i ett stort helvitt rum, med endast ett bort, två stolar, massa blommor och massa ljus. Killen i kostymen släppte mig, hälsade mig en trevligt kväll och gick in i hissen igen. Jag stod helt mållös.
- Kom. sa Justin och slog ut armarna. Jag började sakta gå mot han medans jag beundrade rummet.
- Så himla vackert. viskade jag i hans öra medans hans omfamnade mig i en kram.
- Om du tycker detta är vackert så finns det inga ord för dig.. sa han och kysste mig mjukt på läpparna. Jag besvarade kyssen och drog med honom ut på altanen. Vilken utsikt! Jag gick fram till räcket och la händerna på det och kollade ut. Jag var helt tagen. Jag kände vinden i håret och Justin som la sina armar runt min midja. Säkert att detta inte är en film?
- Kom. sa Justin ännu en gång och drog med mig in igen. Han drog fram ena stolen och gjorde en gest att jag skulle sätta mig där. Jag satte mig ner och Justin satte sig sedan på den andra stolen. 
Vi pratade om oss enda tills maten kom. Ännu en gång chockerade han mig med den maffiga maten. 3 gånger på ungefär en timma. Jag tror inget mer kan chockera mig idag faktiskt.

Vi åt sakta och njöt av maten. När båda hade ätit klart kom en tjej och hämtade tallrikarna och dom andra sakerna.
- Dessert om en kvart. sa hon och gick iväg till en dörr i ena hörnet av rummet. Jag granskade Justin som grejade med nått som han hade i fickan men jag tänkte inte så mycket på det.
- Ska vi gå ut? frågade jag och kollade ut mot altanen. Det var solnedgång och jag ville gärna se det. Justin nickade och sträckte ut sin hand. Jag lutade mig mot räcket igen och Justin ställde sig bakom mig med ena armen runt min midja. Jag vred huvudet och kollade in i hans vackra bruna ögon. Han kysste mig och jag besvarade kyssen. Jag vände mig om så jag stod mot han och vi fortsatte kyssas. Jag kände en hand på min rumpa. Hmm.. Undra vart den andra handen är? Jag avslutade kyssen och kollade längst hans ena arm. Han hade fortfarande handen i fickan. Japp, nu kan man börja undra!
- Justin, vad grejar du med i fickan? frågade jag med en undrande blick. Han sa inget utan kollade ner mot sin ficka och sedan in i mina ögon.

 

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

 

Hela kvällen har jag fingrat på asken som låg i min ficka. Kommer hon gilla den? Tror det! Eller? Jag tog ett djupt andetag och tog upp asken ur fickan och räckte den till Becki.

 

 

BECKIS PERSPEKTIV:

 

 

Han tog ut handen ur fickan och i den hade han en ask.

- Här.. sa han försiktigt och log lite lätt. Jag tog asken och öppnade den. Chock nummer 4. Det var ett halsband med en amulett på. Jag tog upp halsbandet ur asken jätte försiktigt som det vore nått jätte ömtåligt.
- Justin.. mer hann jag inte säga innan han avbröt mig.
- Shh.. Kolla på baksidan av amuletten. Jag vände på amuletten och blev tårögd. Hann hade låtit Today, Tomorrow, Forever graveras in. Jag räckte halsbandet till Justin och han gav mig en förvånad och besviken min.

- Gillar.. Denna gången avbröt jag han genom att sätta ett finger framför hans mun. Jag vände mig med ryggen mot honom och drog allt hår till ena sidan av huvudet. Justin var med på noterna och satte på mig halsbandet. Han gav mig en lätt kyss i nacken och jag rös till. Han vände på mig och gav mig en hård kyss. Jag besvarade kyssen och lät mina händer glida över hans rygg. Han tryckte mig mot räcket och hans händer gled ner mot min rumpa. Jag hade precis tänk börja kyssa hans nacke när vi hör hur en dörr öppnas och stängs. Vi kollar in och ser ut samma tjej ställer fram desserten. Vi gick in och satte oss på stolarna igen. 
Ingen av oss orkade ens äta upp, det var en maffig bakelse med massa grädde, men god var den! 
Jag la ifrån mig skeden och kollade på Justin som la ena sin hand på bordet. Jag la min hand över hans.

- Tack så jätte mycket för ikväll. sa jag och lutade mig över bordet för att ge han en kyss. Han ställde sig upp lite grann och besvarade kyssen.
- Kvällen är inte slut än, sa han finurligt och log. Jag kollade förvirrat mot han och han nickade bort mot tjejen som kom gående mot oss igen. Hon bärde på ännu en bricka med en lock på.
- Bara så du vet, är det nått mer att äta så kommer jag inte orka det! utbrast jag. Han skrattade bara och skakade på huvudet. Tjejen kom fram till mig och ställde brickan framför mig och gick sedan iväg.
- Ta bort locket! sa Justin ivrigt. Jag lyfte på locket och där låg ett par nycklar. Bilnycklar om jag inte har helt fel. Jag kollade frågandes på Justin.
- Va står det på dom? Han blinkade med ena ögat mot mig. Jag tog upp nycklarna. Range Rover.

- Range rover? sa jag undrande. 
- Grattis i efterskott. Chock nummer 5.


the way you are - 36

Hon följde mig till bilen och kollade sig sedan runt och gav mig sedan en kyss. Jag besvarade kyssen och gav henne sedan en blick som betydde ”varför kollade du dig runt innan?”. Hon skrattade lätt.
- Så det inte var någon fuling här. Jag skrattade åt hur söt hon var och kramade henne sedan hejdå och gav henne en lätt puss innan jag satte mig i bilen och backade ut från uppfarten och körde iväg.



 

Jag trummade på ratten och svängde in vid ett högt hus vid stranden. Jag parkerade bilen och gick sedan in. Jag tog hissen upp till våningen högst upp och möttes av en svarthårig, tjej i 20 års åldern.
- Jag antar att det var dig jag pratade med i telefonen, sa jag och hon nickade. – Justin. Jag sträckte fram handen o
- Jag vet det mr. Bieber. Moniqe Torez.
Moniqe visade mig runt i lokalen och ute på terrassen. Utsikten här uppifrån var fantastisk! Becki kommer älska överraskningen..
- Detta blir perfekt! Sa jag till Moniqe.
- Bra, vi tar och sätter oss vid bordet där så jag får skriva ner allt. Hon gjorde en gest mot ett bord med två stolar som stod mitt i de stora tomma rummet. Vi satte oss ner och jag började prata och Moniqe antecknade allting.



BECKIS PERSPEKTIV:

När Justin åkt iväg gick jag med en gång upp till mitt rum och bytte om och slängde sedan Justins kläder i tvätten. Medans kläderna tvättades så rensade jag mina lådor till skrivbordet. Jag rensade massa papper och skit. Va fan? Herregud det är ju en låt som pappa börjat skriva på till mig. Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag lutade mig mot väggen och försökte att hålla tårarna inne. Helt plötsligt öppnas dörren och Jonah kommer in.
- Becki? Utbrast han. – Va har hänt?! Han satte sig mittemot mig och la ena handen på min axel.
- Inget.. sa jag och fake log. Jag torkade snabbt bort tårarna som smitit och reste mig upp.
- Spela in dum nu. Sa han och tog tag i min arm. Han klämde åt den och kollade in i mina ögon. Grabben är 9 år men känner mig bättre än jag gör. Jag ville inte visa pappret för Jonah eftersom det är hans pappa också.. Jonah var 5 när pappa dog, så han kommer inte ihåg han så som jag gjorde. Min pappa var verkligen min bästa vän. Nu börjar det igen. Tårarna rann.
- Jag saknar pappa bara.. sa jag tyst men fortsatte att fake le. Han kramade om mig länge utan att säga nått. Men bara närheten av min lillebror hjälpte.
Efter Jonah gått ut ur rummet kom jag på tvätten. Jag sprang ner till källaren till tvättmaskinen och tog ut kläderna och hängde upp dom och gick sedan upp till rummet för att börja fixa mig för dejten. Jag sotade ögonen med brunt och drog några drag med mascaran. Jag älskar mina långa ögonfransar! Håret lät jag vara självlockigt men sprejade det lite. Sedan gick jag in i garderoben. Klänning? Hmm..
- Klänning får det bli! Sa jag för mig själv och kollade bland mina klänningar. Eftersom det skulle vara en dejt tog jag en ljusrosa, söt klänning och ett par högklackade skor med öppen tå och snöring där fram. Jag hörde hur mobilen plinga till. Jag sprang ut till den och såg att det var ett sms från Justin.
”Gå ut ♥"
Jag log stort för mig själv, sprejade på lite parfym snabbt och gick sedan ner. Jag tog på mig min kappa och gick sedan ut. Jag fick en chock! Där stod den snyggaste Mercedesen jag sätt och bredvid stod det en gubbe i hatt och kostym.
- Ms. Vega? frågade han. 
- Ja? nickade jag.
- Var god och hoppa in. Han öppnade bakdörren och jag satte mig. Han stängde dörren efter mig och satte sig sedan bakom ratten igen och började köra iväg. 
Efter en kvar kom vi fram till ett högt hus vid havet. Chauffören öppnade min dörr igen och jag gick ut.
- Ha en trevlig kväll, sa han och log. Jag gick mot entrén där det stod en söt kille i kostym.
- Ms. Vega? frågade även han.
- Ja?
- Följ mig. Han räckte ut armen så den såg ut som en krok. Jag krokade min arm i hans och började gå mot hissen. Vi tog hissen upp till våningen högst upp. Hissdörren öppnade sig och jag blev mållös.

 


Kommentera duktigt så får ni mer idag :d

 


suck på mig

vet in äääälskar mina sånna här inlägg men heheheh....
ska iallafall iväg nu och hinner nog inte skriva mer idag, never say never (fniss)
men om ni vill ha mer får ni faktiskt kommentera. hatar att tjata om kommentarer men när ni kommenterar så känns det som om jag inte skriver i onödan om ni fattar? ♥

the way you are - 35

Jag reste mig och la datorn på bordet och la mig sedan ner bredvid Becki igen. Jag drog henne mot mig och började kyssa henne. Vi låg och myste en stund innan hon somnade med huvudet mot min bröstkorg. Efter en stund somnade jag också med armarna runt henne. Båda somna med kläderna på.


 



BECKIS PERSPEKTIV:

Nästa morgon vaknade jag före Justin. Av ren reflex gick jag tills hans garderob och drog ut ett par mjukis byxor och en t-shirt. Jag vet inte varför jag alltid tar kläder av han när jag sovit här, men jag har gjort det så länge jag kan minnas.. Jag tog också ett par strumpor. Jag skulle ändå hem lite senare så jag sket i att byta underkläder, eller rättare sagt Justins kalsonger som jag lånat igår. Jag gick till badrummet och drog av mig kläderna och gick in i duschen. Jag satte på vattnet på varmaste och kände dom varma strålarna mot min kropp. Jag shampoonerade in håret och sköljde sedan ut det. Precis då öppnades toalett dörren och Justin kom in i. Fan! Hur kunde jag glömma att låsa?
- Förlåt, pep han och vände sig om. – Jag behöver verkligen pissa!
- Gör det då? Sa jag och fortsatte duscha. Jag följde Justin med blicken genom glaset till duschen, när han gick mot toaletten. Han hade bara på sig en vit t-shirt och kalsonger. Han drog ner kalsongerna och stod upp och pissade. Jag såg att han sneglade mot mig. Jag har aldrig skämts över min kropp, och speciellt inte för Justin så jag bestämde mig för att reta han lite. Jag tog tvålen och klämde ut en stor klick i min hand och började sakta tvåla in mina bröst och fortsatte sakta mot magen och sen neråt. Jag mmmmmm:ade och Justin vände sitt huvud mot mig. Jag lossades som ingenting och fortsatte att tvåla in mig på utsidan av låren och sen sakta men säkert började jag tvåla insidan också. Jag kollade diskret mot Justin och hans ögon, som var stora som golfbollar, var riktade mot mig och han bet sig i läppen. Då vände jag mig mot honom och lossades upptäcka att han glodde på mig. Jag tog mig för brösten och för ”där nere”.
- JUUUSTIN! Skrek jag. Han vände sig snabbt bort.
- Fööörlåt. Utbrast han.
- Du får gärna vara kvar här inne men du får inte kolla! Sa jag och lossades sucka när jag egentligen skrattade inombords. Han mm:ade och satte sig på toalettlocket med händerna för ögonen. Jag visste mycket väl att han tjuvkikade men det gjorde inget för mig. Jag vände mig om så jag stod med ryggen mot han. Jag visste att han hade tatt bort händerna för ansiktet och kunde se hans ansikte framför mig. Jag förstod att han gillade det han såg. Inte för att vara egoistisk, men min kropp ser faktiskt bra ut. Okej det finns snyggare men jag har former, fastän jag nyss fyllt 16.. Jag fnissade tyst för mig själv och började tvåla in mina skinkor. Jag hörde ett stön från Justin. Nuså!
- Justin är du kvar? Frågade jag.
- Va? Eller ja. Sa han och verkade vara inne i något annat, som jag nog förstod var det var.
- Jag når inte att tvåla in min rygg och jag är ju inte hemma nu så jag kan ju inte använda min tvättsvamp, du vet den med pinnen på? Så snälla rara kan du hjälpa mig? MEN DU FÅR INTE TITTA PÅ NÅTT ANNAT ÄN MIN RYGG OKEJ?
- Ah visst! Jag hörde hur han ställde sig upp och öppnade glasdörren till duschen. Jag räckte han tvålen och han tvålade in min rygg. Jag hörde hur snabbt han andades. Awiiee, är grabben lite upphetsad kanske? Jag stönade lite lätt och vände mig om. Hans armar var blöta eftersom att vattnet fortfarande var på, och det hade skvätt lite på hans tröja. Jag gick ut lite ur vattenstrålen så den bara var på mitt hår och vattnets hårda stråle slog mot vänstra sidan av min kropp. Jag kollade in i Justins ögon och dom var blanka av upphetsning. Jag tog tag om hans ansikte och kysste. Han gick in i duschen, stängde glasdörren och tryckte mig mot väggen. Han kysste mig hårt och hans händer utforskade ivrigt min kropp. Jag puttade bort han lite och granskade hans kropp. Hans kalsonger och t-shirt var nu genomblöta och satt slickade mot hans kropp. Genom t-shirten såg man hans magmuskler. Omg, hunkvarning! Min blick gick längre ner och man såg tydligt att han hade stånd innanför de genomblöta kalsongerna. Ska jag vara ärligt så var jag själv lite kåt. Jag bet mig i läppen och tog ett steg emot han. Jag drog av han tröjan och började kyssa han på halsen och drog mina fingertoppar över hans mage. Han stönade lätt och tog ett fast grepp om min rumpa och tryckte mig emot han. Jag la händerna runt hans nacke och kände hans stånd mellan naveln och.. ah.. Jag är kortare än Justin så inte så konstigt.
- Jag vill ha dig nu! Flåsade han i mitt öra. Jag backade och Justin släppte taget om mig. Han kollade på mig förvirrat och besviket.
- Förlåt.. Men jag vill vänta. Han vände bort huvudet. – Justin.. Jag säger bara så för att jag tycker om dig för jävligt mycket och vill inte vi ska förhasta oss om du förstår. Han nickade och jag gav han en till kyss.
- Jag förstår. Men Becki du måste förstå att du gör mig helt galen! Han log snett och kollade på mig uppifrån och ner och sen upp igen.
- Du borde veta hur galen du gör mig Biebs. Jag log stort mot han. – Vill du hjälpa mig att balsamera håret? Fnissade jag sedan. Han log och nickade. Han tog balsam flaskan och klämde ut lite. Jag vände mig om så jag stod med ryggen mot han igen och han började sedan massera in det i mitt hår. Han vände sedan på mig och drog mig mot han. Han puttade in mig i vattenstrålen och la sedan händerna i mitt hår och började massera igen så balsamet skulle försvinna. Han stod med sin kropp nära min och hans ansikte bara några centimeter från mitt. Han kollade mig i ögonen samtidigt som han höll på med mitt hår. Så stod vi tysta och bara kollade i varandras ögon, i duschen.
- Klart, sa Justin tyst efter en stund. Han stängde av vattnet och gick ut ur duschen. Han hämtade en handduk ur ett av skåpen och virade sedan in mig i den. Sen tog han en handduk till sig själv, drog av dom blöta kalsongerna, slängde dom på golvet inne i duschen och tog handduken runt höften.

