NYÅÅÅÅR! .. ingen episod.

idag hinner jag inte lägga upp nån episod :/
eller kanske senare, men då kommer den va helt fuckad, jag varnar er! kommer vara stavfel och skit, undra varför? hmmm.... heheh meeen nu är jag med en kompis och vi taggaaaaaaaar inför nya året :D

biebernoveller?

kan ni läsare vara gulliga och berätta några biebernoveller?
jag följer redan:
http://shawtyymane.blogg.se
http://biebsordie.blogg.se
http://bieberstorys.blogg.se
http://bieberdream.blogg.se
http://justindrewstories.blogg.se
http://justinbstories.blogg.se
http://justinbieber.blogg.se

the way you are - 19


”Utanför dig nu, skynda.” Jag drog snabbt på mig ett par mjukis shorts och en tjocktröja eftersom det var det jag hittade först och smög försiktigt ner till ytterdörren, tog på mig min jacka och mina boots och gick ut.


 

Jag låste dörren om mig och vände mig om, där stod han, med händerna djupt i fickorna, och kragen på jackan uppdragen.

- Fryser du? Frågade jag och gick emot han.
- Mm.. mummlade han och sparkade till en sten med foten. – dudå? Han kollade på mina bara ben
- Lite.. sa jag lika tyst som han. Jag stod och kollade på han en stund och tystnaden var pinsamt och jobbig. Jag behövde bryta tystnaden.
- Vad ska vi göra då?
- Vet inte. Gå till parken kanske? Han kollade upp på mig och jag mötte hans blick. Jag nickade och räckte fram min hand. Han tog tag i den och flätade in sina fingrar i mina.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi gick hand i hand till parken som låg en bit bort från våra hus. Vi sa ingenting på hela vägen utan gick bara tysta och kollade framåt. Då och då sneglade jag på Becki men hon såg ut att vara i en helt annan värld. När vi kom fram satte vi oss på en bänk, då bröt jag tystnaden.
- Vad händer nu då? Frågade jag sorgset.
- Jag vet inte Justin. Inget tror jag. Jag är tillsammans med Ryan! När hon sa det sista slog hon ut armarna och suckade efter det. Jag kollade på henne men hon ville inte möta min blick utan kollade bara neråt. Hon drog upp bena på bänken och la armarna runt om.
- Kan du inte göra slut? Frågade jag försiktigt fastän jag visste svaret.
- Jag vill.. Men nej. Sa hon tyst. Jag la armen runt henne och la mitt huvud mot henne axel och blundade. Vi satt där tillsammans på bänken och var bara tysta. Nu var det denna jobbiga tystnaden igen men nu visste jag inte vad jag skulle säga. Jag satt lutad mot henne och andades in hennes doft. Becki Naomi Vega. Jag kände hur hon började skaka så jag öppnade ögonen och satte mig rak i ryggen. Jag kollade på hennes ben. Skakade hon för hon frös eller för hon grät?
- Fryser du?
- Mm.. mummlade hon tyst.
- Ska vi gå hem?
- Nej.. Nu hörde jag att hon grät. Jag la armen om henne och lutade mig mot henne igen. Jag tryckte in ansiktet i hennes hår och nacke och viskade:
- Bästa Becki Vega. Hon ryckte till och satte ner bena på marken igen och blev rak i ryggen. Jag satte mig också upp.
- Vad fan ska jag göra Justin? Vad i helvete ska jag göra?! Skrek hon. Hon satte händerna för ansiktet och snyftade.
- Jag vet inte..
- Jag vill ha dig.. Man hörde det knappt men hon sa det. Mitt hjärta slog dubbla slag. – Men jag vill inte göra slut med Ryan.. Jag tog tag i hennes huvud och vände det mot mig. Hon vände bort huvudet men jag vände tillbaka det igen. Jag la mina händer på hennes kindar och torkade bort mascaran som runnit med mina tummar.
- Jag måste se förjävlig ut. Sa hon och log och skrattade lite.
- Nej. Du är skit fin. Jag kollade rakt in i hennes ögon och våra huvuden närmade sig varandra. Jag kände hennes varma lena läppar mot mina. Åh! Jag kan inte få nog av dom! Hon avlutade kyssen och log ett snett leende och vände sedan bort blicken. Hon drog upp bena på bänken igen och la armarna runt dom. Jag lutade mig mot henne igen och la ena handen över en av hennes händer. Hon särade på fingrarna lite och jag flätade ihop mina fingrar med hennes. Jag började sjunga lite på en låt jag nyss skrivit.
- Vadå är det för låt? Sa hon och snörvlade.
- En låt jag nyss skrivit. Viskade jag.
- Fortsätt.. sa hon tyst. Jag fortsatte att sjunga.

And I don't know
How to be fine when I'm not
Cause I don't know
How to make the feeling stop
Just so you know
 
This feeling's taking control of me
And I can't help it
I won't sit around
I can't let him win now
Thought you should know
I tried my best to let go of you
But I don't want to
I just gotta say it all before I go
Just so you know



- Fin.. sa hon när jag sjungit klart låten. – Vem handlar den om då? Frågade hon och vände huvudet mot mig.
- Dig.. sa jag och kollade in i hennes ögon. Hon vände bort huvudet och kollade bort mot gungrona.
- Jag vet..

KOMMENTERA <3

mina ideer :d

jag ser att det är mer biebernoveller som börjat göra som med mig att lossas att tjejen i storyn sjunger låtar som andra gjort och säger det är dens låt. om ni fattar? :D
kul att vissa gillar min ide ;)
& bara så ni vet! jag vet redan vad jag vill ska hända i min story så ingen kan komma och säga att jag härmar någon ;) för i början skrev jag hur jag ville göra, och det var innan andra började göra som jag. ;)

Jag har massa ideer om vad jag ska skriva, kommer kanske vara segt ibland men ideer har jag! :D
Och jag kommer säga att låtar som t.ex pink eller nån har gjort, jag kommer säga att Becki har gjort den, så ni får helt enkelt lossas ;) Och så kommer Justin också ha "gjort" låtar som andra kändisar gjort. om ni fattar? xD
Ni får leva med det, jag tror det kommer bli skit bra, tror inte ni det? :O:D
SÅ SKREV JAG NÅGON GÅNG I BÖRJAN AV BLOGGEN.

& hur många e det som skriver om något som är justins bästa vän? aah ni fattar :)
MEN HOPPAS NI GILLAR DEN!
och börja kommentera sötnosar :D!

the way you are - 18

Han kollade mig djupt i ögonen och.. Jag kysste han. Han ryckte till men besvarade sedan kyssen. Jag avsluta kyssen och log snett mot han. Jag vet inte varför jag kysste han, jag blev själv förvånad att jag gjorde det. Jag ångrade mig så fort mina läppar mötte hans, men det kändes rätt, så jag fortsatte att kyssa han, och sen besvarade han ju kyssen. Fan va rätt de kändes! Jag kollade på han igen och han kollade på mig. Jag flyttade blicken till mina händer istället.
- Förlåt. Sa jag tyst.
- Säg inte förlåt, sa han och lyfte mitt huvud med sitt finger. – Det var den bästa julklappen jag kunnat få. Viskade han och kysste mig igen. Jag besvarade kyssten och la mina händer bakom hans nacke. Japp, detta är rätt!


 

 

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi avbröts av att min dörr öppnades. Becki som satt över mig flyttade sig snabbt och kollade mot dörren. Där stod Jonah.
- Berätta inte för någon! Röt Becki tyst till honom. Han gjorde en gest där man lossades dra igen en dragkedja för munnen. Sen log han. Becki log tillbaka.
- Det är efterrätt nu btw.
- Vi kommer! Sa jag och Becki samtidigt. Becki reste sig upp från sängen och ställde sig framför min helkropps spegel och rättade till håret och klänningen. Jag låg kvar i sängen och bara log som ett fån mot henne. Hon kollade i spegeln med jag såg att hon sneglade på mig då och då.
- Vad ler du åt? Frågade hon och vände sig mot mig och la ena handen på höften och log.
- Att jag fått den bästa julklappen i världen!
- Pff.. Hon vände sig mot spegeln igen och drog fingrarna genom håret. Jag reste mig upp ur sängen och ställde mig bakom henne och la händerna på hennes höfter. Jag kysste henne lätt i nacken och hon rös. Jag la mitt huvud på hennes axel och suckade. Det var verkligen den bästa julklappen man kunnat få.. viskade jag för mig själv ner i hennes axel. Hon puttade mig ifrån henne och blinkade med ena ögat och gick ner till dom andra. Jag suckade för mig själv, gjorde min hairflip sen gick jag också ner.
Alla satt och småpratade hela kvällen och hade trevligt. Jonah tittade några gånger på mig och Becki och flinade. Connie och mamma märkte det, men dom frågade inget, som tur var. Vid elva somnade Jonah i soffan. När klockan närmade sig ett sa Connie:
- Det kanske är dags för oss att dra oss hemåt? Hon kollade på Becki som nickade trött. – Jag ska bara gå upp och hämta Jonah, men du kan ta på dig så länge. Becki nickade igen och reste sig upp. Jag ställde mig också upp och tog tag i hennes arm.
- Kom, sa jag. Jag drog in henne på toaletten.
- Vad är det? Frågade hon och kollade  sömnigt på mig.
- Vill du sova här? Jag tog tag om hennes höfter och drog henne mot mig. Jag kysste henne lätt på läpparna. Hon la sina händer bakom min nacke.
- Jag kan inte, sa hon och kysste mig tillbaka. Jag kollade in i hennes ögon med en lessen blick.
- Varför?
- Ryan.. mummlade hon och kollade ner på sina fötter. Hon släppte taget om min nacke och vände sig om. Hon skulle precis börja gå då jag tog tag i hennes arm.
- Becki? Hon vände sig om, tog tag om mitt huvud och kysste mig hårt.
- Detta har vart den bästa dagen i mitt liv, men det slutar nu. Jag har Ryan. Hon gick ut ur toaletten och efter det hörde jag ytterdörren stängas. Jag stod kvar inne på toaletten och kroppen kändes som cement. Jag kom tillbaka till verkligheten när mamma ropade.  
- Justin! Jag går och lägger mig nu!
- Gör så, ropade jag tillbaka, god natt! Jag satte mig ner på toalett locket och tog händerna för ansiktet.
Inte igen.. Efter att ha suttit på toaletten i stund och gjort ingenting gick jag upp på mitt rum och satte mig i sängen med datorn i knät. Jag loggade in på twitter och twittrade:
Bästa julen i mitt liv, tack @BVega



BECKIS PERSPEKTIV:

 

När jag lämnat Justin inne på toan gjorde det ont i hjärtat på mig att veta att jag lämnat nått så underbart. Jag kände en tår rinna ner för kinden och torkade snabbt bort den innan jag hunnit komma ut i hallen där mamma stod och väntade på mig med Jonah sovande i hennes famn. Vi sa hejdå till Pattie och gick hem till oss. Så fort vi kommit hem till oss sparkade jag av mig skorna och slängde av mig jackan. Jag sa god natt till mamma och gick in på mitt rum. Jag tog av min kläderna och tog ut spännena ur håret och satte upp håret i en bulle och la mig sedan i sängen. Jag försökte somna men det gick bara inte. Jag vill ha Justin! Men jag har Ryan och vill inte lämna han.
Efter att ha legat och vridit och vänt mig i sängen ett tag fick jag nog och tog upp datorn. Jag loggade in på twitter och såg att Justin hade skrivit. Jag suckade och twittrade:
Bästa julen i mitt liv också..
Jag kollade också om Ryan hade twittrat och det hade han.
Jul med familjen. Saknas bara att @BVega är här
Jag satte kudden för ansiktet och skrek. Hoppas att inte mamma hörde.. Jag tog bort kudden och lyssnade noga efter steg eller mammas röst eller något, men inget. Tur! Jag tog mobilen som jag lagt på bordet bredvid sängen och smsade Justin.
”Säg inget till Ryan!” skicka. Jag trodde han sov men det gjorde han inte för jag fick snabbt ett svar tillbaka.
”ok” åh, nu är han sur också..
”Va inte sur..”
”Jag är inte sur”
Nehe vad är han då?..
”Nehe vad är du då?”
”Lessen”
Han ska bara veta hur lessen jag är! Jag har varit otrogen mot min kille, men min bästa vän, och det är det bästa som hänt mig.
”Jag också. Det var underbart.” skicka. Jag tryckte mobilen mot bröstet och suckade djupt. Vafan ska jag göra?! Mobilen vibrerade och jag läste smset.
”Kom ut?” Va? Nu? Jag kollade på klockan och såg att den var halv 3. Jag reste mig upp ur sängen med täcket runt mig, eftersom jag bara hade underkläder på mig, och smög försiktigt ut i hallen och kollade ner, inga ljus tända, så jag smög bort till mammas rum och la örat mot dörren. Det var tyst. Men för att försäkra mig om att hon sov öppnade jag försiktigt dörren och kollade in. Hon sov. Jag stängde dörren tyst och smög in i rummet igen.
”Okej när?” Jag satte mig på sängen och väntade på att Justin skulle svara. Det tog en stund men tillslut svarade han.
”Utanför dig nu, skynda.” Jag drog snabbt på mig ett par mjukis shorts och en tjocktröja eftersom det var det jag hittade först och smög försiktigt ner till ytterdörren, tog på mig min jacka och gick ut.


Förlåt att jag är seg på att ladda upp, men jag har mycke att göra :/ Efter lovet kommer uppdateringen bli mycke bättre! KOMMENTERA SMÅ SÖTNOSAR :)

the way you are - 17

Jag fick gås hud. Gud så bra låten är! Och hennes röst.. Wow..   







Tidigt dagen efter åkte vi tillbaka till Atlanta. När vi hade landat och hämtat våra väskor såg vi Ryan stå och vänta. Direkt när han såg Becki sken han upp som en sol. Han sprang fram till henne, lyfte upp henne och kysste henne. Hon besvarade hans kyss och skrattade. Han släppte ner henne och tog hennes hand och de började gå mot Ryans bil med Connie efter sig. Under hela tiden hade jag vart som förstenad. Detta går inte! Du måste släppa henne! Skrek en röst i mitt huvud. Jag stod fortfarande på samma ställe och rösten fortsatte att skrika men den avbröts utan att nån skrek:
- OMB DET ÄR JUSTIN BIEBER! Jag tog min väska och sprang snabbt mot Ryans bil med massa fans bakom mig. Jag hoppade snabbt in i bilen och skrek.
- KÖR FÖR I HELVETE! Dom andra skrattade bara och jag suckade men började sedan skratta själv. Ryan startade bilen och körde iväg. När vi var utanför mitt hus sa jag hejdå till dom och gick ut. Jag låste upp ytterdörren och såg med en gång en lapp som på ett litet bort i hallen.



Jag är hos en kompis, kommer hem imorgon. Det finns mat i kylskåpet som du bara behöver värma. Puss Mamma


Jag lät lappen ligga kvar och tog sedan upp väskan till mitt rum och la mig på sängen. Idag är det fredag och jag har konsert igen på måndag. Och idag är det exakt 1 vecka kvar till jul. Jag längtar efter att ge min julklapp till Becki!