 

 

JUSTIN PERSPEKTIV:

Jag kommer nog aldrig glömma detta.. tänkte jag medans jag gick in mot mitt rum med handduken runt höften. Jag gick till garderoben och tog på mig kläder. Jag gick sedan fram till spegeln och tog upp hårblåsen som låg på bänken bredvid och började föna mitt hår. Efter en stund kom Becki tillbaka påklädd med sitt blöta hår uppsatt i en knut. Hon satte sig i sängen medans jag fixade håret. När det var torrt rufsade jag till det lite och gjorde sedan min hairflip. Perfektomento! Jag vände mig mot Becki.
- Så vad händer idag då Bieber? Frågade hon och flinade.
- Jag ska på möte och efter det ska vi ju ha våran dejt. Jag blinkade med ena ögat mot henne och satte mig på sängen bredvid henne och drog henne mot mig. Hon la sitt huvud på min axel.
- När börjar mötet då? Frågade hon efter en stund. Jag kollade på klockan.
- Om 40 minuter så jag måste åka om en kvar, sa jag och suckade.
- Då tycker jag vi äter frukost innan! Hon ställde sig upp och drog upp mig ur sängen. Vi gick ner och åt lite innan jag behövde åka. Vi tog på oss våra jackor och skor och gick sedan ut. Hon följde mig till bilen och kollade sig sedan runt och gav mig sedan en kyss. Jag besvarade kyssen och gav henne sedan en blick som betydde ”varför kollade du dig runt innan?”. Hon skrattade lätt.
- Så det inte var någon fuling här. Jag skrattade åt hur söt hon var och kramade henne sedan hejdå och gav henne en lätt puss innan jag satte mig i bilen och backade ut från uppfarten och körde iväg.


35? ge mig ideér då :)

sitter och försöker komma på vad jag ska skriva men fan va still de är i huvet :s
vill ni ha nästa får ni hjälpa mig komma på ideér, annars så aah.. då kmr de nog ta ett bra tag innan 35 kmr..
+ JAG HAR IDEÉR FÖR LÄNGRE FRAM I NOVELLEN , just so u know :d

kommentera tack

förlåt, men varför kommenterar ni inte?

the way you are - 34

- KAN VI FÅ TA EN BILD MED DIG????? OCH FÅ DIN AUTOGRAF????? skrek dom samtidigt.
- Visst.. svarade han lika stelt. Han skrek snabbt autograferna och tog bilder. Fast nu var det såklart mer fans som hade kommit och ville ha de. Utav mig också. Nu var det vår tur att beställa biljetter så jag sa till Caitlin att skynda sig och att hon får pengar av mig och Justin sen. Och nickade förstående och betalade. 
- Tyvärr vi måste gå nu, sa jag och började tränga mig förbi alla. Justin tog tag i min hand och trängde sig efter mig. Vi sprang in i bio salongen och dunstade ner på våra platser. C x3 och Ryan kom lugnt efter. 
- Jobbigt eller? frågade Christian. 
- Menar du inte?! Jag har bara släppt låten med B.O.B, inte min låt eller min cover skiva, och jag har redan fans! Jag tycker det är jobbigt redan nu. suckade jag och kollade medlidande på Justin.
- Svin jobbigt.. mumlade han och klämde åt mig hand.




JUSTINS PERSPEKTIV:

Aldrig en lugnt stund.. Gaaaah, fan va irriterande. Som jag sagt flera gånger, jag älskar mina fans, men ge mig lite space.. 
Becki såg på mig hur irriterad jag var så hon gav mig en medlidande blick. Jag klämde åt hennes hand och gav henne en snabb puss så ingen annan skulle se. Vill ju inte ha mer rykten om oss två. Juste! Jag tog upp mobilen ur fickan och började skriva ett sms.
"Vi berättar inte för någon om oss väl? Du vet hur jobbigt det blir.. Så neka allt! Förlåt ♥" skicka. Beckis mobil plinga till och hon kolla snabbt runt sig så ingen hörde det. Jag märkte att hon stängde av ljudet på sin mobil så jag gjorde detsamma. När hon sätt att det var jag som smsat henne gav hon mig en frågande blick. Jag nickade mot hennes mobil och hon förstod att hon skulle läsa smset. Jag fick snabbt ett svar tillbaka.
"Jag förstår! Men du.. Glöm inte att vi inte är tillsammans.. ♥" Hon log ett snett leende mot mig. Jävlar ja..
"Vill du bli min shawty då?..♥"
"Inte än.. Förlåt men det är för tidigt Biebs ♥" Förtidigt..
"Hmm.. Efter som vi inte är tillsammans så vill du gå på en date med mig imorgon då bästa B Vega?♥" Jag tvekade innan jag skickade men tryckte tillslut på skicka. När jag såg att hon läste smset sken hon upp som en sol.
- Klart jag vill! Hon gav mig en kram och tänkte ge mig en puss men backade i sista sekund. - Förlåt jag glömde..
- Det är lugnt. Vänta bara tills det blir mörkt. Jag blinkade mot henne och gjorde pussljud. Hon bara skrattade och slog mig läpp på armen och gjorde en ful grimas åt mig. Jag lipade mot mig och hon blinkade. Caitlin och grabbarna kollade mot oss som vi var dumma i huvudet. Vi började gapskratta och alla i bion kollade bak mot oss. Vi kunde inte sluta skratta. En mamma som var där med sina barn sa till oss att vi faktiskt fick vara tysta.
- Yes ma'am! svara Becki skrattande men vi skärpte oss när filmen började. När det blev mörkt i bio salongen tog Becki min hand och flätade in sina fingrar i mina. Jag ville så gärna kyssa henne men ville inte riskera något så jag fick vänta. Efter halva filmen fick jag nog, jag tog tag i Beckis arm och drog med henne förbi C x3, Ryan och några andra och ner mot toaletterna. Jag kollade så kusten var klar och gav henne sedan en lång kyss. Jag kände hur hon blev svag i benen så jag drog henne mot mig och höll om henne hårt. Hon flyttade bak sitt huvud lite och log mot mig.
- Vad va de bra för? 
- Kunde inte hålla mig bara.. sa jag gav henne en till kyss. Hon besvarade kyssen men avslutade den sedan och sa att vi fick gå tillbaka nu. Jag la armen runt hennes midja och vi började gå tillbaka mot bio salongen. Helt plötsligt blixtrar de till och vi ser massa paparazzis. Jag släpper hennes midja och vi går snabbt in till salongen och stänger dörren efter oss. När vi klämt in oss till våra platser sätter vi oss ner igen och jag hör henne viska helvete. Jag tar tag i hennes hand och lutar mig mot henne och viskar förlåt. Hon ger mig en snabb och diskret puss på kinden och säger att det är lugnt.
Vi sa inte så mycket på en stund tills det blev sorligt på filmen och jag hör någon snyfta. Jag kollar mot Becki som sitter och små gråter.
- Sluta va så känsligt kvinna! viskade jag och skrattade.
- Nej. sa hon och torkade sig under ögonen. Jag hörde Chaz, Christian och Ryan skratta. Caitlin suckade bara och sa att det var gulligt. Sen sa vi inte så mycket mer under filmen. När filmen var slut åkte vi hem med en gång. Vi släppte Chaz utanför han och åkte sedan hem till Becki för vi hade bestämt jag skulle sova där. Jag parkerade bilen och vi gick in. Jonah kom springade mot oss med en gång. Jag lyfte upp han och Becki rufsade till han i håret. Jag släppte ner han och vi hälsade på Connie och sa att jag skulle sova här. Hon sa att det var okej. Vi gick upp till Beckis rum och hon tog datorn med en gång. Hon la den i sitt knä och tryckte sig in på internet. Men en gång kom en bild upp på mig och henne på bion. Det var när vi var påväg in till filmen igen då jag höll henne om bion. Hon läste texten med stora ögon.
"Justin Bieber har ännu en gång sätts kolla på Becki "B" Vega kärleksfullt. Idag sågs dem på bion och han höll armen runt hennes midja. Det går också rykten om att Becki och Ryan Butler har gjort slut....."
Mer orkade hon inte läsa utan stängde ner datorn snabbt. Man märkte att hon var irriterad.
- Kan jag få låna? frågade jag försiktigt och pekade på datorn. Hon nickade och räckte över den till mig. Jag öppnade den och loggade in på twitter. Jag hade fått massa frågor om det var nått mellan mig och Becki. Det var massa B-elievers som skrivit att jag inte skulle röra henne, att hon var för bra för mig. Jag visade det för Becki och hon suckade.
- Va i helvete? Hon tog tillbaka datorn och loggade in på sin. Hon hade fått massa hot från beliebers att hon inte skulle röra mig och så vidare.
Det är inget mellan mig och @justinbieber han är min bästa vän och det vet ni. Jag och @itsryanbutler har gjort slut ja.. men det har inget med Justin att göra så sluta skriva saker som inte är sant! twittrade hon.
- Vill du ha datorn igen? frågade hon.
- Jaa.. mumlade jag. Jag tog tillbaka datorn och loggade in på min twitter igen.
Jag och @BVega är vänner så lägg av med hoten och tro inte på skvaller. love yall! twittrade jag och stängde sedan igen datorn. Jag reste mig och la datorn på bordet och la mig sedan ner bredvid Becki igen. Jag drog henne mot mig och började kyssa henne. Vi låg och myste en stund innan hon somnade med huvudet mot min bröstkorg. Efter en stund somnade jag också med armarna runt henne. Båda somna med kläderna på.

Glöm inte att kommentera! ♥

och följ min blogg med bloglovin sötnosar

The way you are - 33

- Vad ska vi göra idag då? Frågade jag när alla hade lugnat sig.
- Bio kanske? sa Caitlin. - Är fortfarande trött eftersom det blev så sent igår.
- Det kör vi på! sa Becki och log stort.



BECKIS PERSPEKTIV:

 

Då blire bio! Justin och Caitlin sa att dom skulle gå ner o säga till dom andra medans jag behövde blåsa håret och sno nått skärp från Justin för byxorna åker ner lite för mycket. Jag gick fram till hans garderob och letade i lådorna. Första lådan; strumpor. Andra lådan; kalsonger. Jag ska precis öppna den tredje lådan då jag får en ful ide. Jag öppnar andra lådan igen, drar ut ett par kalsonger och tar av mig jeansen. Jag drar av mig trosorna och sätter på mig kalsongerna och drar snabbt på jeansen igen. Jag vet, jag är underlig! Men helvete vad jag älskar att ha på kalsonger ibland! Jag fnissade för mig själv och blåste sedan håret lite, men lät det vara lite blött. Jag la i en lockkräm och gick sedan ner till dom andra som satt och väntade på mig.
- När börjar bion? Frågade jag.
- Halv 6. Jag kollade på klockan och den var halv 3.
- Aha.. Va ska vi göra tills dess då? Jag gled ner i soffan mellan Chaz och Christian. 
- Ehm.. Va sägs om städa? sa Justin och blinkade. Jag kollade runt mig och det lät faktiskt som en bra ide. Alla nickade och Justin sprang snabbt upp på sitt rum och hämtade sin dator som han sedan kopplade in i ett par högtalare och satte sedan på musik. Alla löjlade sig. Dom sjöng med, dansade och var allmänt fula! Men vi gjorde det kul att städa iallafall! När det var fint överallt satte sig alla ner och pustade ut. Alla satt tysta och orkade inte prata förän Chaz avbröst tystnaden med nått konstigt skratt.