                                                                                                                     

BECKIS PERSPEKTIV:

Dagarna innan jul var det ledigt så jag var mest med Ryan. Några gånger var vi med Chaz, Caitlin och Christian men vi var mest själva. Veckan gick fort, på tordagen släpptes min och b.o.bs låt, den fick genast många viewers på youtube och de flesta älskade den! Jag var jätte stolt över mig själv. Mamma var också stolt över mig, det märktes! Dagen efter låten släpptes var det jul. Varje jul spenderar jag, mamma och Jonah med Pattie och Justin. Detta året skulle vi vara hemma hos dem. Vi skulle vara där vid 2 så jag gick upp vid 12 och började fixa mig. Jag tog på mig en röd glittring klänning och ett par svarta skor med kilklack. Jag plattade och lockade sedan håret i stora lockar och la allt hår på ena sidan av huvudet och satte hårspännen där bak så håret skulle ligga kvar. Jag sminkade mig naturligt och gick sedan ner till mamma och Jonah som satt och packade in Justin och Patties julklappar. Jag hjälpte dem och sedan var det dags att gå. Jag och Jonah tog påsarna med alla julklappar i och mamma låste dörren efter oss. Vi gick över till Justins hus och ringde på. Det var Justin som öppnade dörren.

- GOD JUL! Ropade han och log. Shit.. Va fin han var.. Han hade på sig ett par ljusa jeans, en vit v-ringad t-shirt och en kavaj. Och halsbandet jag gav han.
- God jul! Sa mamma och Jonah samtidigt och gick in för att hälsa på Pattie. Justin log och kollade på mig. Jag stod med öppen mun och måste ha sätt rätt så rolig ut. Hans leende blev till ett förvirrat istället.
- Vad är det? Frågade han och kollade frågandes på mig.
- Halsbandet.. sa jag tyst.
- Jag vet! Han log jätte stort. Mamma lämnade in det till nån som fixade det. Jag fick tillbaka den imorse. Jag log och kramade om honom och viskade god jul bästa Justin i hans öra. Han viskade god jul tillbaka och släppte mig. Han gjorde en gest med handen att jag skulle gå in så jag gjorde det. Jag tog av mig jackan jag hade på mig och gick in i vardags rummet där de andra satt. Vi småpratade lite innan det var dags att äta. Justin och Pattie hade gjort julmat. Vi åt tills vi var jätte mätta och efter det skulle vi öppna julklapparna. Justin delade ut sina och Patties paket och jag delade ut mina, Jonahs och mammas paket. Jonah slet snabbt bort pappret från alla paketen och log stort över allt han fått. Utan Justin hade han fått ett xbox som han önskat sig jätte länge. Han kramade om Justin och tackade tusentals gånger. Jag log över hur snäll Justin var som gav han det. Vi andra började öppna våra paket också. Jag hade fått kläder, smink, pengar och lite smått och gott. Jag tackade för det jag fått och log. Mamma, Jonah och Pattie gick ut i köket för att ta fram efterätten, jag och Justin stannade kvar i vardagsrummet. Vi log mot varandra då Justin plötsligt reste sig upp och gick upp till sitt rum, ingen kostigt med det tänkte jag för mig själv. Han kom ner igen med ett paket i handen.
- God jul Becki. Sa han och räckte paketet till mig.
- Tack. Sa jag och tog emot paketet. Jag tog av pappret som var runt. Det var ett kort, ett kuvert och en skiva. Jag läste på kortet. 

 

Jag log det största jag kunde och kollade på Justin.
- Varsågod! Sa han utan att jag ens hann säga tack. Jag kollade på skivan. Det stod play me på den. Jag kollade frågandes på Justin men han bara log ett stort leende. Jag reste mig upp och tog ut skivan ur fodralet.
- Kan jag? Frågade jag och nickade mot dvd spelaren. Han nickade. Jag stoppade in skivan i spelaren, satte på tvn och tryckte på play. På tvn såg man mig som skrattade och log, sen så började melodin till min låt att spelas. Jag satt där i soffan och var helt paff. På tvn såg man mig när jag suttit och jobbat med låten och när jag sjunger på låten. Jag fick tårar i ögonen. Hur fan..? tänkte jag för mig själv. Hur har han fått tag i detta? Jag kollade på Justin. Han log fortfarande. Jag kollade på tvn igen. Det var slutet på låten nu, och på tvn låg jag i sängen i bara handduk med blött hår och höll mitt skrivblock mot bröstet. Jag kommer ihåg det. De var i New York när jag skrivit klart låten och ser mamma stå och filma mig. Man ser på videon att jag är tårögd. Precis som jag är nu.. När låten och videon var slut såg jag att mamma, Pattie och Jonah stå och le. En tår rann ner för ögat och mamma blinkade med ena ögat mot mig.
- Justins ide, sa hon. Jag reste mig upp och kramade om henne och sedan Justin.
- Den var jätte fin.. tack! Viskade jag i hans öra medan jag kramade han.
- Jag tycker du ska gå in på youtube och kolla på min youtube channel. Sa han och släppte mig. Min dator ligger på mitt rum. Han log. Jag sprang upp på hans rum och tog datorn och satte mig i hans säng. Jag öppnade datorn och gick in på Justins channel. Där låg videon på mig.. Jag spelade den och såg att det var över 100 tusen som kollat på den. Jag satt där med munnen öppen. Jag hörde ett litet skratt så jag kollade upp och såg att Justin stod vid dörren.
- När la du upp denna? Frågade jag chockat.
- Imorse!
- Och den har redan över 100 tusen viewers.. sa jag tyst och kunde inte släppa blicken från skärmen.
- Förvånar mig inte! Sa han och satte sig bredvid mig på sängen. Jag svarade inte utan log bara. Jag loggade in på min twitter och skrev:
Fått världens bästa julklapp av @justinbieber ! P!nk biljett och: Jag länkade videon. Jag stängde sedan igen datorn och kramade om Justin igen. Han släppte mig och tog bort en hårlock som hände framför mina ögon, precis som den gången i bilden. Han kollade mig djupt i ögonen och.. Jag kysste han. Han ryckte till men besvarade sedan kyssen. Jag avsluta kyssen och log snett mot han. Jag vet inte varför jag kysste han, jag blev själv förvånad att jag gjorde det. Jag ångrade mig så fort mina läppar mötte hans, men det kändes rätt, så jag fortsatte att kyssa han, och sen besvarade han ju kyssen. Fan va rätt de kändes! Jag kollade på han igen och han kollade på mig. Jag flyttade blicken till mina händer istället.
- Förlåt. Sa jag tyst.
- Säg inte förlåt, sa han och lyfte mitt huvud med sitt finger. – Det var den bästa julklappen jag kunnat få. Viskade han och kysste mig igen. Jag besvarade kyssten och la mina händer bakom hans nacke. Japp, detta är rätt!




Kommer nog mer idag, men är inte säker än. kanske ska iväg senare. men om ni vill ha mer får ni kommentera så mycke som möjligt!


upptagen typ..

förlåt jag har verkligen inte kunnat uppdatera igår eller idag :(
ska se om jag hinner lägga upp en idag men jag tror inte det. Är typ aldrig hemma nu på lovet och så.. Så uppdateringen kommer nog va dålig hela lovet.. för imorgon händer också lite saker. sen på torsdag blir det förberedning hemma inför nyår, och fredag är det ju nyår.. så vi får se hur det blir.

förlåt

förlåt att jag inte skrivit sen i förrgår. men igår så var jag och handlade, sen bio och sen hem till en kompis där jag skulle sova. fast har inte sovit men har inte kunnat skriva ändå.. men ska försöka skriva mycket idag! :D

btw; nån undrade va låten hette på riktigt, den som Becki "skrivit", den heter Firework med Katy Perry

the way you are - 16

- Jag kommer snart ska bara byta om! Sa Becki och gick upp. Jag satte mig i soffan och satte på tvn och zappade runt mellan kanalerna. När jag kommer till skvaller om kändisar-kanalen så ser jag en bild på mig och Becki från förut när vi håller handen på väg till bilen. Fan.


 

BECKIS PERSPEKTIV:

 

Jag hade precis bytat om till ett par mjukisshorts och en stor t-shirt där det stod B VEGA på bak på ryggen, när min mobil ringde. Det var Ryan så jag svarade.

- Hej babe!
- Vafan håller du på med? Skrek han argt.  
- V-va? Stammade jag. Vad hade jag gjort?
- Gå in på datorn och kolla vilken sida som helst! Skrek han och klickade mig. Jag gick ner till vardagsrummet där Justin satt och tog datorn som stod på boret och la den i knät. Justin kollade konstigt på mig men sa inget. Jag öppnade internet och med en gång kom det upp en artikel om mig och Justin.

 

 

 

Jag läste artikeln och loggade sedan in på twitter och skrev:

Tro inte på tidningar, jag älskar bara @itsRyanButler     jag tvekade lite när jag skrev det.

 

- Har du sätt Justin? Frågade jag och visade han artikeln. Han läste och hans mun blev blev ett sträck.

- Dom sa de på tvn när du va uppe och byta om..
- Jävla idioter. Mummlade jag samtidigt som jag tog upp min mobil och ringde Ryan. Efter 2 signaler svarade han.

 

- Mm..

- Ryan tro inte på de! Det är inget mellan mig och Justin jag lovar! Jag kollade på Justin när jag sa och han gav mig en lessen blick.

- Okej jag tror dig.. sa han tyst.

- Bra, du vet att jag älskar dig. Sa jag.

- Jag älskar dig med. Och jag saknar dig.

- Jag kommer ju hem imorgon så vi ses ju då! Men du jag måste lägga på har inget batteri. Ring mig senare.

- Hejdå, puss.. Han la på. Jag satt och kollade på mobilen och suckade då sen vibrerade mobilen, det var James. ”Låten släpps som sagt den 23 december, och videon släpps den 28” Jag skulle precis kolla vad det var för datum idag när mobilen stängde av sig.
- Justin vad är det för datum idag? Han kollade på mobilen och mummlade för sig själv.

- Torsdag, den 16 december. Sa han sedan med en röst som lät som en robot.

- Då är det exakt en vecka kvar tills Magic släpps! Skrek ja entusiastiskt. Vi började prata om musiken och allt sånt. Efter vi pratat en stund kom mamma upp och sa att hon skulle lägga sig och sova för hon var trött. Vi fortsatte att prata i flera timmar innan båda var trötta.

- Vart ska jag sova? Frågade Justin. Soffan?

- Du får sova i soffan om du vill, annars kan du ligga i sängen bredvid mig som du brukar göra? Sa jag och log. Så vi bestämde att han skulle ligga i sängen bredvid mig bara han höll sig på sin sida av sängen. Vi gick upp och han tog av sig byxorna men behöll t-shirten på. Jag la mig i sängen och det gjorde Justin med.

- Kan du inte sjunga din låt för mig?

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

 

Jag hade redan hört låten eftersom jag och hennes mamma håller på med en överraskning som hon ska få när hon fyller. Hennes mamma har filmat henne när hon hållit på med låten, den var jätte bra!

 

- Nej Justin! Sa hon och drog täcket över huvudet. Jag satte mig över henne och började kittla henne. Hon är jätte kittlig så hon kommer ge sig.

- OKEJ JUSTIN OKEJ SLUTA HAHAHAH! Jag slutade kittla henne och gick av henne. Hon reste sig upp och hämtade gitarren som stod i ena hörnet av rummet. Hon satte sig i sängen igen, andades tungt och började spela. Sen sjöng hon..

 

Do you ever feel like a plastic bag,
drifting through the wind
wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
like a house of cards,
one blow from caving in?
 
Do you ever feel already buried deep?
6 feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you
 
You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July
 
'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y
 
Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own
 
You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow
 
Maybe your reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know
 
You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July
 
'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y
 
Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own
 
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through-ough-ough
 
'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
As you shoot across the sky-y-y
 
Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh" (Oh, Oh, Oh)
You're gonna leave 'em falling down-own-own (Oh, Oh, Oh)
 
Boom, boom, boom (Ohhhhhhhhhhhhhhhhh)
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon 
 
 

Jag fick gås hud. Gud så bra låten är! Och hennes röst.. Wow..   


förlåt för kort inlägg.. e lite segt justnu..  ♥

mer kommentarer!

jag vill faktiskt ha minst 5 kommentarer för att ni ska få nästa episod.. :(
& vill ni vara snälla att berätta för andra om bloggen?

the way you are - 15

Igår fick jag ett mail av Beckis mamma. Nu kan överraskningen börja!


 




BECKIS PERSPEKTIV:


Nästa morgon var inte lika stressig som dagen innan. Jag kände inte att jag behövde fixa mig så värst mycket eftersom dom kommer sminka mig och fixa håret och kläderna innan vi börjar spela in musikvideon. Jag tog på mig ett par svarta harem byxor, ett svart tight linne och en stor stickad kofta och satte upp håret i en bulle. När jag kom ner hade mamma beställt pannkakor. Vi satte oss tillsammans och åt och småpratade.

- Är du nervös gumman?

- Jätte nervös! Jag skakar ju! Sa jag och visade handen så hon kunde se att jag skakade. Hon skrattade lite.

- Det kommer gå skit bra! Sa hon och smekte min axel försiktigt.

- Hoppas det! Mummlade jag och kollade ner på min tallrik som nu var tom. Jag hjälpte henne att plocka ihop tallrikarna och så innan room servicen kom och hämtade det. Vi tog på oss ytterkläderna och tog hissen ner och gick ut till hyrbilen. Vi åkte iväg till adressen som vi fått av James dagen innan. När vi gick in i den stora byggnaden var det massa människor där inne som sprang runt, och massa kameror. Jag kände hur jag fick en stor klump i halsgropen och började svettas. James kom fram till oss och kramade mig.

- Hur känns de tjejen? Han log ett stort leende och rufsade till mig i håret.

- N-nervöst. Stammade jag.

- Det kommer gå bra! Han blinkade med ena ögat och ledde in mig i ett ljus rum med en stor spegel på ena sidan av rummet.

- Detta är Amy. Han gjorde en gest med handen mot henne. Jag skakade hennes hand och hälsade. Hon sa jag skulle sätta mig i stolen. Hon började sminka mig. Hon började kallprata med mig.

- Är du nervös eller?

- Jätte!

- Första gången har jag hört. Hon blinkade med ena ögat mot mig.

- Mm.. mummlade jag och kollade bort.

- Du kommer tycka det är jätte kul!

- Får hoppas då de! Vi började prata mer och mer. Hon var verkligen snäll! Efter hon sminkat klart mig var båda jätte nöjda med resultatet. Det såg rätt så naturligt ut men ändå inte. Det var skit fint! Men mina bruna ögon såg konstiga ut till sminket. Amy såg det också.

- Skulle du kunna ha i blåa linser? Jag log och nickade. Hon gav mig en liten ask med två lock på. Hon undrade om hon skulle sätta i dom eller om jag ville göra det själv. Jag sa att hon kunde göra de, så hon gjorde det. Vad annorlunda jag såg ut med blåa ögon. Mina ögon såg mycke större ut än dom brukar. Amy tog upp sin telefon och ringde nån:

- Jag är klar med sminket nu. – Okej bra.