- Ha-he-ha-he.. Han kollade ner och log stort för sig själv.
- Chaz? Frågade Ryan och kollade med en konstig min på han.
- Ni kommer döda mig, fnissade han.
- CHAZ?! skrek Caitlin. - Berätta nu!
- Kolla twitter! han kunde inte hålla sig mer utan började gapskratta. Justin tog snabbt datorn, loggade in på twitter och gick in på Chaz. 
Städar vi? och en länk till twitvid
Han tryckte på länken och en annan sida kom upp där en video började spelas. Där såg man mig stå och sjunga i en sopkvast som jag lossades vara mikrofon och sedan viftar jag massa med håret. Det var inte bara jag som höll på så utan alla och jävlar va roliga vi såg ut! Ingen kunde hålla oss för skratt. Jag slog lite löst på Chaz arm och rufsade sedan till hans hår. Han la sig ner på golvet och började. Så höll vi på en stund tills Ryan plötsligt blev seriös.
- Va är klockan?! Alla kollade sig snabbt runt efter en klocka.
- Kvart i 5!
- Then its time to go! utbrast Justin och reste sig snabbt upp. Han räckte fram handen till mig och drog upp mig. Han drog mig intill sig och snuffsade mig i nacken och gav mig sedan en snabb puss.
- Kom, viskade jag och tog han i handen och drog ut han i hallen. Dom andra va redan på g med att ta på sig skorna och jackorna. Så jag drog snabbt på mig mina converse (som jag fick byta till igår eftersom jag fick för ont i fötterna av att dansa med killerklackarna jag hade) och min jacka. Vi gick ut och Justin låste dörren efter sig.
- Hur ska vi åka då? Vi behöver iallafall två bilar. sa Caitlin.
- Spelar ingen roll för mig, sa jag.
- Inte mig heller, sa dom andra. Caitlin suckade.
- Jag kan ta min bil så tar du din Justin? Justin nickade. - Så kan Chaz och Becki åka med dig så åker Christian och Ryan med mig? Han nickade igen. - Super! sa hon och klappade händerna. Jag fnissade lite innan jag kände Justins hand mot min. Jag tog tag i den och vi började gå mot bilen.
- Snälla, snälla, snällaaaaaaa kan jag få sitta fram? sa Chaz och gjorde puppyeyes. Jag kollade på Justin. Han mimade mot mig att jag fick bestämma. 
- Nej. sa jag filurigt och flinade. Chaz min blev genast besviken. - Aww.. Jag skojade bara såklart du får det bubben! sa jag och lossades att han var en hund och jag kliade han bakom örat. Justin suckade bara och låste upp bilen och hoppade in. Vi gjorde detsamma och sedan var vi påväg mot bion. 
När vi kom fram till bion ställde vi oss för att bestämma vilken film vi skulle se.
- ÅH! Toy story 3D snälla! Svin sugen på nått barnsligt! skrek jag nästan. Dom andra bara ryckte på axlarna som dom inte brydde sig. Vi ställde oss i kön och jag kollade runt lite bland folket som var här. Det var rätt så fullt så som tur var hade Justin på sig keps och jag hade också tatt på mig en keps och satt upp håret i en tofs. Jag såg faktiskt lite killig ut men Justin verkade inte bry sig om det för han tog varje chans han kunde och gosade lite med mig. Han släppte precis taget om min midja, för att prata med Ryan, då 3 blondiner kom in. Jag puttade till Justin lätt i midjan med min armbåge och han vände sig mot mig. 
- Kolla! viskade jag och pekade diskret bort mot tjejerna. Han kollade frågandes på mig. Jag suckade.
- Zoë Salama! Han kollade fortfarande frågandes på mig. - Min skolas störta belieber? Jag har berättat för dig om henne! Hon är fan galen i dig! Kolla bara på hörlurarna, ser du inte att det är Just Beats?! Hans ögon blev stora som bowlingklot.
- Jag orkar inga galna fans nu! skrek han. Jag tog handen för hans mun så han blev tyst. Zoë och dom andra två tjejerna ställde sig bakom oss i kön. Vi vände oss snabbt framåt. Nu var det bara 2 stycken före oss i kön. 
- Becki vad.... mer han Caitlin inte säga förän Zoë skrikit:
- MEN HEJ BECKI! Fan va längesen! Hon kramade om mig och frågade hur det gick med musiken.
- Det går väl bra.. svarade jag och log snett. 
- Vart är Justin nån stans då? Hon log jätte stort och samma gjorde dom andra två tjejerna som var med henne. Caitlin, Christian, Ryan och Chaz gjorde det stora misstaget att kolla på Justin. Zoë och blond x2 började skrika som idioter.
- OMB! OMB! OMB! Justin vände sig om och log ett fake leende.
- Heeej tjejer.. sa han stelt. 
- KAN VI FÅ TA EN BILD MED DIG????? OCH FÅ DIN AUTOGRAF????? skrek dom samtidigt.
- Visst.. svarade han lika stelt. Han skrek snabbt autograferna och tog bilder. Fast nu var det såklart mer fans som hade kommit och ville ha de. Utan mig också. Nu var det vår tur att beställa biljetter så jag sa till Caitlin att skynda sig och att hon får pengar av mig och Justin sen. Och nickade förstående och betalade. 
- Tyvärr vi måste gå nu, sa jag och började tränga mig förbi alla. Justin tog tag i min hand och trängde sig efter mig. Vi sprang in i bio salongen och dunstade ner på våra platser. C x3 och Ryan kom lugnt efter. 
- Jobbigt eller? frågade Christian. 
- Menar du inte?! Jag har bara släppt låten med B.O.B, inte min låt eller min cover skiva, och jag har redan fans! Jag tycker det är jobbigt redan nu. suckade jag och kollade medlidande på Justin.
- Svin jobbigt.. mumlade han och klämde åt mig hand.


Förlåt för dålig uppladdning, men är som sagt sjuk med feber osv. så ingen stor lust att skriva just nu. Men eftersom ni var så gulliga att kommentera så mycke så får ni ett inlägg. tråkigt kanske men :/


NU VILL JAG HA HJÄLP FRÅN ER! Jag vill veta exakt vad ni tycker om novellen. Bra/dålig? osv.. Jag behöver kritik så jag vet vad jag ska bli bättre på om ni fattar?

 

Och jag älskar era kommentarer, det gör jag, men när ni bara skriver mer känns det som ni pressar mig :( ni kan ju typ skriva vad ni tycker va bra med episoden eller nått? aah ni fattar. MEN TACK ALLA SÖTA LÄSARE!

I ♥ U


33? KOMMENTERA DÅÅÅ!

förlåt.. men ni är dåliga på o kommentera.. vill ni ha 33 vill jag faktiskt ha 10 kommentarer från olika. :/
man blir så sjukt otaggad att skriva när ingen kommenterar..

the way you are - 32

- Kyss han! Sa han. Jag samlade modet och gick fram till Justin. Jag knackade han på axeln och precis när alla ropade gott nytt år kysste jag han hårt! Han besvarade kyssen och log stort mot mig efter. Jag sneglade mot tjejen och hon såg förbannad ut men jag ignorerade det. Jag visste att det nya året skulle börja bra!



JUSTINS PERSPEKTIV:

Hon avslutade kyssen och viskade:
- Gott nytt år bästa Bieber! Jag gav henne en till kyss och drog henne mot mig i en kram. Då fick jag en knuff så jag höll på att ramla baklänges. Jag kollade förvånat runt mig och såg Amies besvikna ansikte. Jag släppte Becki och tog ett steg mot Amie.
- Amie.. 
- Kysser du hellre din bästa vän än mig? sa hon surt. Det lät på henne som hon var så mycke bättre än Becki. Jag tror dåfan inte att de finns nån bättre än den tösen.
- Aah, jag gör hellre de. sa jag och tog tag i Beckis hand och gick därifrån. Becki flinade åt mig och drog mig tillbaka hem till mig där det fortfarande var fullt med folk.
NÄSTA MORGON - BECKIS PERSPEKTIV:

Jag vaknade med Justin armar runt mig och hans ansiktet mot min nacke. Jag låg med ryggen mot han så jag vände mig försiktigt runt och gav han en lätt puss på munnen. 
- En till! sa Justin som måste ha vaknat. Jag fnissade och gav han en till. Han borrade in sitt ansikte i mitt hår och sträckte sedan på sig och gäspade han. Jag reste mig upp och kollade mig snabbt i spegeln.
- HAHAHAHA MITT HÅR! gapskrattade jag och pekade på fågelboet som va på mitt huvud. Justin satte sig upp som en blixt, det såg ut som han sätt ett spöke eller nått men när han såg mig började han skratta han också. Han la sig ner i sängen igen och höll sig om magen.
- HAHHAHAHAHA HUR FAN SOVER DU KVINNA? fick han fram mellan allt skratt. Jag svarade inte utan skrattade som en idiot jag med. Jag gick skrattade fram till Justins garderob och drog ut ett par jeans, en långärmad vit tight tröja och ett par strumpor.
- Kan ja låna detta? fnissade jag.
- Du kan alltid låna kläder av mig sweetie, svarade Justin och blinkade med ena ögat. Jag gick fram till han och gav han en puss på kinden. Jag gjorde sin puppy-min och pekade på sina läppar. Jag pussade han en snabb puss på munnen och började sedan gå ut ur rummet.
- Jag tar en dusch! 
- Jag då? sa Justin och gjorde en lessen min.
- Nästa gång kanske. Jag flinade och blinkade med ena ögat mot han. 


JUSTIN PERSPEKTIV:

När Becki gått för att duscha la jag mig ner i sängen igen och log stort. Jag drog armen längst platsen hon legat på i sängen bredvid mig. Jag trodde aldrig någonsin att man kunde bli såhär kär! 
Medans jag låg och dagdrömde smög Caitlin in och hoppade på mig. 
- Du är kär i Becki alltså? sa hon och flinade stort. 
- Yes ma'am, i am! Jag log så stort jag kunde. - Är dom andra vakna förresten?
- Dom har redan ätit frukost och allt, bara ni som är så sega! sa hon och slog till mig löst på armen. Jag gjorde en ful grimas mot henne och hon fnissade. 
- Oh hello cuties! sa Becki som precis kommit in i rummet. Jag trodde aldrig nån kunde va så het i förstora byxor, ingen smink och blött hår, men holy cow, HON KUNDE VISST DE! Jag bet mig i läppen och vinkade hit Becki med pekfingret. Caitlin slog till mig på amen igen.
- Nejnej Justin, inget sånt när jag är här!. 
- Gå då? sa Becki och flinade mot henne. Hon satte sig över mig och kyssa mig hårt. Hon gav mig en lätt kyss på halsen och sen puttade Caitlin ner henne från sängen.
- Så de kan gå! fnissade Caitlin och såg oskyldig ut. Becki låg bara på golvet och skrattade. Jag drog upp henne på sängen igen men hon skrattade fortfarande. Tillslut kunde inte jag och Caitlin hålla oss så vi började skratta vi med.
- Vad ska vi göra idag då? Frågade jag när alla hade lugnat sig.
- Bio kanske? sa Caitlin. - Är fortfarande trött eftersom det blev så sent igår.
- Det gör vi på! sa Becki och log stort. 
Orkar inte skriva så värst mycket. Svårt att tänka med feber o skit :s.. men Följ min blogg med bloglovin OCH KOMMENTERAAA!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin ;)

the way you are - 31

. Jag hörde hur hon smällde igen dörren. Nu forsade mina tårar ner för kinderna. Jag ville ut ur huset fort! När jag var i hallen och tänkte precis öppna dörren hör jag hur Connie ropar mitt namn.
- Justin! Vänta! Va har hänt? Hon kom emot mig och såg att jag grät drog hon mig intill sig och kramade mig hårt. - Ska jag säga till din mamma? Jag nickade och hon släppte taget om mig. - Sätt dig ner så kommer jag snart. Hon klappade lätt på min axel och gick iväg. Jag satte mig i soffan så länge. Efter bara nån minut kom mamma springande. Hon kramade om mig och frågade vad som hänt. Connie kom efter henne och ville också veta. Så jag berättade. Jag berättade exakt allt om mig och Becki.


 

Efter jag berättat allt för Connie och mamma kändes det som nått släppte inne i mitt bröst. Jag hade inte berättat för nån om mig och Becki innan.. Det kändes faktiskt rätt så bra. Men det kändes inte bra att Becki va sur på mig. Jag vet inte ens vad jag gjort..

Vi satt och pratade en stund till innan jag behövde gå på toa. Eller egentligen ville jag bara vara själv men det sa jag inte till Connie och mamma. Jag låste toalett dörren efter mig och gled sedan ner med ryggen längst dörren. Jag drog upp pappersbollen, som Becki hade kastat på mig förut, ur fickan och knycklade upp det.

 

Jag läste på lappen och tryckte sedan ner den i fickan igen. Jag gick ut ur toaletten, sa till mamma att jag går hem och gick utan att få ett svar. När jag var hemma la jag mig med en gång i sängen och smsade Becki.
”I like u” skicka.

 

NÄSTA DAG – NY ÅR:

Även fast det inte är så bra mellan mig och Becki just nu så känns det som det nya året kommer bli awesome!
Jag tog en snabb dusch och tog sedan på mig ett par mörka jeans, en svart t-shirt och en grå kavaj. Snart kommer massa vänner hit och vi ska fira inför det nya året. Mamma ska hem till Connie och där ska dom vuxna fira. När klockan närmar sig 12 ska vi dra mot ”berget” och där ska vi se raketerna.

 

BECKIS PERSPEKTIV:

Caitlin kom hem till mig och vi gjorde oss i ordning tillsammans. Jag tog på mig en svart kort, tajt klänning med paljetter och tunt tyg på ryggen. Jag plattade håret och gjorde mittenbena. Jag sotade ögonen mycket och tog på lösögonfransar. Allt för dagen i ära.


- B looks beautiful! Utbrast Caitlin och log stort.
- Äh, man blir som man umgås! Sa jag och blinkade mot henne. Hon fnissade och fortsatte att sminka sig. Jag tog på mig lite parfym och sprayade håret lite. Jag kollade på klockan, kvart över 6.
- Caaaitliiin! Skynda! Vi skulle vart hos Justin för en kvart sen!
- Klar! Sa hon och drog ett sista drag med mascara borsten. Vi tog på oss våra högklackade skor och gick ner. Vi sa hejdå till mamma och Pattie och alla andra vuxna som redan hade kommit och gick över till Justin. Det hördes hög musik utanför Justin. Vi fnissade och jag kände hur taggad jag var. Caitlin ringde på dörren och efter en stund kom Justin och öppnade den. Jag har fortfarande inte pratat med Justin sen igår morse. Jag gav han en lätt kram och skyndade mig in. Herregud va mycke folk det var! Jag hälsade på i stort sätt alla. Sen såg jag Ryan. Jag har inte pratat med han på ett tag nu. Jag kände hur samvetet sköljde över mig. Jag gick fram till han och gav han en lätt kyss.
- Hej.. sa jag försiktigt.
- Hej sweetie. Sa han och log snett. Jag drog in han i en kram och han besvarade den. Han gav mig en lång kyss och efter det la jag mitt huvud på hans axel. Då ser jag Justin kolla emot oss. Gud va förstörd han såg ut.. Jag gav han en lessen blick men han vände bara på sig och gick iväg.
Under hela kvällen satt jag mest och pratade med Ryan eller Caitlin. Ibland dansade jag och så. Men jag kände inte för att göra nått egentligen. Vad hände? Jag var jätte taggad och nu känns det bara som jag vill hem.. Justin har förresten börjat ragga på en söt svarthårig tjej också..



RYANS PERSPEKTIV:

Det var faktiskt jobbigare än jag trodde att träffa Becki.. Speciellt när jag märkte hur hennes hjärta brast när Justin flirtade med hon där tjejen. Hon kunde inte ens släppa blicken från dom. Om jag ska vara ärlig verkade Justin mer intresserad av Becki än hon andra.. Nu vet jag iallfall när rätt tillfälle är..

 

BECKIS PERSPEKTIV:

Klockan blev 20 i 12 så jag Ryan, Caitlin, Chaz, Christian och Justin och hon där tjejen gick iväg mot berget. Vi har gått dit sen vi var 12 och ropat gått nytt år när klockan slått 12. Alltid har det varit jag Ryan, Caitlin, Chaz, Christian och Justin. Så varför fan är hon med?!
Vi var i alla fall framme 5 i 12 så vi stod och småpratade lite. Bara nån minut innan det är dags att räkna ner tar Ryan tag i min arm och drar mig åt sidan.
- Becki? Sa han tyst. – Det är slut.
- V-va? Jag kände hur min röst blev skakig.
- Jag vet att du gillar Justin. Och jag vill du ska vara lycklig, så om du är lycklig med honom, så ska du vara med honom också.  Dom andra började räkna ner.
- Tacktacktack! Jag blev så glad att en tår rann ner. Jag torkade bort den och gav Ryan en snabb puss på kinden. Jag reste mig upp och såg Justin stå några centimeter från tjejens ansikte. Han skulle ge henne en kyss. Ryan märkte att jag såg dem.
- Kyss han! Sa han. Jag samlade modet och gick fram till Justin. Jag knackade han på axeln och precis när alla ropade gott nytt år kysste jag han hårt! Han besvarade kyssen och log stort mot mig efter. Jag sneglade mot tjejen och hon såg förbannad ut men jag ignorerade det. Jag visste att det nya året skulle börja bra!





Förlåt för wierd inlägg. Febern fuckar mitt huvud! hehe, men KOMMENTERA MYCKE NUVA!

engelsk jb novell

sjukt bra jb novell på engelska :d
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=172603236093313&set=a.160138837339753.30049.156697511017219

sjukling

ja e sjukt lessen för ja inte uppdaterat på så länge! men vart upptagen sen i onsdags.. och nu e jag sjuk igen. feber o svullna halsmandlar e greeaaat! men har nyss tatt alvedon så när den kickar in ska ja se om ja kan skriva :)

the way you are - 30

Där låg vi i Justins säng och skrattade som idioter.  Sant som det är sagt, denna grabben ger mig dom bästa dagarna i mitt liv.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Efter en stund lugnade vi oss och satte på en film istället. Hon la sig på sin sida av min säng. Jag gav henne täcket hon brukade ha och tog sedan av mig tröjan och byxorna så jag bara stod i kalsonger. Jag märkte hur Becki kollade på mig men lossades som jag inte märkte. Jag sträckte på mig och spände magen lätt. Jag hörde hur hon flåsade och jag log för mig själv. Jag drog på ett par shorts och la mig sedan på täcken på min sida av sängen. Jag tryckte på play på kontrollen och la händerna bakom huvudet. Becki la sig på sidan så hon låg med rumpan utåt. Jag såg att hon sneglade på mig då och då och varje gång spände jag magen. Jag log för mig själv inne i huvudet.
- Vi kan väl mysa utan att behöva hålla på? frågade jag henne och log. Hon nickade och flyttade sig mot mig. Hon la huvudet på min arm och handen på min mage. Jag la ena handen på hennes hand och flätade in mina fingrar i hennes. Efter en stund somnade vi.
BECKIS PERSPEKTIV:
Nästa morgon varnade jag av att Justin snarkade i mitt öra. Jag flyttade mig försiktigt bort från han och reste mig upp ur sängen. Jag sket i va klockan var men jag ville hem! Jag älskar att vara nära Justin men ibland går det bara inte. Jag tog på min mina byxor och tog mina andra saker i famnen och smög försiktigt ut ur rummet och ner för trappan.
När jag kom hem slängde jag sakerna på golvet i mitt rum och drog upp mitt skrivblock. Jag drog fram mitt skrivblock där jag hade skrivit massa meningar. Som rubrik hade jag skrivit Justin ♥. Jag rev ut sidan och knölade ihop den. Jag satte mig ner på golvet och grät. Varför händer detta mig?! viskade jag tyst. Det känns som Justin bara leker med mina känslor. Han uppför sig fortfarande som han alltid gjort men.. Åh.. Jag lutade mig mot sängen och höll händerna för ansiktet när dörren öppnades. Det var Justin.
- Becki? Du var borta när jag vaknade så jag ville bara kolla vart du var, sa han. Han kollade mot mig. - Gråter du? Va har hänt? Han la ena armen om mig och la sitt huvud mot mitt. Jag ryggade tillbaka.
- Justin gå. sa jag tyst.
- Va?.. sa han försiktigt och lät lessen.
- GÅ NU! jag reste mig upp och skrek. jag kastade pappersbollen på han. Han fångade lappen men gick inte ut. Jag puttade på han och jag såg att hans ögon blev blanka. Han gick med tunga steg ut ur rummet och jag stört lipade. Jag gick fram och smällde igen dörren efter mig. Vafan gjorde jag sådär för? Han har ju inte gjort nått!
JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag vaknade utan Becki bredvid mig. Hon var inte någonstans i huset så jag bestämde mig för att gå hem till henne. Jag gick upp till hennes rum och öppnade dörren. Hon grät. Sen skrek hon och kastade nått mot mig. Det var ihop knycklat papper. Jag fångade det och sen puttade hon på mig. Då brast nått inom mig. Jag kände hur tårarna trängde sig upp så jag gick ut ur rummet. Jag hörde hur hon smällde igen dörren. Nu forsade mina tårar ner för kinderna. Jag ville ut ur huset fort! När jag var i hallen och tänkte precis öppna dörren hör jag hur Connie ropar mitt namn.
- Justin! Vänta! Va har hänt? Hon kom emot mig och såg att jag grät drog hon mig intill sig och kramade mig hårt. - Ska jag säga till din mamma? Jag nickade och hon släppte taget om mig. - Sätt dig ner så kommer jag snart. Hon klappade lätt på min axel och gick iväg. Jag satte mig i soffan så länge. Efter bara nån minut kom mamma springande. Hon kramade om mig och frågade vad som hänt. Connie kom efter henne och ville också veta. Så jag berättade. Jag berättade exakt allt om mig och Becki.

suck

ojoj va min statistik är i botten.. haha man blir ju inte precis peppad xd 
se till att berätta om bloggen till andra!
Följ mig gärna på twitter me: https://twitter.com/saandrasjberg

the way you are - 29

Jag tog av mig mina kläder så jag bara hade mina lila trosor och min lila bh på mig. Jag drog på mig Justins tröja och knäppte upp knapparna så man såg min klyfta. Jag kollade mig i spegeln och fnissade lite hur dum jag var att jag försökte göra mig sexig för Justin. Justin kom in i rummet och granskade mig uppifrån och ner och sen upp igen. Han bet sig i läppen.
- Jag älskar lila, sa han och började gå emot mig samtidigt som han drog av sig tröjan.


 

När han drog mig intill sig puttade jag ifrån han.
- Vill du inte? Frågade han och gjorde en lessen min.
- Jo! Eller nej. Jag har tänkt och jag vill veta hur jag ska göra med Ryan innan vi fortsätter. Jag gav han en puss på kinden och han suckade tungt. Jag satte mig i sängen och tog upp hans dator i knät. Jag klappade bredvid mig och Justin satte sig ner. Jag satte på Troy Jamz – Real love och började sjunga med.
We argue every damn day, but i be okay as long as you with me. I know a lot of peoples might say we got to slow down, we moving to quickly..
Justin satt och sjöng med tyst också. Jag log mot han och loggade in på twitter.
utmana mig! tweeta mig något ni vill jag ska göra, typ "rapa alfabetet" .. ->
Allt fick inte plats i ett tweet.
Och så kommer jag göra vissa av utmaningarna och filma det. Sen lägga upp på youtube. Ni kan utmana Justin också men han är tråkigare än jag
Justin gav mig en underlig blick och jag skrattade.
- Japp, du ska vara med mig på detta. Jag fick snabbt massa utmaningar. Vissa var ”uppträd naken på stan” eller så. Twittrade igen:
Lol. Nej jag kommer inte sjunga naken eller nått sånt så ni behöver inte ens säga det. Normala utmaningar tack.
Jag kollade runt lite bland @mentions tills jag hittade en perfekt. ”@BVega @Justinbieber ska göra en freestyle rap!” Jag skrattade och slog ihop händerna. Jag hoppade på Justin som nu låg ner i sängen och grejade med sin mobil.
- DU SKA GÖRA EN FREESTYLE RAP! Skrek jag några centimeter från hans ansikte.
- Vaaaa? Vad sa du? Jag blev nog döv. Sa han och gnuggade sitt öra.
- Du ska rappa! Sa hon och kittlade mig lite. Han rullade runt så han satt över mig nu. Han kittlade mig.
- JUUSTIN SLUUUTA! Fnissade jag. Han slutade och gick av mig.
- Hmm.. Okej. Men vi skriver texten innan annars kommer jag bara skämma ut mig helt. Sa han och gjorde sin hairflip.
Vi satte oss ner på golvet och började komma på en text. En ful text. Flera gånger fick vi skratt attacker, vi grät så mycke vi skrattade. Men efter 1 timma och 45 minuter var vi äntligen klara. Jag drog fram bordet och gjorde min ”inspelnings rutial”. Jag tryckte på record och han började rappa.


Jag hade svårt att hålla mig för skratt men lyckades göra det. När den var slut så började jag skratta så mycket att jag knappt kunde andas. Han började också skratta. Där låg vi i Justins säng och skrattade som idioter.  Sant som det är sagt, denna grabben ger mig dom bästa dagarna i mitt liv.


busy day..

hinner inte idag..
har precis duschat o ska fixa mig nu. när alla e klara ska vi till restaurang och äta för min syster fyller 18 idag. och ikv har jag och en kompis fixat fest till henne. Men om jag hinnet skriva så gör jag de :)
fast jag tror jag vill ha över 5 kommentarer innan ni får nästa :o
de vet ja att ni klarar!

the way you are - 28

Klockan blev halv och vi skulle åka. Jag tog på mig en grå kappa och gick ut till bilen. Mamma och Jonah kom efter. Vi satte oss i bilen och åkte iväg. Vi släppte av Jonah hos Bradley och åkte sedan till restaurangen. Mamma parkerade bilen och vi gick in. Vi frågade en servitris vart Justin och Pattie satt och hon visade vägen. Jag fick värsta chocken.

restaurangen
Där satt Justin, Pattie, Usher, Scooter och en tjej som såg ut att vara runt 25. Hon presenterade sig själv som Megan Cameron. Jag frågade chockat vad dom gjorde här.
- Din mamma och Justin har kontaktat mig, sa Megan. Jag är Manager och jobbar för Island Records. Jag satt med munnen öppen och måste ha sätt ut som en fisk. 
- Becki, stäng munnen. Fnissade mamma. Jag stängde munnen och nickade. 
- Vi vill signerad dig. sa hon sedan och jag kollade bara hoppfullt på mamma. - Din mamma har redan godkänt det. Så vill du?
- JAAAA! skrek jag och log jätte stort. Justin, Scooter, Usher, Pattie och mamma började skratta åt mig. Megan log stort. Hon tog fram ett papper som jag fick skriva på. Jag skrev min kråka och puttade pappret mot henne. 
- Så bra! utbrast Usher. - För vi har redan gjort din första skiva! 
- VAAA?! skrek jag och alla i restaurangen kolla på mig. Jag tog handen för munnen.
- Justins ide. Blinkade Scooter.
- Vi har gjort en skiva där dom bästa cover-sen du gjort finns. sa Usher och räckte fram en skiva. 
- Vi har tänkt släppa den så fort vi haft en photo shoot så vi fått en bild till omslaget. 
Vi satt och pratade längeeeee om skivan och så. Mamma klappade mig ofta på axeln och log stolt mot mig. Justin gjorde också det. När klockan blev 10 bestämde vi oss för att åka. Mamma fick en adress och ett telefon nummer av Megan och dom bestämde ett datum för ett möte. Jag, Justin, mamma och Pattie sa hejdå till alla och började gå mot utgången. Justin la ena armen över mina axlar och drog mig emot sig och viskade hur stolt han var över mig och öppnade dörren. Vi möttes med en gång av massa blixtar. Justin släppte taget om mina axlar och tog tag i min arm istället. Han ropade till Pattie att han kör mig och vi möts hemma sen. Pattie hann inte svara innan vi satt i Justins bil. Han började köra iväg och i backspegeln såg jag mammas bil köra efter. Justin var sur och stressad det märktes för han körde fort och lät fingrarna trumma på ratten hela tiden. Vi satt tysta tills han hade lugnat dig.
- Sov hos mig? frågade han tyst och tog min ena hand. 
- Gärna. han kysste min hand och kramade sedan om dig. Jag smsade mamma att jag sover hos Justin. Hon svarade okej. Jag har inte kollat mobilen under typ hela dagen så jag hade fått över 50 sms. I de flesta smsen stod det bara grattis. Det var väldigt många från nummren jag inte visste vilka det var. Det var också flera sms från Ryan. Jag orkade inte läsa dom så raderade alla sms istället och stängde av mobilen. När vi kommit hem till Justin gick jag upp till hans rum och han gick in på toa. Jag gick med en gång till hans garderob och tog ut en vid långärmad tröja med några knappar högst upp. Jag tog av mig mina kläder så jag bara hade mina lila trosor och min lila bh på mig. Jag drog på mig Justins tröja och knäppte upp knapparna så man såg min klyfta. Jag kollade mig i spegeln och fnissade lite hur dum jag var att jag försökte göra mig sexig för Justin. Justin kom in i rummet och granskade mig uppifrån och ner och sen upp igen. Han bet sig i läppen.
- Jag älskar lila, sa han och började gå emot mig samtidigt som han drog av sig tröjan.
Förlåt för kort inlägg men hinner inte skriva mer. internet stängs av om 4 minuter.. Men kommentera ♥

the way you are - 27

Jag berättade för henne om hur jag tänkt göra slut med han efter nyår. Hon gick med då det och vi bestämde oss för att sova eftersom vi skulle upp tidigt och åka och handla. Jag myste in mig i täcket och somnade snabbt och drömde om Justin.