Hon la på och log mot mig.

- Det kommer en annan tjej som ska fixa ditt hår. Dörren öppnades och en tjej med rött hår och med lite rakat hår i ränder på ena sidan. Jag blev genast kär i frisyren.

- Anna. Sa hon och räckte fram handen.

- Becki, sa jag och tog hennes hand och hälsade. Hon började berätta hur hon skulle fixa mitt hår. Hon lät inte amerikansk. Jag kände mig tvungen att fråga henne.

- Vart kommer du ifrån? Du låter inte svensk. Jag rodnade över den dumma frågan. Hon skrattade och log.

- Sverige! Sa hon glatt. Hörs de?

- Lite. Jag log snett. Förresten jag älskar din frisyr!

- Side cut! Visst är det fräckt?!

- Ja! Skrek jag nästan. Hon skrattade och började greja med mitt hår. Hon la i värmeskyddsmedel i mitt hår sen blåste hon det. Efter det plattade hon håret. Hon sprayade håret med volym spray och lock spray sen lockade hon stora fina lockar i håret. Hon puffade till det innan hon sprayade med hårspray så lockarna skulle hålla. Amy som fortfarande var i rummet sa till mig att komma till henne när jag var klar med håret. Jag gick till henne och hon tog fram kläderna jag skulle ha på mig. Det var en röd, vit och svart bustier, en brun genomskinlig blus och ett par avklippta tajta jeansshorts. Jag tog på kläderna och Amy stoppade in blusen i shortsen. Sen gav hon mig ett par högklackade skor med träklack, platå och snöring där fram. Dom var så fula att dom var fräcka! Jag ställde mig framför spegeln och beundrade mig själv. Jag blev faktiskt snygg! Jag skrattade lite åt mig själv innan jag gick ut till mamma som stod utanför smink- och hårrummet. Hon stod och pratade med James och Bobby (B.O.B). När James såg mig klappade han med händerna och ropade:

-  Becki är klar så nu kan vi börja. Alla intog sina positioner. James visade vart jag skulle stå och sa vad vi skulle börja med.

I början gjorde jag massa fel för jag var så nervös. Alla var så snälla mot mig och skällde inte på mig som jag trodde dom skulle göra. Tillslut släppte nervositeten och det gick mycket bättre. När vi skulle spela in dansen gick allt perfekt! Jag gjorde inget fel och James log som ett fån och sa hur stolt han var över mig. Mamma sa inte så mycket men hon såg jätte stolt ut och gjorde tummen upp hela tiden. När klockan var fyra så ropade James att det var middag i ett annat rum och vi skulle vara klara om 1 timma. Alla följde efter han. Vi gick in i ett stort rum med ljusblåa väggar och trägolv. I taket hängde stora ljuskronor och på bordet stod det blommor i vaser. Alla tog åt sin mat och satte sig sedan ner för att äta. Efter en timma fortsatte vi igen. Nu skulle vi spela in scenen där vi skulle stå på en scen och sjunga framför massa människor. Det skulle se ut som vi sjöng på en konsert. Jag fick byta om och ta på mig en klänning med leopard mönster och ett par svarta converse. Håret plattade Anna och Amy sotade mina ögon och satte på rött läppstift. Resultatet gjorde att jag såg väldigt vuxen ut. Jag gick ut till dom andra som höll på att packa ihop. Jag kollade frågandes på James.

- Ändrade planer sweetheart, vi ska åka någon annan stans och spela in denna scenen. Sa han och blinkade mot mig.

- Vilka ska va dom som ska se ut som fans på videon då..? Frågade jag.   

- Det får du se. Han log jätte stort och gick. Jag gick till mamma och tog hennes hand och krama åt den hårt. Hon pussade mig på pannan och sa att det kommer gå bra. Vi började gå ut mot parkeringen, där stod det en stor limousin. Jag kollade storögt på den och kollade sedan frågande på James.

- Du, Bobby och Rivers Coumo ska åka i den. Det ska ju vara en lossas konsert. Han blinkade mot mig. Jag kramade om mamma och gick efter Bobby mot limon. Vi gick in i den och satte oss och åkte sedan iväg. När vi kom fram så var det massa utan för som skrek efter Bobby. Så jag antog att hans fans hade fått reda på att vi ska spela in här.

- Har dina fans fått reda på att vi ska spela in scenen här eller? Han kollade frågandes på mig.

- Har inte James berättat att vi ska ha en konsert här? Så ska dom filma scenen till musikvideon samtidigt som vi uppträder? Jag kollade storögt på han och började skaka. Han tog mina händer i sina. - Det kommer gå jätte bra! Lossas bara att du står och sjunger för din mamma eller nått! Jag nickade och log ett stelt leende.

- Okej.. sa jag tyst.

- Hör du hur dom ropar ditt namn? Frågade han sedan och log med ett stort leende. Jag lyssnade och hörde att massa ropade ”BECKI VEGA!”. Jag hade en jätte stor klump i magen. Jag svalde hårt innan en vakt öppnade dörren för oss och vi skulle gå ur limon. Jag log ett falskt leende. B.o.b började skriva några autografer och hälsa på några fans.

- BECKI VI ÄLSKAR DIG! Ropade några tjejer som stod med kort på mig i handen. Nu log jag på riktigt. Vilken känsla! Jag gick fram till dom och frågade om dom ville ha en autograf. Dom skrek ”ja” jätte högt. Jag skrev B Vega och ett hjärta. Efter jag skrivit på allas så vände dom sig mot varandra och skrek och kramade varandra och sen vände dom sig mot mig och skrek igen. Jag log och började gå mot ingången. När vi kom in fick vi gå bakom scenen och in i ett litet rum där James satt och väntade på oss. Han kollade oroligt på mig.

- Hon vet redan. Sa Bobby som verkade fatta varför han va så orolig. Jag nickade.

- Jag hoppas det inte gör nått? Sa James och kollade på mig.

- Det är lugnt, men jag är jätte nervös!

- Som jag sagt hela kvällen, det kommer gå bra! Jag nickade och började undra vart mamma va.

- Vart är mamma?

- Hon ville stå bland publiken så du kunde kolla på henne om det blev för jobbigt. Jag kollade på Bobby och han blinkade. Vi pratade lite till innan vi skulle göra andnings och sång övningar. När röst coachen visade vilka övningar jag skulle göra kunde jag inte hålla mig för skratt. Det lät så roligt. Hon kollade roande på mig.

- Jag vet att det låter roligt, det tycker jag med. Men det är super bra för sångrösten! Jag nickade och hon började med övningen igen och jag gjorde detsamma. Vi gjorde så en stund innan en stor kille, som jag antar var en vakt, sa att vi skulle upp på scenen om 3 minuter. Jag gick ut ur rummet och hörde alla fansen skrika. Jag masserade lätt magen och hoppades att klumpen där inne skulle försvinna. Jag gjorde andnings övningarna som James visade mig förut, han sa att dom var lugnande. Han hade rätt, jag blev mindre nervös. Nu hörde jag att musiken till låten drog igång och såg Bobby gå upp på scenen. Jag skulle gå upp när det var min tur att sjunga. James kom med en mic till mig och önskade mig lycka till. Jag log osäkert men nickade. Jag skakade armarna och bena lite och sen var det min tur att sjunga. Jag började sjunga och gick ut på scenen. Många började skrika och ropa mitt namn. Nervositeten släppte med en gång. Jag kände mig fri! Vad jag än har sagt innan så var detta världens bästa känsla! Jag sjöng och sjöng och Bobby kollade stolt på mig. Helt plötsligt hörde jag någon ropa:

- OMB, JUSTIN BIEBER E HÄR!

Eller jag trodde jag hörde det i alla fall. Det var svårt att höra med tanke på att jag har öronproppar och att fansen skriker så högt. Jag kollade diskret runt i publiken och ser Justin med massa tjejer runt sig. När han ser att jag kollar på han ler han sitt sötaste leende och vinkar. Jag ler tillbaka. När låten är slut kollar jag på Justin igen och han mimar med munnen: du var bäst! Jag log och gjorde en gest med handen att han skulle gå bakom scenen.

 

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

 

Beckis mamma hade ringt mig och sagt att Becki och B.O.B skulle ha en konsert och spela in en scen till musikvideon till Magic samtidigt. Så jag bestämde mig för att åka dit och överraska henne jag hade ändå ”ledigt” i 4 dagar, sen åker jag bort i en vecka och göra de sista konserterna, sen är det ju jul!

Jag åkte till platsen där inspelningen var och hennes mamma kom och släppte in mig bakvägen. Jag gick och ställde mig i publiken. En belieber fick syn på mig och ropade:

- OMB, JUSTIN BIEBER E HÄR!

Massa tjejer samlades runt mig. Jag hälsade och kollade sedan upp mot scenen och såg att Becki kollade på mig. Jag log stort mot henne och hon log tillbaka. När låten var slut gjorde Becki en gest med handen att jag skulle gå back stage så jag trängde mig förbi fansen och gick bakom scenen där Becki stod och väntade. Hon kramade om mig hårt och jag kramade tillbaka. Vi stod och bara kramade varandra i typ 5 minuter. Medans vi kramades så viskade hon i mitt öra.

- Jag har saknat dig Biebes.

- Jag har saknat dig med bästa B! viskade jag tillbaka.

- Jag saknar Ryan med! Utbrast hon och släppte mig. – Har inte träffat han på typ en vecka! Hon gjorde en lessen min och kollade mig sedan i ögonen.

- Va gör du här ens? Hon kollade frågandes på mig.

- Fick höra att ni skulle sjunga här idag så ville överraska dig eftersom jag var i närheten och har ledigt. Hon log mot mig.

- Hur länge har du ledigt då?

- 4 dagar! När åker du tillbaka till ATL då? Frågade jag.

- Vi är klara med allt nu, så imorgon. Hon log. – Vill du hänga med till hotellet och sova där med mig och mamma inatt då? Hon log ännu större.

- Klart jag vill B! Vi ses ju aldrig längre. Sa jag och gjorde mitt puppyface. Hon skrattade och slog till mig lätt på axeln. Hennes mamma ropade att vi skulle åka tillbaka till hotellet nu. Becki tog min hand och drog in mig i ett rum för att byta om. Hon stängde dörren efter sig.

- Kolla bort nu Bieber! Sa hon och flinade. Jag satte händerna för ansiktet men såg lite genom fingrarna. Becki tog av sig klänningen hon hade på sig. Vilken kropp.. Hon tog av sig skorna och satte på sig sina egna kläder igen och drog på sina egna skor.

- Du kan kolla nu. Sa hon och samtidigt som hon tog på sig jackan. Jag reste mig upp och hon tog min hand och drog mig ut ur rummet, ut ur byggnaden till hyrbilen. Hennes mamma satt redan i bilen. Jag öppnade bildörren åt henne och bockade. Hon neg åt mig och satte sig i bilen och jag stängde bildörren åt henne och gick in i bilen jag med.

När vi kom till hotellet gick vi in i deras svit. Rummet hade en undervåning och en övervåning. På undervåningen var kök, toa och ett litet vardagsrum. På övervåningen var det två rum.

- Är ni hungriga? Frågade hennes mamma när vi kommit in.

- Nej. Svarade både jag och Becki samtidigt.

- Okej men jag går ner till resturangen och äter lite. Kommer om en stund. Hon gick ut ur rummet och stängde dörren efter sig.

- Jag kommer snart ska bara byta om! Sa Becki och gick upp. Jag satte mig i soffan och satte på tvn och zappade runt mellan kanalerna. När jag kommer till skvaller om kändisar-kanalen så ser jag en bild på mig och Becki från förut när vi håller handen på väg till bilen. Fan.

VILL NI HA MER FÅR NI FAKTISKT KOMMENTERA....



justins perspektiv?

förlåt att det inte är så mycke av Justins perspektiv..
vill ni ha mer av Justins perspektiv kanske?


the way you are - 14

Jag kollade på klockan och konstaterade att det var 5 minuter kvar innan min första konsert i Nya Zeeland börjar. Jag loggade in på twitter och twittrade:

U smile I smile.


 




BECKIS PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att klockan ringde vid halv 9. Jag stängde av larmet och la mig på mage och borrade in ansiktet i kudden och drog täcket över huvudet. Jag orkar verkligen inte gå upp! Men strax efter kom mamma in och sa att jag måste gå upp nu annars blir vi sena till mötet och det ville jag såklart inte bli så jag tvingade mig upp ur den sköna sängen och in i duschen och hoppades på att vattnet skulle få mig att vakna lite. Jag satte upp håret i en hög bulle och drog sömnigt av mig kläderna och gick in i duschen. Det varma vattnet mot huden kändes så skönt. Jag stog i duschen som en zombie ett bra tag innan jag kände att jag vaknade till. Då gick jag ur duschen och torkade av kroppen noga och släppte sedan ner håret igen och borstade ut det. Jag gick till garderoben, vad ska jag ha på mig?.. Jag ville ha på mig nått enkelt så jag tog på mig en vit fin blus och ett par ljusa tighta jeans. Håret lät jag vara som det var. Det var ruffsigt men jag tyckte det var snyggt för det ser fixat ut ändå. Jag tog på lite mascara, puder och rouge sen gick jag ner till mamma som satt i köket och läste tidningen.

- Du vet väl att vi måste åka om 5 minuter annars blir vi sena? Sa hon utan att flytta blicken från tidningen. Jag gjorde snabbt en macka och tog ett glas med jos och bokstavligt talat slängde i mig det. Jag skyndade till toan och borstade tänderna.

- Vi måste åka nu! Ropade mamma. Jag sköljde snabbt munnen med lite vatten och sprang sedan ner till mamma. Hon stod med armarna i kors  och stampade med foten. Jag drog på min mina converse och tog på mig min skinnjacka med ull i kragen. Vi gick ut och mamma låste dörren sen satte vi oss i bilen och  åkte iväg till mötet. Vi kom fram precis i tid. Vi hälsade på alla sen satte jag mig tungt ner på en av solarna som stod runt bordet och suckade ut. Mötet började och James började prata. Han sa vi skulle spela in musikvideon imorgon. Han presenterade regissören för musikvideon. Dom började prata hur vi skulle göra den och så. Sen testade vi vilka kläder vi skulle ha. Efter det så visade en koreograf hur vi skulle dansa så fick vi öva på den. Jag hade jätte roligt men det sög musten ur en. Vi höll på hela dagen men när klockan blev 10 så sa alla hejdå och jag och mamma åkte tillbaka till hotellet och jag somnade med en gång med kläderna på.

 

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

 

Jag har skrivit en ny låt, My Wish heter den.. Inspirerad av Becki..

 

I hope the days come easy and the moments pass slow

And each road leads you where you want to go

And if you're faced with the choice and you have to choose

I hope you choose the one that means the most to you

And if one door opens to another door closed

I hope you keep on walkin' ‘til you find the window

If it's cold outside, show the world the warmth of your smile

But more than anything, more than anything

 

Chorus

 

My wish for you

Is that this life becomes all that you want it to

Your dreams stay big, your worries stay small

You never need to carry more than you can hold

And while you're out there gettin' where you're gettin' to

I hope you know somebody loves you

And wants the same things too

Yeah, this is my wish

 

I hope you never look back but you never forget

All the ones who love you

And the place you left

I hope you always forgive and you never regret

And you help somebody every chance you get

Oh, you find God's grace in every mistake

And always give more than you take

But more than anything, yeah more than anything

 

Chorus x2

 

My wish for you

Is that this life becomes all that you want it to

Your dreams stay big, your worries stay small

You never need to carry more than you can hold

And while you're out there gettin' where you're gettin'

I hope you know somebody loves you

And wants the same things too

Yeah, this is my wish

 

This is my wish

I hope you know somebody loves you

May all your dreams stay big

 

 

 

Igår fick jag ett mail av Beckis mamma. Nu kan överraskningen börja!


kort och tråkigt inlägg jagvet.. har inte tid just nu, kommer ett låååångt senare :D
och jag vet de inte e justins låt, LOSSAS ! ;)

!

GOD JUL ALLA LÄSARE ♥

the way you are - 13

När jag sjungit klart blev jag helt varm i kroppen och la mig ner i sängen och tryckte blocket mot bröstkorgen. Då upptäckte jag mamma som stod i dörren med en videokamera i handen.

- Vad gör du? Frågade jag chockat.

- Filmar dig.

- Hur länge har du stått där och varför? Frågade jag förvirrat.

- Ett tag.. För jag vill minnas detta. Såhär lycklig ut har du inte sätt ut på länge. Jag såg att en tår rann ner för kinden. Jag blev tårögd men satt bara och log. Hon hade rätt, jag har inte vart såhär lycklig på länge.  






Nästa dag så gick jag och mamma och shoppade i New York City. Efter vi shoppat satte vi oss och fikade och skrattade åt hur mycke vi hade köpt. Minst 8 påsar var! Vi satt och småpratade lite och drack på våran kaffe innan vi bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet. När vi kom tillbaka var klockan 8 på kvällen, så jag packade upp alla saker jag köpt och beundrade dem. Speciellt ett par högklackade svarta skor med kilklack. Jag älskade dem! Jag testade dem igen och ställde mig framför spegeln. Dom var verkligen SKIT SNYGGA! Jag tog av mig dom igen och la tillbaka dom i skolådan. Sen bytte jag om till en stor t-shirt och ett par shorts. Jag tog också på mig ett par raggsockar som gick mitten av vaden och gick sedan ut till mamma som satt i soffan och kollade på film.

- Vilken ser du på? Frågade jag och satte mig ner i soffan bredvid mamma. Jag drog upp bena i soffan och la en filt över dom.

- Sex and the city 2!

Vi fick oss några goa skratt under filmen, men när den var slut var klockan mycke så vi bestämde oss för att sova. Precis när jag la mig i sängen fick jag ett sms. Jag undrade vem det kunde vara. Inte Ryan i alla fall, för han sa jag god natt till förut. Jag öppnade smset och såg att det var från Justin..

”Hello B! Hur går det med låten? ;) Kan jag ringa eller är det försent för dig? Har inte koll på tidsskillnaden?”

”Hej på dig med Justin! Fucking grrreeeeaaat! Haha hade precis tänk lägga mig att sova men okej ring du. :)” skicka.

Några sekunder efter jag skickat smset ringde mobilen.

- Hej Biebs! Svarade jag.

- Hej BeckiSaknadeVega! Så det går bra med låten? Gud vad jag har saknat hans röst..

- Det går jätte bra! Ska på möte imorgon om musikvideon. Är jättenervös! Jag nästan skrek det sista.

- Haha förstår det men du kommer ha det jätte roligt när du spelar in den! Vi småpratade lite om låten, B.O.B och smått och gott sen kom jag på en sak.

- Juste! Jag är klar med min låt nu!
- När ska jag få höra den då? Sa han exalterat.

- Aldrig! Sa jag och fnissade.

- Nehe, varför? Sa han och lät besviken.

- För att jag vågar inte att nån annan ska höra den, tänk om du/ni tycker den är jätte dålig?!

- Det tror jag knappast att den är! Har du glömt att det är du som skrivit den? Inget du gör är dåligt. Där smalt jag helt.

- Justin sluta! Fnissade jag lite, fast jag älskade när han var så gullig. Han började också fnittra men blev sedan helt seriös.

- Hur går det med Ryan då? Hur visste jag att han skulle fråga det?..

- Det går jätte bra! Sa jag med en fake glad röst.

- Jaså? Han lät besviken.

- Justin.. Låt inte så besviken, du och jag är bara vänner och kommer alltid vara det..

- Jag vet.. sa han tyst.

- Förlåt.. mumlade jag. Men du jag måste lägga på nu, ska upp tidigt för mötet börjar 10. Hejdå. Puss..

Puss sa jag jätte tyst och hoppades att han inte skulle höra det.

- Puss.. sen la han på. Han hörde det.. Jag satte telefonen på laddning och bäddade sedan ner mig i sängen men kunde inte somna så bestämde mig för att twittra lite.

Spelat in en låt med B.O.B idag! Supernervös för musikvideo mötet imorgon. Wish me luck!

Jag kollade var Ryan twittrat också.

Saknar min flicka så himla mycket. @BVega i love you.

Jag retweetade han och skrek:

Jag älskar dig Ryan.

Sen vek jag ihop datorn igen och la mig ner i sängen. Jag kollade in i väggen ett tag innan jag tillslut somnade.

 

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

 


 Jag hoppas att det går bra med musiken för Becki för man märker på henne att hon älskar musiken lika mycket som jag! Men det känns tomt utan henne när hon inte dansar med mig på scen längre.. Men jag förstår att hon vill satsa på musiken istället för bakgrunds dansare och jag tänker hjälpa henne med musiken, fast det kommer bli en överraskning för henne! Jag kollade på klockan och konstaterade att det var 5 minuter kvar innan min första konsert i Nya Zeeland börjar. Jag loggade in på twitter och twittrade:

U smile I smile.


Kommentera mycke så får ni mer idag :D



Lite om novellen och Becki

Nu tänkte jag berätta lite om bloggen :)

Jag har massa ideer om vad jag ska skriva, kommer kanske vara segt ibland men ideer har jag! :D
Och jag kommer säga att låtar som t.ex pink eller nån har gjort, jag kommer säga att Becki har gjort den, så ni får helt enkelt lossas ;) Och så kommer Justin också ha "gjort" låtar som andra kändisar gjort. om ni fattar? xD
Ni får leva med det, jag tror det kommer bli skit bra, tror inte ni det? :O:D

Har ni några idéer? Berätta dom isf! :)

Och jag måste bara berätta hur jag ser framför mig att Becki ser ut. Jag la ju upp en liten bild där nere på "henne" men den stämmer inte så bra på så jag ser henne som. Enligt mig ser hon ut såhär:


Hon har brunt hår lockigt hår, typ som Jessica Jarrells men ljusare och liiiite större lockar.



Hon är halvt chilenare så hon har lixom solbrun hud.

Hon har bruna ögon som är rätt så stora, typ sånna hära:




LITE ANNAN FAKTA OM HENNE:

Hon heter Becki Naomi Vega.

Hennes idoler är som sagt Bruno Mars och Pink, men också Ke$ha och Katy Perry.

Hon älskar att sjunga och dansa och trivs prefekt på scen.

Hennes mamma heter Connie och är bästa vän med Pattie. Hennes lillebror heter Jonah och är 9 år och är en av Beckis bästa vänner och Jonah är vän med alla Becki är vän med. Han betyder väldigt mycket för Becki och hon är överbeskyddande för han.

Hon har också en halv storebror (som jag inte nämnt än). Han är 21 och bor just nu i ett litet hus med några kompisar i San Clemente i Kalifornien. Han är känd från mtv för att han är en av Ryan Sheklers bästa kompisar. Han flyttade hemifrån när deras pappa dog i en allvarlig bilolycka.

Becki är 16 år och fyller år den 29 december.

Hon är också osäker på känslorna för Ryan men är tillsammans med han för att inte få mer känslor för Justin. Men Beckis känslor för Ryan växer, men känslorna för Justin växer fortare.

Hon är överkänslig när det gäller sorgliga saker också. Så om nån gråter börjar hon gråta osv..


Nu kommer jag inte på nått mer att säga.. Så fråga om det är nått ni vill veta!
KOMMENTERAAAAAA!

the way you are - 12

Men efter jag började dansa för Justin har jag fått vara med i massa musikvideos för andra kända som t.ex i Jeremihs musikvideo till Down on me. Och massa andra. Jag älskade det verkligen!


 






JUSTINS PERSPEKTIV:

 

Det närmar sig jul och några dagar efter jul är ju Beckis födelsedag. Jag och Connie har några överraskningar till Becki. Hoppas hon gillar dom..

 

 

BECKIS PERSPEKTIV:

 

Precis 1 månad innan jul ringer det en person. Jag fick en chock när personen berättade vem det var och vad den ville. Den ville att jag skulle göra en låt med B.O.B och Rivers Cuomo. Jag ville verkligen men jag var tvungen att fråga Mamma. Hon ville inte jag skulle göra det men efter massa om och men fick jag. Jag kan inte fatta att hon lät mig göra det! Hon som aldrig har låtit mig bli signerad av nått skivbolag som ringt mig. Jag blev så himla glad att jag inte kunde sova på nätterna fram till den dagen vi skulle till studion i New York och möta James McGee, han som ringde mig, och börja spela in låten som hette Magic. När vi  kom till studion och hälsat på alla började vi sjunga. I början gick det jätte dåligt eftersom jag var så nervös men tillslut släppte de gick jätte bra. Jag fick mycke beröm av James, B.O.B och dom andra och jag kände mig stolt!

- Du kan bli större än Justin Bieber, så bra är du! Sa B.O.B och la handen på min axel och log.

- Tack.. sa jag lite tyst och log och kände hur röd jag blev om kinderna.

- Jag menar de superstar. Han blinkade och gick sedan bort till de andra för att höra hur låten blev. Jag stod kvar på samma ställe och lika röd i ansiktet när mamma kom fram till mig och kramade mig hårt.

- Jätte bra gumman! Du var super! Henne leende gick från öra till öra och hon såg så stolt ut.

- Tycker du verkligen de? Sa jag och kramade tillbaka.

- De tycker jag verkligen! Du verkade trivas så bra bakom mikrofonen!

- Det gjorde jag också! Ååååh va jag älskar att sjunga! Skrek jag nästan och snurrade runt med armarna utsträckta. Jag märkte hur alla i rummet kollade på mig och rodnade. Men dom bara log så jag log försiktigt tillbaka. Efter en stund till i studion började James klappa händerna och sa sedan.
- Bra jobbat allihopa! Vi ses i övermorgon för möte om hur vi ska göra musik videon! Jag och mamma kramade alla hejdå och åkte sedan till vårat hotell och checkade in. Vi fick ett jätte fint rum med 2 stora sovrum och ett jääääätte stort badrum med jacuzzi. Jag sprang rum i alla rum och skrek. Mamma stod bara lutad mot väggen och log åt mig. Jag sprang och kramade mamma och tackade henne tusen gånger om.

- Tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, TACK! Tack för att jag fick göra detta! Jag kramade henne så hårt jag kunde.

- Varsågod gumman! Men snälla, krama lite lösare, jag kan inte andas! Skrattade hon och kramade om mig med. Vi bestämde oss för att sätta oss i bubblet så vi tog på oss bikinis och startade bubblorna och gick sedan i.

- Aaaaah! Suckade mamma nöjt och gled ner i det varma vattnet. Vi satt bara tysta och njöt av New York, låten och allt. Jag log för mig själv och tänkte att ’nu fattar jag varför Justin älskar detta så mycke’. Det var verkligen världens bästa känsla att stå där bakom micken och bara sjunga. Men sen så blev jag lite orolig. Tänk om folk inte gillar låten. Tänk om dom inte gillar mig?!....

- Mamma.. sa jag försiktigt.

- Ja? Svarade hon drömmande.

- Tänk om ingen gillar låten, eller inte gillar mig?.. jag kollade ner på bubblorna och rörde fingrarna längst vattenytan. Hon spärrade upp ögonen i mig.

- Varför skulle dom inte göra det? Sa hon med en förvånad ton.

- Jag vet inte men tänk om? Då får jag ingen framtid som sångare. Inte för jag tror du skulle låta mig bli signerad men ändå..

- Gumman.. Hon flyttade sig närmare mig och la armen om mig. Ja la huvudet på hennes axel. – Dom kommer älska dig! Och att jag inte låtit dig bli signerad är att vi måste hitta nån som verkligen kan få dina drömmar att gå i uppfyllelse. Och jag tror du borde tacka Justin. Utan hans kändisskap och att han ville ha med dig som dansare skulle detta nog aldrig hänt. Förlåt men det är den bittra sanningen. Det skulle kunna ha hänt men chansen skulle vart väldigt liten. Jag kramade om henne men svarade inte.

När mamma sa det om Justin kom jag på exakt hur jag ville låten jag börjat på skulle gå. Jag hoppade snabbt upp ur jacuzzin och torkade av mig vattnet och virade en handduk runt min kropp. Jag lät bikinin vara kvar under handduken. Jag sprang ut till min väska och plockade upp skrivblocket där jag hade börjat skriva på låten och började snabbt skriva. Mamma kom ut och ställde sig i dörröppningen och bara kollade på henne. Jag kollade snabbt upp på henne men lät blicken glida tillbaka till pappret. Efter en stund gick hon ut och lät mig sitta själv. Jag sätt där i typ 2 och en halv timma innan jag blev helt nöjd. Jag visste exakt hur jag ville melodin skulle vara, det hade jag bestämt från första början, så jag började sjunga på den. Jag hade sjungit på det jag varit nöjd med innan, men detta var första gången jag kunde sjunga hela. Jag när sjungit hela blev jag helt varm i kroppen och la mig ner i sängen och tryckte blocket mot bröstkorgen. Då upptäckte jag mamma som stod i dörren med en videokamera i handen.

- Vad gör du? Frågade jag chockat.

- Filmar dig.

- Hur länge har du stått där och varför? Frågade jag förvirrat.

- Ett tag.. För jag vill minnas detta. Såhär lycklig ut har du inte sätt ut på länge. Jag såg att en tår rann ner för kinden. Jag blev tårögd men satt bara och log. Hon hade rätt, jag har inte vart såhär lycklig på länge.  


the way you are - 11

 Det gjorde ont. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle få sånna här känslor för Becki. Och jag trodde aldrig att det skulle göra såhär ont.
Tillslut somnade jag.