 

 

 

Nästa dag vaknade jag utan att Caitlin började sjunga happy birthday till mig.
- SLUTAAAA! Skrek jag och drog täcket över huvudet och höll för öronen. Och skrattade men fortsatte sjunga. Jag reste mig upp ur sängen och satte handen för Caitlins mun.
- Nemen ser man på, du är ju uppe nu. Hon blinkade med ena ögat och flinade. Jag suckade och lipade mot henne och gick sedan ut till badrummet. Jag satte upp håret i en bulle och tog en snabb dusch och tog sedan en handduk runt kroppen och gick tillbaka till Caitlins rum. Och drog på mina kläder från igår.
- Kan vi åka hem till mig snabbt så jag kan byta kläder och skor?
- Visst. Ska sminka klart mig. Jag satte mig ner på sängen och tog hennes dator och la den i mitt knä. Jag satte på Diddy – Coming home och började sjunga med. Precis när låten var slut var Caitlin kvar. Vi gick ner, sa hejdå till hennes föräldrar och åkte sedan hem till mig.
- Jag väntar i bilen. Sa Caitlin. Jag nickade bara och sprang in i huset. Jag sa hej till mamma och Jonah som satt och kollade på nått program på tvn. Dom grattade mig och mamma sa att jag skulle få presenter senare. Jag berättade att jag och Caitlin skulle åka och handla. Jag gick sedan upp till mitt rum och in i garderoben. Jag drog på mig ett par slitna lössittande jeans, en svart, grå och vit somewear t-shirt. Jag drog på mig mina svarta converse och en ljusblå, mörkblå och svart jacka. Jag släppte ut håret och borstade igenom det och lät det sedan vara. Jag tog på lite puder och mascara och sprang sedan ut till Caitlin igen.
När vi kom fram till köpcentret började vi direkt leta efter kläder jag kunde ha på mig ikväll.
- Denna då? Frågade Caitlin och höll upp en klänning.
- Jag tror inte jag vill ha känning de känns för fint. Jag vill ha nått mer vanligt, men ändå uppklätt. Fattar du?
- Jag tror det. Hon gick runt i affären och ropade sedan på mig.
- BEEEEECKI! Jag gick till henne och hon höll upp en vit jätte fin tröja.
- PERFEKT! Skrek jag och tog tröjan och gick in i ett provrum. Jag tog på mig tröjan och den var jätte fin! När jag stod och speglade mig kom Caitlin in med ett par svarta skinn byxor.
- OJA! Jag drog åt mig dom och tog på mig dom. Det såg jätte bra ut! Fint men med attityd! Jag köpte det.
- Nu måste jag bara hitta skor.. sa jag och började gå mot en sko affär. Vi gick runt i flera sko affärer utan att hitta några bra. Vi tog en fika paus. Vi köpte var sin chai latte och satte oss vid ett bort.
- Fan. Sa jag och tog en klunk.
- Det finns ju inga skor som skulle passa perfekt till. Sa Caitlin och höll om koppen med båda händerna. Då kom jag på att jag har ju dom perfekta skorna hemma!
- Caitlin jag har dom perfekta skorna hemma! Jag köpte ett par skit snygga skor när jag var i New York som jag aldrig använt! Hon log stort och vi drack upp våran chai latte och åkte sedan hem. Caitlin släppte mig utanför mig och vinkade hejdå. Jag gick in i huset och visade vad jag köpt för mamma. Hon sa det blir jätte bra. Jag gick sedan och tog en lång varm dusch. När jag duschat klart och blåst håret kollade jag på klockan, den var halv 6, vi skulle åka halv 7. Jag fixade håret så mina lockar blev fina. Och sminkade mig sedan med naturliga färger. Jag tog på mig tröjan, byxorna och skorna. Skorna passade verkligen perfekt till outfiten! Det var en kvart kvar till vi skulle åka så jag loggade in på twitter. Jag hade fått massa grattis. Jag twittrade:
Tack alla som sagt grattis. Nu blir det att åka till melrose och äta med @connievega @studiomama @justinbieber
Jag loggade ut och gick ner till mamma och Jonah. Mamma hade på sig en svart jätte fin klänning och hon hade plattat sitt hår. Hon var jätte fin. Jonah hade på sig sina vanliga kläder eftersom vi skulle köra han till sin kompis där han skulle sova inatt.
Klockan blev halv och vi skulle åka. Jag tog på mig en grå kappa och gick ut till bilen. Mamma och Jonah kom efter. Vi satte oss i bilen och åkte iväg. Vi släppte av Jonah hos Bradley och åkte sedan till restaurangen. Mamma parkerade bilen och vi gick in. Vi frågade en servitris vart Justin och Pattie satt och hon visade vägen. Jag fick värsta chocken.


the way you are - 26

Jag ställde mig snabbt framför spegeln och kollade så jag såg okej ut och gick sedan ut ur logen jag med. När jag kom ut såg jag Becki hänga med armarna runt Ryan. Det högg till lite i hjärtat och jag kände hur samvetet sköljde över mig. Becki hade vart otrogen med mig mot sin kille som är en av mina närmaste vänner..


 

BECKIS PERSPEKTIV:

Jag, Caitlin, Christian, Ryan och Chaz gick till våra platser och satte oss och konserten började. Justin sjöng jätte bra som vanligt! Alla i publiken sjöng med, jag också. Innan det var dags för One Less Lonley Girl började Justin prata.
- Idag ska jag ta upp en tjej som betyder för mycket för mig. Jag har känt henne i hela mitt liv och hon har alltid varit min bästa vän. Det är också tjejen som är med i musikvideon! Vad fan har han hittat på nu? – Becki Naomi ”B” Vega! Justin började sjunga på låten medans en av hans dansare kom till publiken och hämtade mig. Vi trängde oss förbi alla fans som stod och skrek och jag blev visad upp till scenen där jag fick sätta mig på en stol. Som alla andra OLLG’S. Justin kom och gav mig en väldigt stor bukett med blommor. Större än vanligt tror jag? Han la sina armar över mina axlar och kramade om mig. Han gav mig en lätt puss på kinden och alla i publiken skrek mer än vanligt. Jag kollade mot Ryan och hans blick var så osäker.. Han såg att jag kollade frågandes på han och ryckte bara på axlarna. Jag böjde ner hakan lite. Undra om han fattat..? Jag kollade på Justin som fortfarande sjöng och dansade och vad han nu brukade göra. När låten var slut tog han min hand drog mig längst fram på scenen.
- Vilka vill att Becki ska sjunga Firework?! Skrek han i mikrofonen. Alla började skrika som galningar. Dom skrek att dom älskade mig och att dom ville jag skulle sjunga.

 

BECKIS TILLBAKABLICK! :

Jag och Justin låg i min säng tillsammans och kollade på en film som var på tvn.
- Becki? Fråga han helt plötsligt.
- Mm..? sa jag utan att släppa blicken från tvn.
- Jag vill du ska vara med i min musikvideo till One Less Lonley Girl. Nu släppte jag blicken och kollade på han. – Vill du?
- Klart jag vill Biebs! Jag hoppade på han och började kittla han, jag vet att han är jätte kittlig.
- BECKI SLUTA! BEEEEEEEEEECKI! Skrek han mellan skratten. Han sparkade med benen och försökte komma loss. Gud vad jobbigt det var att hålla fast han! Jag blev helt slut! Jag släppte han och la mig på ryggen bredvid han och pustade ut. Vi låg bara där och kollade upp på taket.
- En dag kommer du bli jätte stor. Du kommer bli alla tjejers dröm, det vet jag. Sa jag tillslut och vände blicken mot han. Han kollade på mig och log sitt speciella leende.
- Och du kommer va min bästa vän hela tiden. Han tog min hand och flätade in sina fingrar i mina.

 

 

RYANS PERSPEKTIV:

Dom var verkligen känslor för varandra! Shit! När dom var på scen, dom hade svårt att släppa blicken från varandra. Dom hade svårt att inte vara nära varandra. Fast jag blev ändå inte förvånad.. Nu ska jag bara vänta på rätt tillfälle att säga det..


JUSTINS PERSPEKTIV:

Efter konserten ville jag åka med Ryan, Chaz och Christian. Så jag sa till Becki att hon fick åka med Caitlin för jag ville vara med mina grabbar. Vi satte oss i bilen och jag började köra. Chaz och Christian pratade på som vanligt medan det var mer spänt mellan mig och Ryan.
- Ska vi åka hem till mig och spela xbox eller nått? Skrattade Chaz bak i bilen.
- Visst! Svarade alla glatt.
- Ey grabbar, sa Christian, vad ska vi ge Becki i present? Hon fyller ju imorgon!
- Jag har redan en överraskning till henne! Sa jag och flinade.
- Vadå?! Utbrast Ryan. Jag kollade på honom.
- Lova att inte säga då! Alla lovade på hedersord så jag berättade. När jag var klar va allas blickar lika stora som bowlingklot.
- Damn mannen!

 

BECKIS PERSPEKTIV:

Jag och Caitlin bestämde oss för att jag skulle sova hos henne idag. Det var längesen det var bara jag och hon, och hon ville sjunga för mig direkt när jag vaknade. Jag skrattade åt henne, hon är bara för söt!
När vi satt i bilen frågade Caitlin vad jag ville göra. Jag kollade på klockan och såg att den var åtta.
- Åka hem och ta det lugnt bara? Käka pizza och bli allmänt feta tycker jag i alla fall!
bäddade den medans jag gick till badrummet för att tvätta bort sminket. När jag kom tillbaka till Caitlins rum slängde hon med en gång en stor t-shirt till mig. Jag tog av min kläderna jag hade på mig och satte på mig t-shirten. Ironiskt nog var det en bild på Justin på den. Jag suckade och hon skrattade. Jag kurade ner mig i sängen och Caitlin stoppade in en film i DVDn. Fast vi kollade inte så mycke på filmen utan satt mest och pratade.
- Så du fyller 16 imorgon! Sa hon glatt.
- Jag veeeet! Pep jag. Jag rullade runt så jag låg på mage och kollade mot henne. Vi låg och snackade om att jag skulle få ta körtkort och massa annat när min mobil vibrerade. Det var 2 nya sms. Ett  från mamma och ett från Ryan. Jag öppnade smset från mamma först.
”Okej, gör så. Glöm inte att vi ska äta på restaurang med Pattie och Justin imorgon! Puss älskar dig xoxo mamma”
Juste ja! Det hade jag helt glömt! Jag hade ju fått i julklapp av Pattie att hon och Justin skulle bjuda mig och mamma på mat på min födelsedag.
”Vilken tid?” skicka.
”sju på melrose.” Jag svarade med ett okej och kollade sedan vad Ryan skrivit.
”Kan vi ses imorgon? Det låter sjukt men jag orkade faktiskt inte träffa han så jag sa att jag och Caitlin skulle åka och shoppa och sen skulle jag på restaurang. Innan jag skickade smset frågade jag Caitlin om hon ville hjälpa mig att hitta nått att ha på mig. Hon sken upp som en sol och nickade ivrigt. Så, nu ljög jag ju inte längre. Jag skickade smset och la ner mobilen på golvet. Precis när jag lagt ner den vibrerar den igen så jag tog upp den och såg att det var ett sms från Justin.
”fina flickan, jag längtar efter att få ge dig din present ♥” Jag började le som en galning utan att tänka på att Caitlin va i samma rum.
- Va ler du åt Becki? Frågade hon och skrattade.
- Inget.. sa jag och flinade ännu mer. Hon hoppade på mig och satte sig på sin mage och gjorde sig tung. – Okejokej.. sa jag och kollade bort. Hon gick av mig och satte sig i sängen. Jag satte mig upp och kollade mot henne.  
- Nåååå? Frågade hon nyfiket.
- Det finns liksom 2 killar i mitt liv.. sa jag tyst.
- VAA?! Utbrast hon. HAR DU VART OTROGEN MOT RYAN?!
- Mm.. mummlade jag. Jag la bena i kors och lutade mig framåt.
- MEED?! Skrek hon. Jag ville verkligen inte berätta men jag har alltid kunnat prata med Caitlin om saker som jag inte kunnat säga till Justin.
- Justin. Sa jag jätte tyst men hon hörde mig. Hon ställde sig upp och slog ut armarna och började fråga massa frågor. Jag svarade på alla och berättade allt som hänt mellan mig och Justin.
- Du gillar han verkligen va? Sa hon när jag berättat klart.
- Tror de..
- Gör slut med Ryan då! Sa hon bestämt.
- Ska.. men inte än! Jag berättade för henne om hur jag tänkt göra slut med han efter nyår. Hon gick med då det och vi bestämde oss för att sova eftersom vi skulle upp tidigt och åka och handla. Jag myste in mig i täcket och somnade snabbt och drömde om Justin.