Jag smsade och ringde Becki flera gånger i över en vecka men hon svarade inte. En dag så fick jag ett sms och blev chokad när det var från Becki. Jag läste de och de stog:
"Förlåt för att jag reagerade så och för att jag inte svarat dig men jag behövde tänka. Och jag saknar dig, som vän. Men jag vill bara va din vän, förlåt. Men tror du att du kan vara bara min vän? xoxo B"
Mitt hjärta slog några extra slag och jag svarade fort:
"Klart vi kan vara bara vänner. Kommer nog bli svårt men jag ska försöka vill inte förlora dig bästa vän.."
Så jag och Becki började umgås igen. Det kändes jobbigt, speciellt när Ryan var med oss. Men jag försökte jag ville ju inte förlora henne helt. Men med tiden lärde jag mig att gömma mina känslor mer och mer fastän dom bara blev starkare och starkare.


BECKIS PERSPEKTIV:

Mina känslor för Ryan har växt mer och mer. Men ändå glömmer jag inte Justin..

 

Jag har alltid älskat att sjunga och dansa. Jag har gjort både och i hela mitt liv. Dansskola och sångskola. Dagen då Justin sa att han gilla mig började jag skriva låtar igen. Och började göra covers på massa låtar och la upp på youtube. Jag fick massa viewers och massa söta kommentarer om att jag var jätte bra. Mest kommentarer fick jag på covern av Bruno Mars – Grenade och p!nk – Raise Your Glass. Jag blev så himla glad men tanke på att P!nk och Bruno Mars är mina största idoler..

 Orsaken att jag slutade sjunga var för min pappa dog när jag var 12. Jag stenvägrade att ha med musik att göra för att det var pappa som hade börjat få mig att sjunga. Vi brukade sitta tillsammans och skriva låtar, sjunga dom och spela in dom. Jag borde nog tacka Justin för att han fick mig att börja igen.. I alla fall så kunde jag inte sluta skriva på en låt jag börjat på. Jag fick till och med lite hjälp av Jonah med den men den blev aldrig bra. Och nu när sommaren närmar sig sitt slut så börjar dansen igen. Jag har längtat efter den jätte länge. Dansen har alltid varit ett sätt för mig att uttrycka mig, efter jag slutade med musike blev jätte viktig för mig. En dag när jag skulle på träningen följde Justin och Christian med mig för Ryan inte kunde. Vi skulle träna på dansen till Down on me med Jeremih som vi skulle dansa på en tävling. Det blev mycke shake och jag kollade på Justin och Christian då och då och såg att Justin bet sig i läppen i stort sätt hela tiden. Fast vi är 8 tjejer i min grupp så jag vet ju inte om han kollade på mig.. Men efter dansen drog Justin mig åt sidan.
- Kommer du ihåg att jag berättat att vi behöver en till dansare?

- Mm. Mummlade jag och kollade frågandes på han.

- Vill du göra de? Jag vet inte om jag förstod rätt så jag frågade han.

- Så du menar att du vill jag ska dansa för dig eller? Han nickade och jag började skutta omkring och va allmänt hyper. Han skrattade och försökte hålla mig still. Jag tror han skämdes.
Så jag blev en av Justins barkrunds dansare. Det kändes jättebra och jag älskade det. Men det fanns nackdelar. Jag fick inte träffa Ryan så mycke. Inte Jonah eller mamma heller. Eller Christian. Jag fick alltså inte träffa de personer som betydde mest för mig. Plussidan är att folk känner igen mig mer och mer. Innan visste ju de flesta beliebers vem jag var eftersom jag var Justins bästa vän och var med i massa av Christians videoklipp på youtube och mina videoklipp. Men efter jag började dansa för Justin har jag fått vara med i massa musikvideos för andra kända som t.ex i Jeremihs musikvideo till Down on me. Och massa andra. Jag älskade det verkligen!


Kort inlägg jagvet, men det kommer mer om ni kommenterar :O


mer?

jag ska se om jag hinner göra nån/några mer ikv. tror mitt internet stängs av 12 (mamma och pappa e lite cpe så dom har timer på internet) men om de inte gör de så lägger jag upp mer :D


the way you are - 10

Justin hade twittrat: Förlåt @BVega, det som hände var fel och om jag har sårat sig så förlåt, jag vill fortfarande vara vänner. Du kommer alltid va min bästa vän.
Jag visade det för Becki. Hennes ögon blev helt blanka sen snyftade hon till.
Awwwwwww…







BECKIS PERSPEKTIV:


- Jag säger hejdå till Christian som måste hem, stänger dörren efter han och glider sedan ner med ryggen längst dörren och sätter händerna för ansiktet.


 Jag vet inte varför jag blev så känslig när Justin twittrade det dära. Jag borde egentligen inte bli det. Eller jo! Han är ju ändå min bästa vän! Åh, just nu vill jag bara träffa mamma och Jonah, speciellt Jonah! Även fast han är 7 år yngre än mig och är min lillebror så är han ändå en av mina bästa vänner. Jag har bara varit utan han i 3 dagar men jag saknar han så jävla mycket! Jag saknar mamma med. Jag pratar alltid med henne om allt! Jonah ska jag hämta på flygplatsen när han kommer ifrån farmor och farfar ikväll men mamma kommer jag inte träffa förän imorgon så jag måste ringa henne.
*Försöker ringa henne*  
Suck! Hon klickar ju bara upptaget! Jag smsar henne istället..
”Jag antar att du är på möte eller något nu, men först och främst, när skulle jag hämta Jonah vid flygplatsen? Och för det andra, jag gillar Justin! HJÄLP! :(” skicka.
Min mamma (Connie) och Justins mamma är bästa vänner och jag kan verkligen prata med henne om allt. Hon är världens bästa mamma, klagar aldrig och förstår mig alltid! Eller oftast i alla fall..
”Hans plan landar vid 11tiden så se till att vara där då.
Är det dåligt att du gillar han? Puss mamma.”
Ååååh! Jag kan inte gilla min bästa vän. Som dessutom är världskänd och typ alla tjejer gillar han..
”Jag kan inte gilla min bästa vän förstår du väl?!”
”Jag förstår inte varför gumman, ni har vart vänner sen ni var små och är som gjorda för varandra! Puss.”
När hon skrev det så började jag gråta igen.. Jag som aldrig brukar gråta..
”Mmh.. När kommer du hem?”
”Imorgon vid 8 på kvällen. Kan inte skriva mer nu. Puss jag älskar dig.”
”Älskar dig också puss.”
Jag kollade på klockan på mobilen och såg den var halv 10. Jag kastade mobilen i väggen och gick sedan och plockade upp den igen. Jag vet inte varför jag gjorde så egentligen men.. Jag fick ett sms, jag antar att det var från mamma så jag läste det. Det var från Justin.
”Mötet är slut nu. Ska jag komma till dig igen?”
Jag ville han skulle komma hit men ändå inte.
”Ska vara med Ryan så inte nu, ;) kanske senare? Följ med när jag hämtar Jonah på flygplatsen? :D”
Jag smsade snabbt Ryan och frågade om han ville komma hit nu så inte Justin smsar Ryan och frågar han om jag ska träffa han. Fast varför skulle han göra det? Ryan svarade innan Justin.
”Visst jag kommer om 5 beautiful :D”
Jag log och svarade bara okej och skickade sedan. Jag hade fått ett till sms, av Justin.
”Visst, när? :)”
”Vid 11, är det försent för dig så är det lugnt :)”
”Nej det är inte försent, jag hämtar dig vid halv då så vi är där i tid :)”
”Det blir bra.”
skicka.

Jag vet inte varför jag bad han följa med. Troligen för han inte ska misstänka något..

Efter 5 minuter kom Ryan till mig som han sa. Han gav mig en puss och vi bestämde oss för att kolla på film. Så jag satte på en random film och vi satte oss i soffan och jag kände hur fel det kändes. Men om jag måste bli tillsammans med Ryan för att glömma Justin så gör jag det.
- Vad tänker du på B? Ryan kollade på mig och log lite snett.
- Jonah, sa jag utan att tänka, jag saknar han!
- Vart är han?
- Hos farmor och farfar. Men han kommer hem idag. Sa jag och log av tanken att få träffa min underbara bror. Ryan svarade inte utan kollade in i mina ögon. Hans ögon sa du är så fin. Klumpen i magen blev bara större och större. Men jag ville glömma känslorna för Justin så jag kysste han. Han besvarade kyssen och la mig ner i soffan och la sig över mig. Han drog ena sin hand genom mitt hår och kysste mig på halsen. Det var så skönt men kändes så fel! Jag tog tag om hans huvud och förde de mot mitt så han kunde kyssa mina läppar istället. FEL FEL FEL skrek min hjärna. Jag avslutade det och kollade in i hans ögon. Jag kysste han en gång till och vi satte oss upp. Jag lutade mig mot hans axel och han la armen om mig och vi fortsatte att kolla på filmen.
När klockan började närma sig halv 11 sa jag till Ryan att Justin snart skulle hämta mig. Han kollade frågande på mig.
- Vart ska ni? Sa han med en lessen och besviken ton.
- Vi ska hämta Jonah..
- Ska jag följa med? Han tryckte mig mot sig i en varm kram.
- Förlåt men Justin ville prata med mig om nått. Ljög jag. Egentligen ville jag bara vara med Justin själv lite.
- Det är lugnt B, sa han och pussade mig på pannan. Vi reste oss ur soffan och gick till hallen för att ta på oss våra jackor och skor. Vi gick ut och jag låste dörren efter mig. Vi kramade varandra hejdå och jag tänkte precis gå mot Justins bil som stod parkerad på uppfarten när Ryan tar tag i min arm, drar mig nära intill han i en varm kram och kysster mig passionerat. Fan.
- Vill du va tillsammans med mig? Viskade han försiktigt i mitt öra. Dubbel fan.
- Ja.. viskade jag tillbaka. Trippel fan. Han kysste mig igen och tog sedan min hand och vi började gå mot Justins bil. Utanför Justins bil kysste han mig en sista gång, sa hejdå, vinkade till Justin och gick sedan iväg med glada steg. Han visslade på Justins låt Love me. Fyrdubbelt fan. FAN FAN FAN FAN!

 

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

 

När jag såg Ryan och Becki kyssas utanför hennes dörr och utanför min bil.. Jag trodde jag skulle bryta ihop.
- Hej. Sa hon och log och klev in i bilen.
- Hej, sa jag och gav henne ett fake smile.

Det blev pinsamt tyst så jag satte på Radion då började min låt That should be me spelas och jag började sjunga med tyst så att Becki inte hörde. Perfekt timing för låten menar jag. Det kändes så spänt mellan oss att jag tillslut blev tvungen att säga nått så jag sänkte musiken.

- Så är det du och Ryan nu? Sa jag och fake log igen.

- Ja. Hon log men hennes ögon såg lessna ut, jag undrar varför.
- Ni är söta tillsammans.
- Tack, du och Jasmine med! Hela jag blev ett stort frågetecken. Jag och Jasmine?
- Eh va?
- Ja, ni var så söta förut. Sa hon tyst. Då kom jag ihåg när vi kysstes i Beckis soffa. Det hade jag nästan glömt!
- Vi är inte tillsammans. Sa jag och gjorde en förvånad min.
- Nehe, det såg ut som det förut i alla fall. Sen blev det tyst mellan oss igen. Hon höjde musiken på radion. Jag kollade på klockan och såg att den bara var kvart i 11. Jag ville inte det skulle vara såhär mellan oss. Inte så tyst.  

- Så du gillar Ryan va? Frågade jag lite försiktigt.

- Mm.. mummlade hon.
Jag svängde in på parkeringen vid flygplatsen och parkerade. Jag tog ur nyckeln men vi satt kvar i bilen. Becki fingrade på fransarna som var på hennes avklippta jeansshorts. En hårlock hängde ner över hennes öga. Hon var så fin att jag inte kunde motstå att böja mig framåt dra hårlocken bakom hennes öra. Jag hade aldrig gjort de på henne innan så hon hoppade till och kollade på mig med lessna ögon.
- Varför gjorde du så? Sa hon kyligt men med samma lessna blick.
- Becki sluta. Jag suckade och kollade ut genom bilrutan.
- Nej Justin! Jag vill veta, varför gjorde du så? De brukar du aldrig göra?

- För du är så jävla fin.. mummlade jag.
- Va sa du? Sa hon ännu kyligare än innan. Jag skakade på huvudet och fortsatte kolla ut genom rutan.
- Inget.
- Varför är du sånhär Justin?! Hon lät sårad. Jag fick nog. Jag satt med tårar i ögonen och bara skrek ut de:
- FÖR JAG GILLAR DIG BECKI, MÄRKER DU INTE DET?! Hon ryggade bakåt. Jag tror aldrig jag skrikit åt henne innan.

- HUR FAN SKA JAG KUNNA MÄRKA DET NÄR DU KYSSER JASMINE VILLEGAS I MIN SOFFA?! Skrek hon och hennes ögon var helt blanka. Hon öppnade bildörren och klev ut och smällde igen dörren efter sig och började gå mot ingången. Jag hoppade ur bilen och låste den och sprang efter henne.
- Becki förlåt det var inte meningen att skrika! Förlåt! Hon lyssnade inte utan fortsatte bara gå. Jag kom ikapp henne och tog tag i hennes arm. Hon vände sig om.

- Rör mig inte! sa hon tyst. Hon grät. Jag släppte henne och stod som fastklistrad. Jag såg hur hon torkade sig under ögonen och gick in. Väl då började jag springa efter henne igen. Jag sprang in på flygplatsen och kollade efter henne. Hon satt på en bänk med händerna för ansiktet. Jag gick fram till henne och la armen runt hennes axlar och la min panna mot hennes rygg och viskade förlåt. Hon hoppade till men sa inget och kollade inte på mig.
- BECKI! JUSTIN!
Båda kollade upp och såg Jonah komma springande mot oss. Jag reste mig om och gav honom en stor kram och rufsade han i håret. Han gick fram till Becki som fortfarande satt ner och kramade henne.
- Gråter du? Frågade han tyst. Hon skakade på huvudet och torkade sig under ögonen.

- Jag har bara saknat dig så mycke! Han log och hon lyfte upp han och kramade han. Han är 9 år men väldigt liten och tunn. Men han är en underbar grabb. Jag tog hans väska och vi började gå ut mot bilen. Jonah tjatade om att få sitta fram så han fick göra det. I bilen sa vi inte så mycke och Jonah märkte såklart att nått var fel.

- Har det hänt något? Frågade han.

- Nej, svarade jag och Becki samtidigt. Han kollade misstänksamt på oss båda men sa inget mer. Jag kollade i backspegeln och hon mötte min blick. Hennes ögon var blanka och lessna. Jag vände bort blicken och kände hur ögonen blev tårfyllda. När jag släppte av dom utanför deras hus sa Jonah hejdå och hoppade ur bilen. Becki satt kvar.
- Becki? Sa jag försiktigt.

- Nej Justin.. Hon öppnade bildörren och gick ur bilen. Jag försökte få ögonkontakt med henne men det var lönlöst. Jag startade bilen igen och körde hem. När jag kom hem loggade jag in på twitter och skrev: That should be me.

Sen loggade jag ut, la mig i sängen grät. Det gjorde ont. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle få sånna här känslor för Becki. Och jag trodde aldrig att det skulle göra såhär ont.
Tillslut somnade jag.

Idag har jag inte kunnat uppdatera för har handlat julklappar hela dagen. Men jag tycker faktiskt att jag förtjänar några kommentarer! får ju typ aldrig några fast rätt så många läser :(





the way you are - 9

- jag måste hem nu, men wow! Jag kollade han i ögonen och dom tindrade. Du är så himla fin B! När han sa det blev jag knäsvag. Jag viskade hejdå och kysste han en sista gång innan han reste sig upp, sa hejdå till dom andra och gick. Jag la mitt huvud i Christians knä (han satt bredvid Ryan) och log mitt största leende.
- Nemen Becki Vega, är du kär? Frågade han och blinkade med ena ögat.
- Jag tror faktiskt det! Sa jag och sparkade lite lätt med benen. Där låg jag i soffan och var i min egna kärleksbubbla och kunde inte släppa Ryan och kyssen ur tankarna, tills jag såg att Justin kyssa Jasmine. Då sprack bubblan på några ställen.






Ryan och Becki




JUSTINS PERSPEKTIV:

Att kyssa Jasmine kändes rätt med tanke på att Ryan och Becki kysstes, och jag kan ju inte sukta efter henne för hon skrev ju själv i sms att vi skulle glömma det som hänt. Men tänk om jag inte vill glömma det? Men jag antar att jag måste, Ryan och B såg ju ut att ha det mysigt. Och Becki såg så lycklig ut efter Ryan gått.. Så jag kände att det var lika bra att kyssa Jasmine, varför inte liksom? Fast jag tror jag kysste henne för att i alla fall försöka få Becki avundsjuk.

Klockan började närma sig kvart i sex och jag behövde gå. Jag viskade försiktigt i Jasmines öra att jag skulle på möte och gav henne sedan en puss. Jag sa hejdå till alla andra och drog sedan. Efter jag stängt dörren efter mig kändes det bara som jag ville gråta. Att ha sex med Becki är nog det värsta som kunde ha hänt. Eller i alla fall att få känslor för henne OCH för troligen Jasmine med.

 

 

CHRISTIANS PERSPEKTIV:

 

Strax efter Justin drog så drog Jasmine med. Efter henne drog Chaz för han skulle på restaurang eller nått med hans släkt. En stund efter Chaz dratt ringde mamma och frågade om jag och Caitlin ville följa med henne och shoppa, jag orkade inte eftersom jag fortfarande var lite bakis, (men det sa jag inte till mamma) men Caitlin ville gärna följa me så hon drog hon också. Då var det bara jag och Becki kvar så jag passade på att prata med henne. Jag tog med henne ut till baksidan och satte hos på varsin solstol i gräset.

 

-           Vad är det mellan dig och Justin? Hon suckade bara och tog på sig sina solglasögon sen så kollade hon bort.

-           Inget, mummlade hon.
- Man märker att det är nått!
- Jaså, hur då? Sa hon kyligt.
- På era blickar! Hon kollade på mig men vände sedan bort huvudet. Berätta nu Becki!
- Varför?! Hon lät sur, men ändå lessen.
- För jag, du och Justin är bästa vänner! Vi berättar allt för varandra och jag märker att nått är fel! Jag tog min hand under hennes haka och vände hennes huvud mot mig. Hon suckade och berättade hela historien om att dom hade sex och hon inte vet vad hon känner nu, fast hon inte vill känna nått för han och bara vara vänner. Hon berätta också att efter Ryan kysste henne fick hon fjärilar i magen och känslor för han med. Och när Justin kysste Jasmine fick hon en klump i magen och visste inte vad hon kände för Ryan längre. Hon suckade djupt och satte händerna för ansiktet och viskade för sig själv:
- Varför gör Justin detta mot mig? Sen hörde man henne snyfta. Jag lyfte min rumpa från solstolen jag satt i och satte mig på knä framför henne och höll om henne. Hon började gråta mot min axel och känslig som jag är så började jag också snyfta. Jag har känt Becki i typ hela mitt liv, Justin också. Jag märker när nått är fel. Nu vet jag varför Becki har vart konstig, nu ska jag bara prata med Justin varför han är som han är.

 

Efter att ha suttit ute och pratat och gråtit i typ två timmar var klockan halv nio så vi gick in, tog var sin macka och satte oss sedan framför tv:n. Jag tog upp Beckis dator och satte den i mitt knä och loggade in på twitter. Justin hade twittrat: Förlåt @BVega, det som hände var fel och om jag har sårat sig så förlåt, jag vill fortfarande vara vänner. Du kommer alltid va min bästa vän.
Jag visade det för Becki. Hennes ögon blev helt blanka sen snyftade hon till.
Awwwwwww…




Förlåt att den var så kort och att uppladdningen är väldigt kass.. Men jag är sjuk och idag har internet cpat men de kommer bli bättre! :)

NÅTT SPC NI VILL SKA HÄNDA I STORYN? KOMMENTERA :D<3

the way you are - 8

Jag tog tag i Jasmines hand igen och såg vilken konstig blick Becki fick, men jag kunde inte tyda den. Var den glad eller sur? Det såg ut som både och..



BECKIS PERSPEKTIV:


 

När Justin tog Jasmines hand blev jag nog lite lessen. Men ändå kändes det bra. Mixade känslor eller vadå? Jag suckade för mig själv och kollade bort. Jag tog upp mobilen och smsade Caitlin fastän hon var i samma rum som mig.

”Vi måste prata! VIIIIKTIGT! Lskicka.
Jag hörde Caitlins sms signal och såg hur hon tog upp mobilen och skrev ett svar.
”Nu? Va har hänt gumman?”
”Ja NU! Kom!”

Jag skickade iväg smset och gick sedan upp på mitt rum. Jag hörde hur Caitlin sa till dom andra att hon kommer snart och gick sedan upp till mig.
- Va har hänt B? Hon gick fram och kramade mig. Jag suckade och kollade på henne.
- Jag hade sex med Justin i natt..
- Du hade vadå?! Hon såg ut som ett stort frågetecken.
- Alltså åååh.. Det känns bara så fel! Men ändå rätt.. Vad ska jag göra?
- Gumman, sa hon och la armen runt mina axlar, du gör vad ditt hjärta vill du ska göra!
- Jag vill inte förstöra vår vänskap.. Och jag vet inte vad jag känner..
- Jag förstår det..
Vi satt och pratade ett tag innan vi bestämde oss för att gå ner igen. Caitlin gick före. Dom hade satt på en film och jag såg hur Jasmine satt med huvudet mot justins axel och huvud och Justin hade armen om henne. Jag fick en klump i magen. Jag bestämde mig att jag skulle glömma det som hänt och fortsätta att bara vara vän med han. Det är bäst så. Jag satte mig bredvid Ryan och efter en liten stund la jag mitt huvud mot hans axel. Han la ena armen över mina axlar och började fingra i mitt hår. Jag rös.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Det var mysigt där jag satt bredvid Jasmine, tills Becki kom ner o gosade in sig bredvid Ryan. Jag såg hur han började pilla i hennes hår. Varför gör det så ont att se? Jag och Becki är bara vänner och det som hände inatt var ett fyllemisstag. Jag tog Jasmines hand och kollade på henne. När hon tog min hand kollade hon på mig me och log. Jag kunde inte motstå att ge henne bara en lite puss. Nu log hon ännu större. Jag log ett snett leende och vände tillbaka blicken mot filmen. Jag kände hur min mobil vibrerade i fickan så jag tog upp den. 1 nytt sms. Det var från Becki så jag öppnade och läste smset.

”Vi glömmer det som hände i natt, det var ett fyllemisstag. Vill inte förlora dig. Xoxo B”
”Redan glömmt gumman och varför skulle du förlora mig? <3”
svarade jag.
”Jag vet inte, ångrar det bara. No hard feelings then?”
”Det är lugnt shawty ;)”
… tror jag i alla fall.
Bra biebs J!”
”Becki Vega, min bästa vän :D”
Jag kollade på henne och hon kollade tillbaka och log. Jag kollade på klockan på mobilen och la sedan ner den i fickan. Den var fyra på eftermiddagen. Om 2 timmar ska jag på möte med Usher.

BECKIS PERSPEKTIV:

Ryan tog sina fingertoppar och röre dom försiktigt längst min rygg. Det var så skönt! Han höll på så till hans mobil ringde.

-           Hej de är Ryan, svarade han. Jag hörde inte vem han pratade med men innan han avsluta samtalet sa han att han kommer snart.

- Vem var de? Frågade jag och kollade han i ögonen.
- Mamma, hon ville jag skulle komma hem för mormor och morfar skulle komma till oss snart. Svarade han och log lite snett.
- aha. Jag log tillbaka. Han kollade mig rakt in i ögonen och förde sitt huvud närmare mig sen kysste han mig. Först blev jag helt paff men besvarade sedan kyssen. Jag tror jag hörde fyrverkerier. Jag kände mig tvingad till alla kolla lite försiktigt på Justin, han såg lessen ut men just nu sket jag i det. Jag kysste ju Ryan, och det var u-n-d-e-r-b-a-r-t! Vi kysste varandra i en stund innan han avslutade det. Jag kollade på han med lessen min, då viskade han i mitt öra:
- jag måste hem nu, men wow! Jag kollade han i ögonen och dom tindrade. Du är så himla fin B! När han sa det blev jag knäsvag. Jag viskade hejdå och kysste han en sista gång innan han reste sig upp, sa hejdå till dom andra och gick. Jag la mitt huvud i Christians knä (han satt bredvid Ryan) och log mitt största leende.
- Nemen Becki Vega, är du kär? Frågade han och blinkade med ena ögat.
- Jag tror faktiskt det! Sa jag och sparkade lite lätt med benen. Där låg jag i soffan och var i min egna kärleksbubbla och kunde inte släppa Ryan och kyssen ur tankarna, tills jag såg att Justin kyssa Jasmine. Då sprack bubblan på några ställen.


sjuuuuuuuuk......

förlåt för dålig uppdatering men är sjuk och har vart de sen förra tisdagen. -.-
feber och nått annat cpe. så ligger typ bara o sover underdagarna. men när jag blir frisk ska de bli bättre me uppdateringen :D

the way you are - 7

När jag vaknade nästa morgon låg hon inte bredvid mig längre. Och jag kände vilken klump jag hade i magen. Inte bra Justin. Inte bra alls..





BECKIS PERSPEKTIV:

Den natten var nog den mest underbara i hela mitt liv. Men de kändes så himla fel! Justin var, och är, min bästa kompis! Det var alkoholen som spelade oss ett spratt. För när jag vaknade bredvid han mitt i natten så låg han och sov. Han var så söt men jag kände med en gång att det som hade hänt inte var bra. Så jag tog på mig ett par shorts och en t-shirt, tog ett av mina två täcken och gick sedan ner till vardagsrummet där Chaz, Caitlin och Ryan låg och sov. Christian hade nog vaknat nån gång eftersom han också låg där nere på en madrass. Caitlin och Ryan låg tätt intill varandra i en annan madrass och Chaz låg i en av sofforna. Mitt huvud snurrade och jag var jätte törstig, så jag drack ett glas vatten innan jag la mig i den andra soffan och gosade sedan in mig själv i täcket och somnade. När jag vaknade var klockan 2 på eftermiddagen och alla andra sov. Ryan hade lagt sig brevid mig. Han låg och höll armen om mig och hans huvud låg på min axel. Justins var också här nere bland oss nu. Han låg och sov bredvid Caitlin. Det knöt sig i magen när jag såg han. Jag puttade försiktigt på Ryan så han vaknade.
- God morgon sleepyhead!
- Morron’. Hur mycke är klockan? sa han och gnuggade sig i ögonen.
- haha den är två!
- Redan?! Sa han och skrattade. Jag satte mig upp och försökte komma över han utan att skada han på nått vänster. Jag satte mig gränsle över han för att komma över. Då kramar han mig och drar mig mot sig. Jag kramar tillbaka innan jag drar andra benet över han och tar upp datorn och sätter på musik på högsta volym. Alla, utan Ryan som redan var vaken, vaknade med desamma och satte sig rakt upp. Jag började gapskratta eftersom de såg ut jorden höll på att gå under på deras ansiktsutryck.
- BECKI STÄNG AV JAG HAR ONT I HUVET! Skrek Caitlin och Christian samtidigt. Jag bara skrattade så jag vek mig dubbel. Christian slog till mig med en kudde så jag ramlade bakåt, men jag kunde inte sluta skratta. Han stängde av musiken och slog mig med kudden en gång till.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vaknade igen när Becki satte på musiken. Jag la mig på mage, drog täcket över huvudet och höll för öronen. Jag kände en kall hand på min rygg och kollade på Caitlin som låg bredvid mig. Hon log mot mig och jag log mot henne. Så började hon klia mig på ryggen. Jag rös. Jag älskar att bli kliad på ryggen! När alla vaknat till riktigt efter musikchocken så gick alla ut i köket och åt frukost. Alla mådde illa och hade huvudvärk efter igår. Så att äta gick ganska segt men vi tog det lugnt och satt och små pratade.
- Jag känner mig jätte seg! Sa Christian.
- Jag också! Svarade alla samtidigt.
- Så vad ska vi göra idag?
- Film och ta det lugnt bara? Fast vi måste städa innan. Svara Becki. Alla nickade och tyckte de lät bra. Så efter vi ätit började alla städa och plocka undan saker. Jag kollade lite på Becki i smyg. Hon är verkligen fin. Men det som hände igår var inte bra. Hon är min bästa vän! Gud vad underligt det känns. Jag vill inte det ska ändras mellan oss. Vi hade de bra som de va. Jag satte mig i soffan och bara tänkte tills min mobil ringde. Jag log när jag såg vem det var.

-           Hej beautiful, svarade jag.
- Hej baby boy, sa Jasmine, Vad gör du?
- Städar, eller dom andra städar, jag sitter i soffan. Jag, Christian, Ryan, Chaz och Caitlin är hemma hos B.
- Kul eller? Sa hon och skrattade lite.
- Bakis…… hehe.
- AAAAAAAAAAAh, då förstår jag!
- Haha, vad gör du då?
- Inte så mycket. Kan jag komma tror du?
- Vänta så kan jag fråga!

- BECKIIIIIIIII! Skrek jag så jag kunde överrösta dammsugaren. Hon kom fram till mig och undrade vad jag ville så jag frågade om Jasmine kunde komma? Becki sa bara klart och log.

- Det gick bra! När kommer du?
- 10 minuter! Puss. Hon la på innan jag han säga hejdå.
     

Jag bestämde mig för att hjälpa till och städa så jag plockade upp massa burkar och flaskor och la i en påse som jag sedan gick ut och slängde i en stor soptunna som stod bakom huset. Helt plötsligt känner jag nån ta sina händer för mina ögon.
- gissa vem? Sa en röst som jag genast kände igen. Jag vände mig om och där stod Jasmine. Jag kramade henne hårt och tog tag i hennes hans och drog in henne i huset. Där inne var det färdigt städat och alla satt nu framför tvn. Dom kollade upp när dom hörde oss komma in.
- Hej Jasmine! Utbrast Caitlin och sprang fram och kramade henne.
- Hej Caitlin! Jasmine kramade tillbaka och sa sedan hej till dom andra. Jag tog tag i Jasmines hand igen och såg vilken konstig blick Becki fick, men jag kunde inte tyda den. Var den glad eller sur? Det såg ut som både och..