KOMMENTERA ALLT NI HAR NUVA.

vakna nyss & huvudvärk. MEN JAG SKRIVER ÄNDÅ (y

halleguttan, jag vakna nyss! shiiisesssss...
aja jag har världens huvudvärk men jag börjar skriva ändå. kanske inte blir så bra men ni får förstå att mitt huvud gör skiiit ont!

the way you are - 25

- Vart är Becki?
- Uppe! Sa han och började zappa runt mellan olika kanaler på tv. Jag sa inget utan gick upp för trappan till Beckis rum. Jag öppnade dörren och där stod den vackraste tjejen på hela planeten i trosor och ett linne.


 

 

BECKIS PERSPEKTIV:

Jag stod i framför spegeln och borstade mitt hår och skulle precis gå bort till garderoben för att byta om då min dörr öppnas. Det var Justin som kom. Jag kom på att jag bara hade ett par vita hotpants på mig, där det stod i’m so hard på i röven och linnet jag brukade sova med, som var rätt så genomskinligt, och ingen bh. Jag fick panik men såg att Justin bet sig i läppen. Han fick mig att känna mig sexig.. Paniken försvann. Justin gick in i rummet, stängde dörren efter sig och låste. Han började gå emot mig. Han drog mig instill sig och drog ena handen genom mitt ny borstade hår och kysste mig sedan hårt. Jag besvarade kyssen och började backa mot sängen. Han följde efter mig utan att sluta kyssa mig. Jag la mig ner på rygg i sängen och Justin la sig över mig. Kyssen blev mer och mer passionerad. Jag rullade över han så jag satt på han istället. Han la händerna runt min midja men lät dom sakta glida ner mot rumpan. Han skulle precis dra av mitt linne då hans mobil ringde.
- Skit i de.. mummlade jag mellan kyssarna. Han drog upp mobilen ur sin ficka.
- Måste svara. Usher.. Jag suckade lutade mitt huvud mot hans bröstkorg. – Mm.. kommer. Hejdå. Han la på och drog upp mitt huvud så jag var några centimeter från hans läppar.
- Va ville han?
- Måste vara på soundchecken om en halvtimma.. Jag svarade inte utan började kyssa han lika passionerat som förut. Han var direkt med på noterna. Jag la hans händer på min rumpa igen och började kyssa hans nacke samtidigt som jag började röra mig fram och tillbaka med kläderna på. Jag kände hur han började hårdna. Precis då han ska försöka dra av linnet igen reser jag mig upp och lägger armarna i kors över tuttarna.
- Ååh! Sluta reta mig! Mummlade han och la händerna över ansiktet.
- Men du måste åka! Sa jag och flinade. Han satte sig upp.
- Åk med! Bad han.
- Kan inte! Vad ska jag säga till Ryan? Jag gick in i garderoben och började leta efter vad jag kunde ha på mig.
- Men.. JAG VET! Ropade han sedan.
- Vadå? Jag stack ut huvudet ur walk-in garderoben.
- Säg att du ska sjunga på min konsert och måste va där på soundchecken. Säg att det var en överraskning!
- Men då måste jag ju sjunga också annars kommer han fatta att ja ljög? Ja kollade frågandes på han.
- Du ska ju sjunga! Sa han och blinkade. Jag gick ut hur garderoben och ställde mig framför sängen där han låg. Jag la händerna på höfterna och kollade på han med stora ögon.
- Beaver sa vad?!
- Bieber! Och det skulle vara en överraskning men du får veta den nu i alla fall bara för du är så söt! Han skrattade. Jag såg också hur han granskade min kropp och bet sig i läppen. Jag kom på att jag fortfarande hade samma kläder på mig och sprang snabbt in i garderoben. Jag hörde hur han började skratta.
- SLUTA SKRATTA JUSTIN! OCH VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?! Skrek jag till han.
- KLÄDER! Skrek han tillbaka mellan gapskrattena.
- Roligt.. mummlade jag och började ännu en gång leta efter vad jag skulle ha på mig. Det blev ett par röda tighta jeans, en vitsvart body, en beige löshängade kavaj, en svartvit rutig hatt, ett par vita skinnhandskar utan fingrar, och ett par svarta högklackade boots med snöring där fram. Jag gick ut hur garderoben och ställde mig framför Justin.
- Blev det bra? Jag log osäker. – Men jag är inte helt klar än, tänkte fläta håret och måla röda läppar också..
- Det blir svin bra! Han log jätte stort. – Jag älskar att din stil är annorlunda!
- Aw.. Tack! Jag snurrade runt och slog ut armarna. Justin skrattade åt mig och jag flinade mot han. Jag gick till spegeln, tog av mig hatten och gjorde en slarvig fläta i håret. Jag sminkade mig lätt med puder, lite mascara och rött läppstift och satte sedan på mig hatten igen. Justin satte sig upp i sängen och kollade på mig.
- Du är perfekt.. viskade han tyst. Jag log ett generat leende mot han och gick fram till han och viskade i hans öra.
- Hur mycke jag än vill kyssa dig så kan jag inte för läppstiftet. Ryan skulle se med en gång. Jag skrattade lite lätt och kramade om han istället. Han gav mig en puss på kinden och reste sig upp ur sängen.
- Vi måste åka nu. Justin tog tag i min hand och drog ner mig. Vi ropade hejdå till Jonah och mamma och gick sedan över till Justin och hämtade hans bil.
- Snart kan jag äntligen få körkort! Utbrast jag. Justin flinade bara åt mig och skakade på huvudet.
- Ska du inte smsa Ryan?
- Juste! Utbrast jag och tog upp mobilen ur jackfickan.
”Hej babe! Är på väg till soundchecken nu. Justin berättade att jag skulle sjunga.. Men vi möts där sen skicka.
Han svarade snabbt med okej och ett hjärta. Jag la ner mobilen i fickan igen och lutade mig bakåt i sätet och bara kollade ut genom fönstret.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Soundchecken gick skit bra om jag får säga det själv. Jag och mina dansare körde lite dance battle och vi hade jätte roligt.

Och Becki sjöng bättre än någonsin. Hon börjar verkligen trivas på scen, det märks! Jag satt på en högtalare som var på scen medans hon sjöng. Sättet hon rörde sig.. Hennes röst.. Hela hennes stil är bara helt wow! Jag älskar att hon är så speciell. Det är de som gör att hon är det. Det är de som gör att hon är Becki.

Efter soundchecken var det en stund kvar tills allt började så jag drog in Becki i min loge.
- Jag skiter i läppstiftet. Det finns vatten och tvål. Hoppas bara du har med dig mer! Sa jag till henne och log mitt bieberleende. Jag drog henne intill mig och kysste henne. Hon kysste mig och puttade ner mig på soffan. Hon satte sig över mig och började kyssa mig på nacken. Jag tog av henne hatten och hon tog av sig kavajen utan att sluta kyssa mig. Jag tog mina händer innanför tröjan på hennes rygg och jag kände hur hon rös. Hon drog av min tröja och drog sina händer längst min mage. Jag vet inte varför men jag stönade. Jag kände hur jag började bli röd om kinderna. Becki kollade på mig men log stort och började sedan kyssa mig på halsen och fortsatte uppåt. Hon nafsade lätt i min öronsnibb och fortsatte sedan kyssa mina läppar. Hon stoppade ner handen i sina byxor. Jag kollade storögt på henne och hon flinade åt mig.
- Jag knäppte bara upp bodyn. Hon blinkade med ena ögat mot mig och jag drog av henne bodyn. Hon drog ner mina byxor och jag knäppte upp hennes bh. Plötsligt öppnades dörren. Jag kollade snabbt upp och såg Usher. Jag gav honom blicken.
- Eh.. Hum.. han stod och stirrade ett tag innan han förstod att det var Becki som satt i mitt knä, då kollade han bort. – Hej Becki.. mummlade han. Becki hejade och vinkade utan att vända ansiktet mot han.
- Usher? Frågade jag irriterande.
- Du ska ut på scen om 10, så se till att tvätta bort det röda och ta på dig kläderna pojk! Han gick ut och stängde rummet efter sig. Vi båda satt tysta utan att kolla varandra i ögonen. Plötsligt började hon gapskratta och jag kunde inte heller hålla mig. Hon kollade in i mina ögon och log varmt. Jag kysste henne lätt och knäppte hennes bh. Hon gick av mig och jag drog upp byxorna och satte på mig tröjan. Jag gjorde hairflipen och kollade mot Becki som precis tatt på sig kavajen. Hon gick till spegeln som hängde på väggen och gjorde om flätan och tog på nytt läppstift. Jag tog upp hennes hatt som låg vid mina fötter och gick fram till henne. Jag kysste henne lätt i nacken och satte på henne hatten. Hon log mot mig och vände sig om och kysste mig en sista gång på läpparna.
- Måste gå ut nu. Sa jag och började gå mot dörren.
- Ehm Justin.. sa hon lätt.
- Ja? Jag vände mig om och hon fnissade.
- Läppstiftet.. hon satte handen för munnen och såg ut som en oskyldig liten flicka.
- Jävlar! Jag sprang snabbt in på toaletten och tog tvål och vatten på ett papper och försökte få bort allt det röda som var på min hals och mina läppar. – Det går ju fan inte bort! Ropade jag irriterat. Becki kom in och hjälpte mig ta bort det. När det var borta smekte hon min kind lätt med baksidan av fingrarna och gick sedan ut ur logen. Jag ställde mig snabbt framför spegeln och kollade så jag såg okej ut och gick sedan ut ur logen jag med. När jag kom ut såg jag Becki hänga med armarna runt Ryan. Det högg till lite i hjärtat och jag kände hur samvetet sköljde över mig. Becki hade vart otrogen med mig mot sin kille som är en av mina närmaste vänner..


 

Vad tycker ni om episoden? vill veta helt ärligt! (a
Är det bra att Becki håller på med Justin? eller vill ni hon ska va tillsammans med Ryan? Jag vet iallafall hur jag vill den ska va :D har asmånga ideer! ;) 
OCH VAD TYCKER NI OM BECKIS STIL?! personligen så älskar jag den hahaha :D
MEN KOMMENTERA MYCKET NUUUUUU. Ni får 1 till innan jag lägger mig om ni är duktiga ♥

svar på kommentar

Svar: Jag håller på med nästa del nu ;)

GÅ IN OCH RÖSTA PÅ SVERIGE!

http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011
(ingen aning hur man lägger in så ni kan trycka på nån bild elle så för att komma dit, så ni för nöja er med länken!)

RÖSTA PÅ SVERIGE NU!!!!!!!!

the way you are - 24

Jag stängde igen datorn och la mig ner på sängen och kände hur mobilen vibrerade. Det var ett sms från Ryan. 
"Jag älskar dig" Jag tryckte bort smset och hoppades att han skulle tro att jag sov. Varför håller jag på såhär?! Jag la kudden för ansiktet och skrek lite tyst och sparkade med bena. Jag slängde kudden i väggen och suckade tungt. Jag bestämde mig för att gå in i duschen och försöka duscha bort skuldkänslorna. Jag reste mig upp och tog av mig kläderna på väg bort duschen, jag har ju ett eget badrum till mitt sovrum. När jag var framme vid toalett dörren vände jag mig om och såg mina kläder ligga på en rad. Jag skrattade lite för mig själv och gick in i duschen.


 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag loggade in på twitter och kollade lite. Jag följde några fans och tweetade. Jag kollade om Becki hade skrivit nått och det hade hon.
if we were a movie, you'd be the right guy and i'd be the best friend that you'd fall in love with..

Det måste vara mig hon menar! Oh holy shit! Jag kände fjärilarna i magen.. Jag tog snabbt upp mobilen och smsade henne.
we are a movie, I'm the right guy and you're the best friend I fell in love withskicka. Jag stängde av datorn och la mig i sängen med mobilen på bröstet. Jag låg och fingrade på mobilen och väntade på svar av Becki. Efter bara 10 minuter hade jag somnat.
Nästa dag vaknade jag av att mamma väckte mig.
- Klockan är faktiskt halv 1 nu så du får ta och gå upp! Jag mm:ade och gnuggade mig sömnigt i ögonen. Jag drog täcket över huvudet och ville somna om. Fast jag måste på soundchecken och fixa lite saker så jag tog mig i kragen och tvingade mig upp. Jag gick in i duschen och kände hur jag piggnade till. Jag tog torkade hela kroppen noga och tog sedan på mig kläder. Klockan var nu halv två. Soundchecken började vid 3. Jag gick ner till köket där mamma stod och lagade mat.
- Vad gott det luktar! Sa jag och började duka fram. När jag dukat fram tog jag ett av glasen och hällde upp red bull i den.

- De där redbull är inte bra att dricka! Suckade mamma.
- Inte sprit heller. Fnös jag. Hon kollade på mig med en sorgsen blick. – Förlåt.. mummlade jag.
- Maten är klar om 5 minuter.. sa mamma tyst utan att kolla på mig. Jag reste mig upp från stolen och kramade om henne bakifrån.
- Förlåt.. Jag gick upp på mitt rum och tog mobilen som låg i sängen och kollade om jag hade fått sms. 1 sms från Becki.
”Jag kan inte vänta.. Kom hit imorgon innan du ska till soundchecken. Jag väntar Jag kollade på klockan. 13:48.
”Vad kan du inte vänta på? Men kommer om 15! :)” skicka. Jag gick ner till mamma som redan börjat äta.
- Varför sa du inte till att maten var klar? Sa jag irriterat.
- Jag trodde du skulle komma efter 5 minuter. Hon kollade upp på mig med en förvirrad min.
- Okej. Mummlade jag och tog åt mig mat. Jag åt snabbt upp de och ställde in disken i diskmaskinen och gick sedan ut i hallen och började ta på mig skor och jacka.
- Vart ska du? Ropade mamma ifrån köket.
- Becki! Vi ses sen! Ropade jag tillbaka och utan att vänta på ett svar gick jag ut genom dörren. Jag gick med snabba steg över till Becki och plingade på. Jonah öppnade.
- Hej! Sa han och sken upp. Jag sträckte ut armarna och jag lyfte upp han och kramade om han.
- Hej grabben! Sa jag och släppte ner han och rufsade till hans hår. Han skrattade och gick in och jag gick efter. Jag stängde dörren efter mig och gick in i vardagsrummet dit Jonah gått.
- Vart är Becki?
- Uppe! Sa han och började zappa runt mellan olika kanaler på tv. Jag sa inget utan gick upp för trappan till Beckis rum. Jag öppnade dörren och där stod den vackraste tjejen på hela planeten i trosor och ett linne.


Kort inlägg.. igen.. Förlåt men hinner inte mer just nu! skriver mer senare. men bara om ni kommenterar!

the way you are - 23

Jag tryckte på play. Deras blickar till varandra.. Och hur det såg ut som Beckis ben skulle vika sig när Justin kramade henne.. Dom är mer än vänner.. Det ser jag! Men jag ska inte dra förhastade slutsatser. Jag ringde Becki och hon sa de inte var något mellan dem. Jag sa att jag trodde henne fastän jag inte gjorde det.. Jag älskar Becki och vill se henne lycklig, så om hon är lycklig med Justin så ska hon få vara med han. Jag ska bara vänta på rätt tillfälle till att säga det.


 

 

BECKIS PERSPEKTIV:

När Justin kört hem mig efter konserten var mamma fortfarande inte hemma. Hon jobbar väl över eller nått? Jag sparkade av mig pumpsen i hallen och satte mig ner på golvet och masserade mina ömma fötter. Jag reste mig sedan upp och sprang upp på mitt rum. Jag rotade fram mitt skrivblock ur en låda och började skriva med en gång. Klockan halv 11 hörde jag hur ytterdörren öppnades där nere och mamma skrek mitt namn. Jag svarade och hörde hur nån sprang upp för trappan med lätta steg. Min dörr slets upp och Jonah hoppade på mig.
- Hej snygging! Sa jag och kramade om honom.
- Vad gör du Becki? Frågade han och log stort.
- Jag har precis skrivit klart en låt!
- Får jag höra?! Skrek han exalterat.
- Visst! Vänta lite bara! Jag reste mig upp ur sängen och hämtade min dator, min mikrofon och min kamera. Jag drog ett bord framför sängen och ställde datorn där på. Kameran ställde jag på staffliet och mikrofonen var på sitt staffli. Jag kopplade in micken och kameran i datorn. Jag satte mig i sängen, klappade med handen bredvid mig och Jonah satte sig där. Jag gick in på inspelnings programmet på datorn och tryckte på record. 

När jag sjungit klart tryckte jag på stop och la upp videon på youtube. Jag log mot Jonah och han log mot mig. Han kramade om mig och viskade i mitt öra.
- Du är bäst! Jag kramade tillbaka. Han släppte taget om mig och gick ut ur mitt rum, innan han stängde dörren vinkade han hejdå, jag vinkade tillbaka. Jag loggade in på twitter och skrev: 
if we were a movie, you'd be the right guy and i'd be the best friend that you'd fall in love with.. och så länkade jag videon. Jag stängde igen datorn och la mig ner på sängen och kände hur mobilen vibrerade. Det var ett sms från Ryan. 
"Jag älskar dig" Jag tryckte bort smset och hoppades att han skulle tro att jag sov. Varför håller jag på såhär?! Jag la kudden för ansiktet och skrek lite tyst och sparkade med bena. Jag slängde kudden i väggen och suckade tungt. Jag bestämde mig för att gå in i duschen och försöka duscha bort skuldkänslorna. Jag reste mig upp och tog av mig kläderna på väg bort duschen, jag har ju ett eget badrum till mitt sovrum. När jag var framme vid toalett dörren vände jag mig om och såg mina kläder ligga på en rad. Jag skrattade lite för mig själv och gick in i duschen.


förlåt för kort inlägg men jag ska se film nu :)


the way you are - 22

Jag märkte att det var 2 tjejer som satt och kollade på mig. Jag kollade underligt tillbaka mot dom. Dom reste sig upp och gick fram till mig. Jag tog ut plupparna ur öronen.
- Kan vi få din autograf? frågade båda samtidigt. Jag blev chockad  men nickade. Dom räckte fram ett litet block och en penna. Jag kladdade dit mitt namn och dom tackade. 
- Kan vi få en bild också? frågade den ena som hade långt blont hår och mycket smink. 
- Visst, svarade jag och log. Dom lutade sig mot mig och vi tog en bild. Dom kramade om mig och gick tillbaka dit dom satt innan. Jag log för mig själv. Jag hade redan fans!





 

Jag lutade mig tillbaka mot ryggstödet och kollade ut genom fönstret. Efter 20 minuter var vi framme där jag skulle gå av bussen. Jag tryckte på stopp knappen och gick av bussen. Jag kollade på klockan, den var 5 i halv 4. Jag skulle möta Justin halv, och det tar 5 minuter att gå till arenan här i från så det blir ju perfekt. Jag drog igen dragkedjan på jackan och började gå.

Precis halv var jag framme vid arenan. Jag kollade runt tills jag såg han. Hjärtat slog dubbla slag, som de brukar göra när jag ser han. Han stod och lutade sig mot en stolpe och grejade med sin mobil. Jag började gå sakta mot han. Han kollade upp från mobilen och fick syn på mig. Han stoppade genast ner mobilen i fickan och började gå mot mig. När han var en meter från mig slog han ut armarna, jag gjorde detsamma och vi kramade om varandra hårt. Han släppte mig och log stort. Jag log ett snett leende tillbaka. Vi sa hej till varandra och började sedan gå mot ingången. Han satte på sig luvan och ett par glasögon när vi började närma oss kön. Som vanligt hjälpte det inte.

- JUSTIN! JAG ÄLSKAR DIG! Började en tjej skrika. Sen fick hon syn på mig också. Hon började hyperventilera. – JUSTIN OCH BECKI! OMBOMBOMBOMB! JAG ÄR DEN STÖRSTA BELIEBERN OCH B-LIEVERN NÅGONSIN! Skrek hon och hoppade upp och ner och viftade med händerna. Massa andra fans skrek också men jag kunde inte släppa vad hon precis hade skrikit. B-eliever. Holy shit.
- B-eliever? Frågade Justin och kollade undrande på mig.
- Ingen aning! Sa jag och skrattade. Jag skakade på huvudet och bestämde mig för att gå fram till tjejen som skrikit det. Hon hade kort svart hår, väldigt lite smink och var rätt så lång. Hon var naturligt söt.
- Hej, sa jag lite blygt och ställde mig framför henne.
- AAAAH HEEJ! Skrek hon och kramade om mig. Jag ryggade bakåt men kramade sedan tillbaka.
- B-eliever? Frågade jag henne sedan.
- AAAAH! B-ELIEVER! SOM BELIEBER FAST B-ELIVER ISTÄLLET! Jag fattade först inte vad hon mena med B-eliever. – JAG ÄLSKAR DIG B VEGA! Skrek hon sen. Ahaaa, nu fattar jag! Jag suckade för mig själv och skrattade sedan. Jag gav henne en autograf och vi tog en bild tillsammans. Jag gick förbi alla andra som skrek mitt namn och ställde mig bredvid Justin som hade fullt upp med att hälsa på fans.
- Jag tror vi får gå före alla för detta funkar inte! Viskade han högt till mig. Jag nickade och vi började gå före alla i kön. Han som släppte in alla såg med en gång vilka vi var och släppte in oss. Vi tackade och gick in.
- Vart är våra platser? Frågade jag Justin och kollade runt i arenan. Det fanns hur många platser som helst ju! Han kollade på biljetterna.
- Jag visar, sa han och började gå mot scen. Jag gick efter han. Han gick fram till första raden och vi började tränga oss förbi massa fans som började dra i våra kläder.
- Jag får panik! Viskade jag i Justins öra.
- Jag med! Viskade han tillbaka. Han tog tag i min hand och började gå snabbare.
- Vart ska vi sitta? Frågade jag och kollade på dom tomma platserna på första raden.
- Där! Sa han och pekade på två stolar med staket runt. Jag log mot han och vi gick dit. Han flyttade ena staketet lite och jag smet in. Jag dunstade ner på en av stolarna och pustade ut.
- Det var kämpigt! Skrattade jag. Han svarade inte utan skrattade bara han med. Jag såg fyra vakter komma emot oss. Jag undrade vad som händer?
- Vad händer? Frågade jag oroligt.
- Dom ska vakta oss vettu! Så inga stör oss under konserten! Sa han och blinkade.
- Du har verkligen tänkt på allt Justin! Sa han och log.
- Yeah man! Sa han med usher röst. Jag skrattade åt han och skakade på huvudet. Han blinkade mot mig.
Jag och Justin satt och småpratade en stund och sen började konserten. P!nk kom ut på scenen och jag blev med en gång till ett litet barn. Jag skrek som en idiot och hoppade upp och ner. Justin kollade roat på mig. P!nk började sjunga på Funhouse och jag började sjunga med. Jag sket i Justins roade blickar
utan sjöng för full hals till låten var slut. Efter Funhouse sjöng hon U + Ur Hand, Who Knew och efter det Raise Your Glass. Jag sjöng med i alla låtar och hade det bästa tiden i mitt liv! Mitt i Raise Your Glass sa en av vakterna som stod runt oss nått till Justin och dom gick iväg tillsammans. Jag kollade frågandes på han men han mimade bara ”kommer snart”. Jag nickade och fortsatte att sjunga. När låten var slut började P!nk prata.
- Jag har några överraskningar för er ikväll. Alla i publiken gjorde frågande ljud. Jag också. KOM UPP PÅ SCEN JUSTIN BIEBER! Skrek hon i mikrofonen. Alla i publiken skrek som idioter, jag var bara chockad! Justin gick ut på scenen och vinkade med händerna. Han kramade P!nk. – OCH VÄLKOMMEN UPP BECKI ”B” VEGA!
- VAAAAAAAAAAA?! Skrek jag så högt jag kunde och skakade på huvudet och händerna. Alla fansen skrek och Justin log mot mig. Två av vakterna som stund runt mig tog tag i mig och lyfte mig över staketen och upp på scenen. Jag ställde mig mot publiken och var som fastklistrad. P!nk kom och la ena armen runt mina axlar och viskade att det kommer gå bra. Jag nickade.
- Vi ska sjunga Get This Party Started, kan du den? Jag nickade och hon blinkade med ena ögat mot mig. Ska jag också sjunga?! Skrek min röst, fast inne i huvudet. Jag backade mot Justin och musiken började spelas. Justin och P!nk började sjunga men jag stod bara där som ett fån. Justin la ena armen runt min midja och viskade i mitt öra:
- Det kommer gå bra Becki! Sjung som du brukar göra i duschen! Han blinkade med ena ögat mot mig och började sjunga på refrängen. Vad är det värsta som kan hända? Tänkte jag och började sjunga innan rösten i mitt huvud gav mig ett svar. Efter ett tag släppte jag loss och jävlar vilken adrenalin gick man fick! När låten var slut skrek alla fansen jätte högt. Jag log jätte stort och vi tackade. Jag tänkte precis gå av scenen när Justin tar tag i mig.
- Inte än. Viskade han. Jag kollade frågandes mot han men han nickade bara mot P!nk.
- Nu för första gången NÅGONSIN, ska Becki framföra sin låt Firework! Hon slog ut sin arm och pekade mot mig, sen klappade hon sina händer. Alla i publiken skrek. BECKI JAG ÄLSKAAAR DIG! Hörde jag någon skrika. Jag kollade oroligt på Justin och mimade ”jag kan inte..” Han nickade och mimade ”det kan du visst”. Han gick fram till mig och la armen runt min axel.
- Du är för fan Becki Vega, har du glömt de? Du kan allt! Han log mot mig med sitt finaste leende och jag smälte. Jag log ett snett leende mot han och introt till min låt började.
- Kan du sjunga med mig i alla fall? Frågade jag han och han nickade.
- Allt för dig. Jag började sjunga och nu skrek publiken ännu mer. Sant som Justin säger. Det är verkligen den bästa känslan i världen att stå på scen! Jag släppte loss riktigt och sjöng som aldrig förr.

Justin la händerna runt min midja och kramade om mig bakifrån. Han drog mot hårt mot han. Jag la mina händer på hans och kramade om dom. Han la sitt huvud på min axel och kysste mig lätt på nacken. Gud vad jag rös! Han slutade krama mig och tog tag i min hand och drog mig bakom scenen. Han drog in mig i ett litet rum och låste dörren.
- Justin? Frågade jag undrande. Jag tog mitt ansikte mellan hans händer och kysste mig hårt. Jag besvarade kyssen. Han flyttade sina händer till min midja och jag la mina händer runt hans nacka. Jag drog han mot mig och han kramade om mig hårt samtidigt som vi kysstes. Jag avslutade kyssen och gav han en blick som betydde ”varför gjorde du så för?” fast jag log jätte stort.
- Jag kunde inte låta bli. Sa han och kysste mig igen.
Nu var vi här igen. Jag har pojkvän men står och kysser Jusin. OCH JAG ÄLSKAR DET!