Ska jag fortsätta skriva? E osäker på om ni gillar den :o..
 


the way you are - 6

- Uräääkta men kan vi fortsätta? Harklade han sig. Caitlin bara skrattade åt han men log mot mig. Jag kollade på Becki.. Hon såg lessen ut. Sen kom jag på en sak!  


Jag vet att det inte är Justin på bilderna, men ni får helt enkelt lossas att de är han ;)



-
Vart fan är Christian?! utbrast jag. Alla blev tysta och kollade sig sedan runt. Alla började leta efter honom. I soffan. I köktet. Överallt. Tillslut hör man Ryan ropa.
- HAN ÄR I BECKIS BRORS RUM! Alla bara suckade och skrattade. Ryan kommer ner för trappan. Grabben sover, haha så sött! så skrattade alla lite till.
- Jag tycker vi badar eller nått, är trött på leken nu. Sa Becki efter Caitlin föreslått att vi skulle fortsätta. Eftersom alla va rätt runda under fötterna så blev alla jätte glada och tyckte att det var en bra ide, men ingen orkade byta om så alla drog av sig kläderna inne i huset och sprang ut till poolen som var på baksidan.
- SISTEN I! skrek Ryan och hoppade i. Jag har ingen aning om vem som var sist i men daaaaaaaaaamn igen.. BECKIS KROPP! Hon hade på sig en rosa bh med spets och ett par rosa hotpants av spets som matchade bhn. Färgen på hennes underkläder såg asbra ut med hennes naturligt bruna hud. Jävar, jag var som förtrollad!


BECKIS PERSPEKTIV:

Jag gillade Justins blickar han gav mig när jag tog av mig kläderna, jag kände mig snygg. Men det jag gillade mest var att det var han som fick mig känna mig de. Men hans kropp, grrrr alltså! Hans muskler och hans sexpack. Jag kunde inte låta bli att stirra på han jag heller. Men hur kunde detta hända egentligen? Har jag känslor för min bästa vän eller är det bara alkoholen som leker med mig? Men what the hell, nu ska jag ha roligt även om det är alkoholen som får mig att ha det! Alla började skvätta vatten på alla. Vi skrek som idioter och hade jätte roligt. Det var i alla fall jätte längesen jag hade såhär roligt. Jag skrattade och vinglade runt i vattnet och höll precis på att tappa balansen när Justin tar tag i mig bakifrån och drar mig emot han så jag stog med ryggen mot han. Han kramar mig hårt och viskar i mitt höra ”jag har saknat dig och ditt skratt så jävla mycket”. Han la huvudet mot min axel och började kyssa mig lätt på axeln och på halsen. Jag kände hur jag rös av hans närhet. Jag ville verkligen vända mig om men istället stog jag bara kvar och lät han krama mig. Till slut fick jag nog. Jag vände mig om, tog tag i hans ansiktet och kollade in i hans vackra ögon som skrek jag vill ha dig! Och så kysste jag han. Det var så underbart att mina ben vek sig, som tur var höll Justin hårt om mig. Han drog mig hårdare intill han och tryckte mig mot poolkanten. Han tog ena sin hand på min rumpa och den andra precis innanför troskanten, det pirrade i hela kroppen. Jag kände hans tunga mot min och ville aldrig att de skulle sluta. Men det gjorde de.
- Kolla turturduvorna, så söööta! Fnissade Caitlin och allas blickar var nu på mig och Justin. Både jag och Justin bara skrattade åt dom. Fulla små turturduvor va vi!
- Äh låt dom vara! They just having a grrrrreaaat time! Flinade Chaz. Seså, återgå till det ni gjorde. Han viftade med händerna och hoppade sedan på Ryan som stog helt tyst. Jag fick lite skuldkänslor men inte så stora. Jävlar va alkohol kan göra en okänslig men ändå så känslig, tänkte jag för mig själv innan Justin kysste mig igen och mina ben blev till överkokt spagetti.
- Justin vänta..
- Gjorde jag nått fel? sa han och kollade frågandes på mig.
- Neeej! Inget fel alls, jag vill bara ha lite mer öl. Sa jag och log mot han. Jag var redan full och allt snurrade lite men jag ville ha i mig mer så jag vågade göra allt jag fantiserar om just nu! Jag tog och halsade lite, samma gjorde Justin.

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Hon är helt underbar! Jag vill aldrig släppa taget om henne! Hon kysste mig lite på halsen som hon vet att jag är svag för så jag tar tag i om hennes rumpa och drar henne mot mig.  
- kan vi inte gå in? Till mitt rum eller nått så vi är själva? Viskar hon lite lätt i mitt öra. Jag bara nickade och log ett fånigt leende. Hon sa till dom andra att vi går in nu och dom svara bara att dom är kvar här i poolen. Vi gick upp ur poolen. Vi hade ju inga handdukar så vi sket i det och gick bara in i huset. Inne i huset började hon kyssa mig ännu mer på halsen och tog sedan tag i min hand och drog upp mig för trappan och in i hennes rum där hon låste dörren. Jag kände mig modig för alkoholen så jag tryckte upp henne mot väggen och började kyssa henne. Det blev mer och mer passionerat. Jag tog ena handen på hennes bröst och hon tog sina händer i mitt hår. Gud vad jag ville ha henne! Jag lyfte upp henne och släppte sedan ner henne i sängen och la mig över henne.
- Ta av mig bhn, den är blöt. Viskade hon i mitt öra och satte sig upp. Jag blev förvånad men gjorde som hon sa och knäppte upp den. Hon slängde den på golvet men satt kvar. Jag kollade storögt på hennes bröst.
- Du är så jävla het Becki Vega! Utbrast jag. Hon bara log, la sig ner på rygg och drog ner mig över henne igen. Jag började kyssa hennes bröst samtidigt som min hand ivrigt letade sig neråt. Jag hörde hur hon började stöna.
- Vill du? Frågade jag henne samtidigt som jag kollade henne djupt i ögonen.
- Jaa! Hon log och man såg på henne hur mycke hon ville. Jag la mig på ryggen i sängen och hon satte sig över mig. Hon började smeka mig lätt över kalsongerna som var pisseblöta. Sen drog hon av mig dom och lutade sig mot bordet som stod bredvid sängen. Hon öppnade en av lådorna och tog fram en kondom och tog sedan på mig den. Hon satte sig sedan på mig och jag kände hur jag gled in i henne. Vad jag hade längtat efter dehär! Hon började rida mig sakta, men sen blev det snabbare och snabbare. Vi höll på i en stund innan båda kom. Jag tog av mig kondomen och slängde den och la mig sedan helt utmattad och svettig bredvid henne och kollade in i hennes ögon. Hon log på ett sätt jag aldrig sett henne le på innan. Hon såg stolt ut. Vi låg och bara kollade på varandra och andades tungt ett bra tag innan båda somnade. När jag vaknade nästa morgon låg hon inte bredvid mig längre. Och jag kände vilken klump jag hade i magen. Inte bra Justin. Inte bra alls..



Förlåt att sexet kom så tidigt, men jag har lixom redan planerat vad som ska hända (A)
Som alla andra som skriver bieber noveller säger, man blir verkligen peppad av kommentarerna :D


5

Jag tittade på Justin och log, och han log ett snett leende tillbaka. Han kollade mig rakt i ögonen med en blick jag aldrig sätt innan..






Jag vet inte varför jag sa till Caitlin att kyssa Ryan, men när hon kysste han.. Det gjorde liksom inte ont som jag trodde det skulle göra.. Men när Justin kolla på mig med den blicken, då kändes det som de va tusen glada fjärilar i magen. Varför?


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag har aldrig kollat på Becki på detta sättet innan, så varför gör jag det nu? Alkoholen kanske? Men damn va hon är vacker! Varför har jag aldrig sätt det innan..? Jag skakade bort tanken, tog några klunkar öl och vi fortsatte med leken. Caitlin snurrade flaskan och den kom på mig.

- Sanning eller konka? fnittrade hon fram.
- hmm.. Ko.. Mer hann jag inte säga innan B började fnissa som en dåre.
- Caitliiiiiiiiin, gå med mig på toa nu jag kissar snart på mig! Caitlin började också fnissa och försökte resa på sig men hon ramlade.
- Oooops! Hon försökte igen och med lite hjälp av mig och Chaz kom hon upp. Becki var lite smidigare men hon vinglade till. Båda fnissade som idioter medans dom vinglade till toan. Dom såg så roliga ut att jag började skratta. Jag kollade på Ryan som också skrattade.
- Jag kommer snart jag måste fan med pissa! utbrast Chaz helt plötsligt. Han sprang iväg så fort han kunde till toaletten på övervåningen. Jag och Ryan började skratta ännu mer. Sen blev jag helt seriös.
- Ryan?
- Ja? han kollade på mig frågande.
- Är det något mellan dig och Becki? jag sluddrade men jag var seriös.
- Jag vet faktiskt inte, men tror inte det. han såg ledsen ut. Jag gillar henne men hon verkar gilla någon annan.. Han sluddrade också.
- Lessen bro.. men vem gillar hon då tror du?
- Dig.. Jag blev förvånad och kollade med stora ögon på Ryan.
- VAA?! Varför tror du det?
- Jag har inte märkt det innan, men som hon har kollat på dig idag.. Jag vet inte om det är för att hon är full men endå.. Jag har också sätt på hur du har kollat på henne..
- Jag vet.. Förlåt Ryan men jag vet inte.. Det är väl för att vi är fulla? jag skrattade lite falskt och log snett.
- Gör inget mannen, jag kan inte rå för hennes känslor. Han gav mig ett äkta leende men hans ögon såg lessna ut. Jag hörde hur tjejerna öppnade dörren, eller rättare sagt, jag hörde deras fnissande.
- förlåt.. mummlade jag snabbt. Jag kollade på Becki när hon kom in i tv-rummet. Hon är så fin med sitt ljusbruna långa lockiga hår, sina kastanjebruna stora valpögon och sina smilgropar.
- Vad tänker du på Biebs? Frågade hon och dunstade ner bredvid mig. En sak som var säker va att hon va full.
- En skit fin tjej. Sa jag och log. Hon la ena armen över mina axlar och drog mig intill henne. Hon la sin haka mot min axel och viskade varmt i mitt öra. Jag ryste av hennes andedräkt mot min kind.
- Är min lilla Biebs käääär? Viskade hon och fnittrande.
- Inte än, men det kommer kanske. Viskade jag tillbaka i hennes öra och log mitt största leende. Hon vände sitt huvud mot mitt så våra näsor nästan nuddade vid varandra...
- Ska vi fortsätta eller?! Skrek Chaz som precis kommit tillbaka från sin ovanligt långa pissetur.
- Jaaa! Becki vände sig om. Jag suckade tyst och gjorde detsamma.
-  Vems tur var det nu då? Frågade jag tyst.
- Caitlin hade precis frågat Justin om sanning eller konka! Sa Becki och kollade på mig. Jag tog några till klunkar ur min ölburk så den tog slut. Jag ställde ifrån mig den och öppnade en ny. Caitlin kollade på mig med en blick som betydde ”kan du ge mig en?” jag nickade och gav en blick som betydde ”cider eller öl?” hon formade ordet cider med läpparna. Jag gav henne en flaskan och satte mig sedan ner på min plats på golvet.
- Såååå, Justin, sanning eller konka? Frågade Caitlin och log.
- Konka..
- Hmm.. Kyss mig! Hela jag blev ett frågetecken, men what the hell, alla är fulla och vi har kul, så varför inte? Jag reste mig, tog hennes huvud mellan mina händer och tryckte mina läppar mot hennes. Hon gav ifrån sig ett litet stön. Gud vad jag har saknat hennes kyssar! Tänkte jag för mig själv. Hon la sina händer bakom min nacke och drog mig mot henne. Efter en liten stund avbröt Ryan oss.
- Uräääkta men kan vi fortsätta? Harklade han sig. Caitlin bara skrattade åt han men log mot mig. Jag kollade på Becki.. Hon såg lessen ut. Sen kom jag på en sak!  


Vad kom han på för nått? :O 

4

Jag låg på en madrass på golvet med Catlin bredvid mig. Christian låg själv på en annan och i soffan satt Becki, Ryan och Chaz. Ryan satt i mitten. Jag kollade bak och såg Becki krypa ihop bredvid Ryan och la sitt huvud på hans axel, och han la armen om henne. Vad har jag nu missat?

- Nu tycker jag att vi stänger av filmen och har lite roligt! utbrast Christian helt plötsligt och ställde sig upp.


 




BECKIS PERSPEKTIV:

-          Som vadå? Frågade jag.

-          Jag vet! Utbrast Catlin. Kan vi inte dricka? Det var ju såååå längesen vi gjorde det allesammans! Alla kollade fundersamt på henne. Jag också. Men det var ju längesen sist.. Så jag nickade och log.

-          Visst! Jag vet att jag gömt några öl och cider i min garderob och vi kan ju ta lite av mammas.

-          Jag kan springa hem och hämta mina cider! Sa hon och reste sig upp och började gå mot dörren. Börja inte utan mig! Hon tog på sig sin jacka och skorna och gick sedan.

-          Jag kan sätta på musiken då? Sa Chaz och kollade på mig. Jag satte mig upp riktigt och nickade mot han. Sen kollade jag på Ryan och log. Vi har kommit varandra riktigt nära varandra de sista, och vi smsar, ringer och ses varje dag. Har jag känslor för han? Jag vet inte faktiskt. Jag kan vara mig själv med han och allt.. Men just nu är vi bara vänner.

Jag reser mig upp och går fram till Chaz och frågar hur det går med musiken.

-          Ta de lugnt kvinna, den kommer. Han blinkade mot mig och log. Jag rufsade han lite i håret och gick sedan till mammas sprit gömma för att leta fram nått att ta från henne. Jag hittade en flaska med vodka som var längst in, den tog jag. Sen gick jag in i mitt rum och hämtade cidrarna och ölen och gick sedan ner igen. När musiken kom igång märkte man hur taggade alla blev. Justin och Christian började dansa Doogien, efter en stund hänge Ryan och Chaz på. Jag satte mig i soffan och skrattade åt dem. Helt plötsligt drar Ryan ner Justins byxor och kalsongerna råkade åka med. Ryan höll nere byxorna och kalsongerna så han inte kunde få upp dom. Jag kollade snabbt sen satte jag händerna för ögonen men tjuvkikade ändå genom fingrarna. Daaaamn, tänkte jag. Visst har jag sätt Justin helt naken innan, men då var vi mindre, men jag har aldrig sett honom på de sättet. Jag bet mig lite diskret i läppen.

-          RYAAAAAA! Skrek Justin. SLÄÄÄÄÄPP!

-          HAHAHAHAHAHAHAHA, ALDRIGGGG! Justin höll sina händer så man inte skulle se hans privata del och han ville inte ta bort händerna så han kunde inget göra. Christian och Chaz låg på golvet och skrattade så dem grät. Till slut släppte Ryan så Justin dra upp dem igen. Nu låg Ryan också på golvet och skrattade. Precis då kommer Catlin tillbaka. Hon kollar på killarna med en konstig blick.