JUSTINS PERSPEKTIV:

När konserten var slut skrev jag och Becki massa autografer. Becki pratade också en hel del med P!nk och dom verkade komma rätt så bra överrens. Det märktes i alla fall att Becki gillade min överraskning jag fixat åt henne. Ibland är det bra att heta Justin Bieber, för annars skulle jag nog aldrig kunnat fixa detta åt henne. Jag log åt mig själv och gick sedan bort till de andra för att joina deras samtal. När jag kom fram till dem rufsade Pink till mig i håret och skrattade.
- Vilken tur att du har en pojkvän som är lika känd som Justin Bieber! Han ringde mig manager för 2 veckor sedan och undrade om du kunde få sjunga din låt på konserten. Det är vad jag kallar en UNDERBAR pojkvän! Hon log stort och kollade på Becki. Becki såg ut som hon hade sätt ett spöke. – Han sa också att du är mitt största fan! La hon till och blinkade mot mig.
- H-han är inte min p-p-pojkvän. Stammade Becki.
- Oj! Förlåt jag trodde det! Vem skulle annars göra detta för någon om man inte är jättejätteJÄTTE kär?! Utbrast hon. Becki kollade storögt på mig och Pink smet iväg.
- Är du kär i mig? Mummlade hon jätte tyst och kollade bort.
- Jag trodde du redan märkt de? Sa jag tyst.
- Jag….. är kär…. I dig med…. Sa hon väldigt tyst. Jag blev helt stum. Jag var inte säker på att jag hörde rätt men Becki kär i mig?! Jag mötte hennes blick. Hon är verkligen kär i mig! Hon hoppade på mig och jag lyfte upp henne och kramade henne jätte hårt och borrade in mitt ansikte i hennes halsduk och andades in hennes ljuva doft. Plötsligt märkte jag massa blixtar och släppte Becki fort. Det var massa paparazzis. Jag tog tag i hennes arm och började gå. Jag lyfte upp andra armen framför mitt ansikte och  Becki gjorde samma sak. Vi gick ut till min bil och jag släppte hennes arm. Paparazzisarna var fortfarande bakom oss. Hon hoppade in på passagerare sidan och jag hoppade på förarsidan. Jag startade motorn och körde iväg.
- Helvete! Skrek hon och lutade huvudet mot huvudstödet.
- Mm. Mummlade jag.
- TÄNK OM RYAN SER DOM BILDERNA?! Skrek hon förvirrat och jag såg hur hon torkade sig under ena ögat.
- Ska jag prata med han? Jag hade ena handen på ratten och la den andra på hennes lår. Hon tog tag i handen och flätade in sina fingrar.
- Nej.. Bäst om jag gör det själv.

 

BECKIS PERSPEKTIV:

- Är du säker? Frågade Justin och klämde åt min hand.
- Ja. Mummlade jag och precis då ringde mobilen. Det var Ryan. Jag svarade.

- Becki? Sa han med lessen röst.
- Mm..? mummlade jag.
- Jag har sätt bilderna..
- Är dom redan ute?! Tro inte på vad nån journalist skriver! Ropade jag. Justin kollade på mig med en blick som sa ”redan?!” Jag nickade mot han.
- Jag tror inte på dom om du säger att det inte är som dom skriver.. sa Ryan tyst. Han lät osäker.
- Vad skriver dom först och främst? Frågade jag.
- Att du är tillsammans med Justin..
- DET ÄR JAG VERKLIGEN INTE! Skrek jag. Jag kollade på Justin och han såg helt förstörd ut. Helvete...

RYANS PERSPEKTIV:

Jag var inne på twitter och kollade lite när en tjej twittrade mig en länk. Jag tryckte på länken då kom det upp bilder på Justin och Becki. Det var en artikel om Justin och Becki. Jag läste lite och det stod: Ännu en gång har vi misstankar om att Justin Bieber och Bästa vännen Becki ”B” Vega är mer än bara vänner. I julklapp fick Becki en biljett till P!nks konsert i Atlanta. Hon gick dit med Justin och Justin hade fixat att hon skulle få sjunga sin låt Firework på scenen. Hon fick också sjunga tillsammans med P!nk och Justin. Efter de tre hade sjungt så kramade Justin om Becki bakifrån och det såg ut som han kysste henne på halsen. Efteråt gick de påstådda vännerna bakom scenen och försvann in i ett rum en stund. Senare så sågs dem tillsammans bakom scenen och Justin stod och bar Becki och de kramade om varandra. Även denna gången såg det ut som Justin kysste hennes nacke.
De var också bilder från båda gångerna de kramades, och det såg verkligen ut som han kysste hennes nacke. Det knöt sig i magen på mig. Är dom verkligen mer än bara vänner? Det fanns en video också. Jag tryckte på play. Deras blickar till varandra.. Och hur det såg ut som Beckis ben skulle vika sig när Justin kramade henne.. Dom är mer än vänner.. Det ser jag! Men jag ska inte dra förhastade slutsatser. Jag ringde Becki och hon sa de inte var något mellan dem. Jag sa att jag trodde henne fastän jag inte gjorde det.. Jag älskar Becki och vill se henne lycklig, så om hon är lycklig med Justin så ska hon få vara med han. Jag ska bara vänta på rätt tillfälle till att säga det.

 


Bara jag som tycker mina inlägg blir dåligare? :( KOMMENTERA OM NI VILL VA MER

 


svar på kommentar



svar: hahahah oj(a
jag är 16 fyller 17 iår :D


BTW KAN NI VARA SÅ SÖTA ATT BERÄTTA FÖR ANDRA OM BLOGGEN? ♥

the way you are - 21

Hon hade rest sig upp men stod fortfarande med ryggen mot mig. Jag såg att hennes armar rörde sig men såg inte vad hon grejade med. Plötsligt vänder hon sig om. Jag hoppade snabbt bakom en buske som var i trädgården. Hon öppnade fönstret och kastade ut småbitar papper eller nått som flög som löv neråt mot marken. När hon stängt fönstret och släck ljuset i rummet gick jag fram till en av bitarna hon kastat ner och kollade vad det var. Hon hade rivit sönder bilden. Det knöt sig i magen på mig och jag kände hur en tår rann ner för min kind. Jag torkade snabbt bort den och plockade upp rästen av bitarna av bilden. Jag stoppade ner dom i ena byxfickan och fingrade på dom medans jag gick hemmåt med tårarna rinnandes ner för kinderna.


Jag och Becki fortsatte att vara med varandra, och återigen lossades vi som ingenting. 2 dagar efter jul var det dags för P!nks konsert. Vi hade bestämt vi skulle mötas utanför arenan. Jag gick upp tidigt, tog en dusch, tog på kläder, åt lite snabbt och åkte sedan iväg för fixa några saker inför ikväll.
BECKIS PERSPEKTIV:
Konserten skulle börja vid 4 och jag vaknade vid 1. Helvete! Jag bokstavligt talat hoppade upp ur sängen och in i duschen. Jag duschade snabbt och tvättade håret och gick sedan ut ur duschen. Jag la i värmeskydd i håret och blåste de sedan. BRA HÅRDAG BECKI! Lockarna var jätte fina, och håret var rufsigt, men såg fixat ut. Ibland älskar jag mitt hår, tänkte jag medans jag sprayade håret så det skulle se ut så hela dagen. Jag sminkade mig som jag brukade, men denna gången sotade jag mina ögonlock också. Jag har börjat göra det ibland sen inspelningen av musikvideon, för mina ögon ser större och finare ut. När jag var klar med håret och sminkningen gick jag till garderoben. Vad fan ska jag ha på mig nu då? Djup suck. Jag började slänga kläder åt alla håll och kanter tills jag hittade nått bra att ha på mig. Jag tog på mig ett par mörkblåa lösa byxor, en grå kort tröja och ett par bruna pumps. Fråga mig inte varför jag tog på mig pumps idag. Jag tyckte bara att det såg bäst ut med pumps till kläderna.. Jag tog också på mig ett par stora fjäder örhängen. På armen tog jag på mig massa armband och en rosa klockar med stenar på. När jag var klar kollade jag på klockan och såg att den var 3. Ofta det tog 2 timmar att göra mig klar?! shiiiises! Jag snappade åt mig mobilen som låg på bordet vid sängen men stannade till när jag såg ramen, utan bilden på mig och Justin i. Jag hade ju rivit sönder den igår.. Det högg till i hjärtat men jag svalde smärtan och gick ner till köket, gjorde mig snabbt en macka och åt den på rekord fart. Jag drog på mig min skinnjacka, fast det var minus grader ute, och tog på mig min tub-halsduk. Jag gick ut och låste dörren efter mig och började sedan gå mot bussen. När jag var framme vid busskuren var det 5 minuter kvar till bussen skulle komma. Så jag satte mig ner på bänken vid hållplatsen och tog upp hörlurarna till mobilen och stoppade in dem i öronen och satte på musik. Jag smsade också mamma och skrev att jag var påväg till konserten och att jag får skjuts av Justin hem. Hon svarade med ett enkelt ok, och att hon älskade mig. Jag tryckte bort smset och la ner mobilen i fickan. Jag önskade att jag hade tatt på mig vantar för damn vad kallt det var! Jag började sjunga med tyst till musiken och sen kom bussen. Jag gick på bussen och betalade. Jag satte mig långt bak i bussen och mimade med till musiken. Jag märkte att det var 2 tjejer som satt och kollade på mig. Jag kollade underligt tillbaka mot dom. Dom reste sig upp och gick fram till mig. Jag tog ut plupparna ur öronen.
- Kan vi få din autograf? frågade båda samtidigt. Jag blev chockad  men nickade. Dom räckte fram ett litet block och en penna. Jag kladdade dit mitt namn och dom tackade. 
- Kan vi få en bild också? frågade den ena som hade långt blont hår och mycket smink. 
- Visst, svarade jag och log. Dom lutade sig mot mig och vi tog en bild. Dom kramade om mig och gick tillbaka dit dom satt innan. Jag log för mig själv. Jag hade redan fans!
Förlåt för det korta inlägget men hinner inte skriva mer just nu för måste fixa mig för ska på bio.  :D KOMMENTEEEEEERA MYCKE OM NI VILL HA MER :d

the way you are - 20

- Fin.. sa hon när jag sjungit klart låten. – Vem handlar den om då? Frågade hon och vände huvudet mot mig.
- Dig.. sa jag och kollade in i hennes ögon. Hon vände bort huvudet och kollade bort mot gungrona.
- Jag vet..


 





Bilden på Justin och Becki. Ser ut som två killar på bilden,
men ni får lossas att den med tröja är tjej ;)



BECKIS PERSPEKTIV:

Jag fattade med en gång att låten Justin sjöng handlade om mig. Den var så fin! Och den förklarade verkligen hans känslor. Men ändå, jag vill inte göra slut med Ryan och det har jag sagt till Justin. Men när han sjöng smälte jag verkligen. Fan.. Vad ska jag göra? Fastän jag visste att han sjöng om mig var jag tvungen att fråga han.
- Fin.. sa jag när låten var slut. - Vem handlar den om då? Jag vände huvudet mot han.
- Dig. sa han och kollade in i mina ögon. Jag vände bort huvudet och kollade mot gungorna som var en bit från oss.
- Jag vet.. sa jag tyst och släppte inte blicken från gungorna. Han svarade inte utan suckade tungt. Jag klämde åt hans hand. Vi satt tysta ett tag innan jag inte klarade av den kalla luften mot mina bara ben längre.
- Kan vi gå tillbaka nu?
- Visst. Svarade han och reste sig. Jag reste mig också och räckte ut min hand igen. Han tog den och kramade om min hand. Jag kramade tillbaka och började gå. Han gick bredvid mig och kollade ner i backen hela tiden. Undra vad han tänker på? Jag frågade inte. Jag sneglade på han då och då. Ibland när jag kollade på han såg jag att han kollade på mig, men när han märkte jag kollade på han kollade han bort. Jag suckade tungt varje gång. Jag suckade högt och han märkte det, det vet jag, men han sa inget. Vi gick tysta bredvid varandra, hand i hand. Det kändes förjävligt rent ut sagt. Jag har verkligen känslor för den grabben. Justin Drew Bieber, min bästa jävla vän.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag gick med Becki ända till hennes dörr. Vi hade inte sagt nått på hela vägen från parken. Vi sa inte ens hejdå. Vi kramade bara om varandra, hårt, och sen gick hon in utan att vända sig om. Jag stod kvar utanför dörren ett tag och bestämde mig för att gå bakom huset till hennes fönster. Fönstrena på deras hur var stora så man kunde se henne fast hennes rum var på övervåningen. Jag tog på mig luvan på min svarta jacka och drog upp dragkejdan på så långt det gick. Jag stoppade ner händerna i fickorna på byxorna efter som dom var röda så kallt det var. Det tog ett tag innan jag såg henne. Men när jag såg henne brast mitt hjärta lite. Hon satt i sin fotölj vid fönstret och höll en sak i handen. Jag fick kolla extra noga för att se att va det var. Det var en silvrig stålram. Då fattade jag med en gång att det var en bild på mig och henne som vi tog för typ när vi var typ 5-6 år sedan. Hon hade fått ramen och bilden av mig i paket en dag, fast hon inte fyllde eller att det var jul. Hon fick den bara. Jag kommer ihåg att hon blev jätte glad över den och satte den med en gång på bordet bredvid hennes stora säng. Bilden var på mig och henne som sov och hon låg på min hand och höll i den. Jag vet inte varför, men jag har alltid tyckt den vart speciell. Nu förstår jag varför. Jag tog upp ena handen ur fickan, drog ner dragkejdan på jackan och kramade om halsbandet med handen. Jag kollade ner på handen och sedan upp mot hennes fönster igen. Hon hade rest sig upp men stod fortfarande med ryggen mot mig. Jag såg att hennes armar rörde sig men såg inte vad hon grejade med. Plötsligt vänder hon sig om. Jag hoppade snabbt bakom en buske som var i trädgården. Hon öppnade fönstret och kastade ut småbitar papper eller nått som flög som löv neråt mot marken. När hon stängt fönstret och släck ljuset i rummet gick jag fram till en av bitarna hon kastat ner och kollade vad det var. Hon hade rivit sönder bilden. Det knöt sig i magen på mig och jag kände hur en tår rann ner för min kind. Jag torkade snabbt bort den och plockade upp rästen av bitarna av bilden. Jag stoppade ner dom i ena byxfickan och fingrade på dom medans jag gick hemmåt med tårarna rinnandes ner för kinderna.

Ni fick en episod iaf. Yey.. Den var kort men endå :x
MEN GOTT NYTT ÅR SMÅ SÖTNASAAR! Och glömm inte att kommentera! man blir mer peppad på att skriva då :D

RSS 2.0