-          Jaha va händer här då? Frågar hon.

-          Hahahaha ryan hahhahahahhaha drog ner hahahhahaha justins hahahahhaha byxor hahhahaha och hahahah kalsonger så hahahha hela paketet syntes hahahha! Fick Christian ur sig mellan skrattet.

-          Och de fick inte jag se? Fnissade hon och började gapskratta. Justin bara himlade med ögonen och satte sig bredvid mig. Jag vek mig av skratt. Det var så roligt att se dem ligga på golvet och hålla sig för magen medans dom gapskrattade. Till slut kunde inte Justin hålla sig längre o började gapskratta han med. Efter att ha skrattat ett bra tag började vi dricka. Vi satt och pratade och drack i typ 1 timma. Sen kom jag på att Christian sa igår att han ville köra sanning eller konka, så vi bestämde oss för att göra de. Innan vi började bestämde vi att vi skulle vara helt ärliga och att vi skulle göra allt man var tvungen att göra. Vi tog en tom ciderflaska och snurrade den. Den pekade mot mig.

-          Sanning eller konka? Frågade Catlin.

-          Sanning.

-          Hmm… Gillade du vad du såg förut? Frågade hon och fnittrade. Jag hade fått i mig rätt så mycke alkohol men kände ändå att jag skämdes så jag tog några klunkar öl till innan jag svarade.

-          Kanske jag gjorde.. Jag såg hur Justin rodnade och kollade bort.

-          Ojojoj! Sa Ryan och busvisslade. Jag snurrade flaskan igen och den kom ironiskt nog på Catlin. Hon valde konka.

-          Du ska kyssa Ryan i 2 minuter! Catlin verkade inte ha några problem med det utan reste sig bara upp och satte sig bredvid Ryan. Hon hans huvud mellan hennes händer och kysste han.. Jag tittade på Justin och log, och han log ett snett leende tillbaka. Han kollade mig rakt i ögonen med en blick jag aldrig sätt innan..




Kass uppdatering förlåt :/ men jag ska bli bättre nu! vart mycket med skolan och sen så har jag vart sjuk också :(.. Men ska bli bättre nu :D
Vad tycker ni ska hända? ;)

3

Både jag och Christian satte oss ner på var sin stol och pustade ut. Precis då ringer de på dörren..





Det var Ryan, Catlin och Chaz som kom. Jag kramade alla och dom gick in i tv-rummet.
- Va mysigt! utbrast Catlin. Hon satte sig på en av luftmadrasserna som jag och Christian hade lagt ut på golvet.
- Eller hur! sa jag och blinkade.
- Men när kommer Justin? undrade Ryan. Precis efter han sagt de ringde det på dörren.
- Göm er! sa jag tyst. Christian, Ryan, Catlin och Caz gömde sig och jag släckte ljuset och gick ut i hallen för att öppna dörren. Där stod han, älskade och saknade Justin Bieber.

- Hej B! nästan skrek han och log sitt största leende.
- Hej biebs, saknat mig? jag log tillbaka. Va han har vuxit förresten..
- Om jag har! Han kramade mig hårt och länge och gav mig en puss på kinden. Jag log bara och gjorde en gest med handen som visade att han skulle gå in i vardagsrummet. Han gick dit.
- Va mysi... hann han inte säga mer för han tände ljuset och då hoppade Christian och dom fram.
- VI HAR SAKNAT DIG! skrek alla samtidigt. Hans blick när han såg dom.. Jag skrattade, den blicken gjorde min dag.
- B! Skrek han och gav mig en blick som sa "tack, tack, tack, tack, tack!" Han kramade alla. Han har saknat oss lika mycket som vi saknat han.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Alla var där. Catlin, Christian, Chaz, Ryan och såklart Becki. Kunde de bli bättre?! Jag tror knappast det. Vi pratade en lång stund om turnén och va som hade hänt när jag vart borta och så. Sen så åt vi. Becki och Christian hade gjort tacos. När alla ätit satte vi på en film, det blev Valentine´s Day. När Taylor Swift kom så visslade Ryan.
- Du är en sån lyckost att du fått träffa henne! Jag skrattade.
- Visst är jag!
Och när Taylor Lautner kom. Då iiihhh:ade Becki högt. Jag kollade på henne. Hon drägglade nästan och hennes ögon var uppspärrade. Jag, Chaz, Christian och Ryan suckade medans Catlin skrattade.
- Hur kan tjejer gilla han så mycke? frågade Chaz.
- HAAANS MAGE DAAAH!!! skrek B. Och grrrrrr:ade. Chaz suckade och vände tillbaka blicken på tvn. Becki skrattade åt Chaz.
Jag är inte gay, men den magen skulle jag vilja ha! Lätt! tänkte jag för mig själv.

Jag låg på en madrass på golvet med Catlin bredvid mig. Christian låg själv på en annan och i soffan satt Becki, Ryan och Chaz. Ryan satt i mitten. Jag kollade bak och såg Becki krypa ihop bredvid Ryan och la sitt huvud på hans axel, och han la armen om henne. Vad har jag nu missat?

- Nu tycker jag att vi stänger av filmen och har lite roligt! utbrast Christian helt plötsligt och ställde sig upp.


Lessen för kort inlägg men ska gå iväg till affärn nu med min syster :D 

2

Jag la på och la ner telefonen på golvet och tog istället upp min rosa laptop och loggade in på twitter och skrev: Ska träffa min stort saknade @justinbieber imorgon, jag längtar!



 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag ringde Becki när jag kom tillbaka till hotellet. Hon lät trött när hon svarade.

-          Hej..

-          Hej B. Väckte jag dig?

-          Nej, men jag skulle precis sova. Jag hörde hur hon gäspade.

-          Förlåt, har inte koll på tidsskillnaden..

-          Haha det är lugnt Biebs! Skrattade hon lite trött.

-          Bra. Jag frågade Scooter när jag skulle vara framme i Atlanta imorgon och han sa vid 4 på eftermiddagen så jag kommer till dig mellan halv 5 och 5. Måste hem och lämna några saker bara och byta till andra kläder.

-          Gör du så. Men vi ser film och tar det lugnt bara eller? Jag antar att du är rätt sliten och seg efter  turnén? Hon gäspade igen.

-          Det låter som en bra idé. Men du ska få sova nu så syns vi imorgon. Love you.

-          Hejdå. Love you2. 
Jag hade tid kvar innan jag skulle åka till arenan och repetera en sista gång så jag loggade in på twitter. Jag kollade om Becki hade skrivit nått och det hade hon. Awww…  Jag twittrade:

 

Imorgon får jag äntligen träffa min bästa vän igen. @BVega, i miss you.

Jag la också upp en bild på mig och henne från förra sommaren. Jag står med en vattenslang och sprutar vatten på henne. Hon har en blå kort klänning på sig och är helt genom blöt. Hennes mörkbruna lockiga hår ligger klistrat mot huvet, kinden och ryggen. Man ser också hennes fräknar som hon får när det är sommar. Och man ser att hon skrattar. Jag saknar henne verkligen.

Snabbt fick jag många kommentarer. Många var att dom tyckte vi var söta tillsammans och vi skulle vara det perfekta paret. Många fans har sagt det innan, medans andra har sagt att jag inte ska vara tillsammans med henne. Jag leker lite med tanken på att vara tillsammans med henne igen, men sen så skrattar jag. Jag och B tillsammans igen? Det skulle aldrig hända, hon är min bästa vän, endast min bästa vän. Och jag har ju känslor för Jasmine.. Tror jag?



BECKIS PERSPEKTIV:

Jag somnade direkt efter jag sagt hejdå till Justin. Nästa morgon vaknar jag tidigt av att mobilen ringer. Jag tar upp mobilen och ser att det är Christian som ringer. Som vanligt sjöng jag med lite på ringsignalen.

- Du väckte mig, svarade jag och gäspade.
- Bra! Har försökt ringa dig i typ 2 timmar. Klockan är snart 1! Jag kollar på klockan som hänger på väggen och ser att den är 5 i 1.
- Jävlar! sa jag och bokstavligt talat hoppade upp ur sängen.
- Jag kommer nu, sa Christian och la på innan jag hann svara.

Jag tog på mig lite kläder och borstade snabbt håret sen han jag inte göra mer innan det knackade på dörren. Jag gick och öppnade.

- Tar du och kollar vad vi måste köpa så städar jag tv-rummet!
- Okej. Jag stängde igen dörren efter han och gick ut i köket och kollade i skåpen och i kylskåpet vad som behövdes och skrev upp allt på en lapp. Jag bestämde att vi skulle äta tacos, för de va lättast att göra.
När vi var klara med allt var klockan kvart i 5. Maten var klar. Chipsen och godiset låg i stora skålar. Tv-rummet såg nu mysigt ut med kuddar och filtar överallt och tända ljus på bordet. Både jag och Christian satte oss ner på var sin stol och pustade ut. Precis då ringer de på dörren..




Ska jag fortsätta skriva eller lägga ner? :)
Ni får gärna berätta för andra om bloggen :D

1


-          Justin, berätta för oss varför du hade ett och samma halsband på dig varje dag under en lång tid, och vart är de nu? Har du fått den av någon speciell kanske?
-          Ja, det har jag faktiskt fått. Jag fick den av Becki när jag fyllde 13 och har haft på mig den i stort sätt varje dag sen dess. Ett fans drog i det så de gick sönder.  Svarade Justin med en ledsen min och rättade till micken och flyttade stolen närmare bordet.
-          Och Becki är? Frågade radio tjejen.
-          Min bästa vän. Han log ett stort leende. Har känt henne sen vi vart små och vi har alltid varit bästa vänner.
-          Becki va väl din första riktiga tjej eller? Och är det sant att du skrev Baby till henne?
-          Ja, hon var min första tjej. Haha ingen kommentar. Han log ett snett leende och gjorde sin hairflip.

 

BECKIS PERSPEKTIV:

Jag låg i sängen, hade headsetet i öronen och lyssnade på radion. Justin var med. Jag log när han berättade om halsbandet. Jag saknar honom verkligen, han har varit borta väldigt länge nu. 3 månader tror jag? Undra när han kommer hem?


-          När är din turne slut för denna gången då?
-          Den slutar faktiskt idag, sista showen är ikväll.
-          Ska de bli roligt eller tråkigt att den slutar?
-          Både och. Jag älskar att stå på scen, men jag saknar att va med mina vänner också.
-          Så imorgon ska du flyga hem till Atlanta?
-          Ja!


HAN KOMMER HEM IMON! Jag låg på mage så jag rullade över på ryggen och sparkade lite med benen. Ska jag smsa honom och fråga om han vill ses? Det är klart jag ska göra de!
”Hej biebs! Hörde att du kommer hem imon, lust att ses? Saknar dig babe L<3”
Man hörde Justins sms signal i radion.


-          Haha oj förlåt! Utbrast han.
-          Det är lugnt Justin! Lust att säga vem det var ifrån?


”Jag har alltid lust att träffa dig B. Jag ringer dig senare. Imu2 sweetie<3”


-          Det var från Becki.
-          Va trevligt, lyssnar hon eller?
-          Ja det gör hon.
-          Isånna fall, hej Becki! Vill du säga något till henne Justin?
-          Ja. Jag saknar dig gumman! Men jag kommer till dig imorgon. I love you baby girl.
-          Ojoj! Säker att ni inte är mer än vänner?
-          Haha, jaaaaa! Jag är helt säker. Hon är min bästa vän och har alltid varit det. Det finns ingen romans mellan oss.
-          Hörde ni de alla Beliebers som lyssnar? Becki är alltså inte eran konkurrent. Sa radio tjejen och skrattade.


Jag skrattade lite för mig själv och log. Han är så knasig! Men undra vad vi ska göra imorgon då? Jag rullade över på magen igen och viftade med bena i luften. Film och mys kanske bara? Han vill nog ta det lugnt eftersom han har varit borta så länge på turne. *Pling*. Det var ett sms. Jag tar upp mobilen och läser smset, det var ifrån Christian.
”Hörde du skulle träffa Justin imorgon, va ska ni göra? J
”Vet inte riktigt än, har inte pratat med han om det än, men funderar på film. Va med!;)”
skrev jag och tryckte på skicka. Christian svarade fort.
”I’m in!”
”Ring mig så kan vi snacka om de.” skicka. Efter bara en minut så ringer han. Jag lyssnade lite på ringsignalen som var Bruno Mars – grenade, easy come easy go, thats just how you live. Oh take take take it all but you never give. Should have know that you was trubble from the first kiss, sen svarade jag.


-          Hihi hej! Fnittrade jag.
-          Varför tog de så lång tid innan du svarade?! Han lät irriterad.
-          Jag va tvungen att lyssna lite på ringsignalen! Jag skrattade och log för mig själv.
-          Haha.. Jaja men vad hade du tänkt dig imorgon då? Film?
-          Ja, men du vet att mamma åkte iväg i onsdags och kommer hem på söndag natt, så varför inte bjuda hit gänget så alla kan ses och ha roligt?
-          Sounds great to me! Han skrattade. Men jag tycker vi överraskar Justin. Låt han tro att det bara är ni som ska ses, men så bjuder vi in alla i hemlighet så när han kommer in genom dörren ska alla bara skrika VÄLKOMMEN HEM JUSTIN! Han skrattar åt sin egen ide, jag skrattar också, nästan så jag gråter.
-          Hahahaha, så kan vi väl göra. Får jag fram mellan skratten. Vi skrattar i nog fem minuter innan han säger att vi får vara seriösa.
-          Okej okej, säger jag och försöker bli normal, så det blir väl Ryan, Chaz, Catlin, jag, du och Justin då?
-          Hm.. Ah, men ska vi bara se film eller göra annat med?
-          Eh.. Vi kan ju alltid bada? sa jag och fnissa.   
-          Då badar vi! Nått mer? Han fnissar också.
-          Vet faktiskt inte.. Jag suckar.
-          Kan vi inte vara lite barnsliga? Frågar han.
-          Jo det kan vi väl vara?
-          Då tycker jag vi kör sanning eller konka! Vi körde alltid de förr och kommer du ihåg hur roligt vi hade de?
-          Awesome ide! Ja.. Saknar tiderna lite.. Jag saknar mig, dig och Justin.
-          De gör jag med. Träffar ju typ aldrig Justin längre, men ser han hela tiden. De känns fel ibland.
-          Du vet jag älskar dig Christian Beadles?
-          Och du vet att jag älskar dig också Becki Vega?
-          Ja hihi. Men du får komma hit tidigt imorgon då för du får hjälpa mig att städa och fixa allt. Vi måste handla me!
-          Yes yes sir! Jag skrattar lite, han är så wierd ibland, men älskar han ändå.
-          Jag smsar dig efter jag pratat med Justin. Bye!


Jag la på och la ner telefonen på golvet och tog istället upp min rosa laptop och loggade in på twitter och skrev: Ska träffa min stort saknade @justinbieber imorgon, jag längtar!




Gillade ni den? :)

RSS 2.0